Dodaj do ulubionych

Country Club - Sharm

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 16:23
Witam!
Czy ktoś posiada jakiekolwiek informacje na tmat hotelu Country Club w Sharm?
Nigdzie nie mogę znależć informacji na temat ww. hotelu. Sprzedaje go Triada.
W katalogu i internecie praktycznie nie ma żadnyh informacji. Może ktoś
posiada zdjęcia hotelu bo takowych też brak. Pozdrawiam i dziękuję z góry za
wszelkie odzewy:)
Obserwuj wątek
    • miriam_73 Re: Country Club - Sharm 08.01.06, 23:18
      Sprzedawała go również w ub. roku doskonale wiedząc że jeszcze nie skończyli go
      budować....
      • pc_maniac Re: Country Club - Sharm 08.01.06, 23:28
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=26109555
        • Gość: efka Re: Country Club - Sharm IP: 62.121.136.* 16.01.06, 12:49
          To są tylko informacje o tym, że tam jeszcze nikt nie był :(
          Czy to mozliwe, że nikogo tam dotąd nie zakwaterowali?
          • Gość: Turysta Re: Country Club - Sharm IP: *.toya.net.pl 16.01.06, 13:31
            No i właśnie odpowiedziałaś sobie sama na swoje pytanie.

Hotel nie ooddany do użytku (a tak na pewno było jeszcze w grudniu zeszłego
            roku) i stąd brak opinii o czymś co nie funkcjonuje.
            • andro1 Re: Country Club - Sharm 17.01.06, 12:37
              Z moich informacji od zaprzyjaźnionej Pani prowadzącej biuro podróży hotel
              został oddany w połowie do dyspozycji gości w listopadzie. Jak będę miał więcej
              informacji to na pewno dam znać na forum. Sam jestem zainteresowany bo
              wykupiłem tam pobyt.
              Pzdra Andro
              • isia_w Re: Country Club - Sharm 18.01.06, 09:23
                Jejku nie straszcie... ja wykupiłam pobyt w tym hotelu na wrzesień.
                Wiem że w zeszłym roku Triada nieźle wpuściła "pare" osób w przysłowiowe maliny.
                Byłam akurat na objazdówce Egipt-Izrael i część ludzi wykupiła pobyt w hotelu
                Country Club. Tyle że hotel jeszcze nie był oddany do użytku...i Triada musiała
                na biegu organizować inne miejsca zakwaterowania. Moi znajomi dowiedzieli się
                na lotnisku w Warszawie że niestety będzie zmiana planów tzn. nie będą
                zakwaterowani w Country Club tylko w innym hotelu o tym samym standardzie i o
                ile pamiętam to jeszcze biuro w ramach przeprosin zafundowało im jakoś tanią
                wycieczkę. W sumie więc nie było aż tak źle. Myślę że drugi rok z rzędu nie
                ryzykowaliby znów wysyłając ludzi w ciemno do zamkniętego hotelu.
                Czekam zatem z niecierpliwością na jakieś informacje na temat Country Club. :))
                • andro1 Re: Country Club - Sharm 19.01.06, 22:17
                  >UP<
                • staniwaw Re: Country Club - Sharm 09.02.06, 10:15
                  Do Pani Isia_w
                  Szanowna Pani:prawda wygląda nieco inaczej,trochę jest w Pani poście faktu ale
                  niezupełnie:otóż byliśmy wraz z małżonką na objeździe 7+7 Egipt-Izrael 14-28
                  września 2005 roku,i to m.in my wykupiliśmy pobyt w Country Club,/proszę
                  zobaczyć czyj przedruk zapytania dał pc-maniac/ Istotnie do końca nie wiedziałem
                  naprawdę gdzie zamieszkam ale...4 doby przed wyjazdem zadzwoniono do mnie i
                  zaproponowano mi zastępczo hotel Horizon Sharm,miałem niewiele czasu na decyzję
                  ale zapewniono mnie ,że nie odbiega standartowo a nawet może okazać się lepszy
                  od nieistniejącego Country Club.Podjąłem dezycję dostałem następnego dnia pismo
                  pocztą elektroniczną i przeproszenie mnie a jako "załącznik " woucher na
                  całodniową wycieczkę statkiem na rafy -park narodowy Ras Mouhamad,równowartość
                  chyba 30$ na osobę,w tym obiad i napoje zimne bez ograniczeń,a więc nie jakaś
                  tam za marne grosze tylko superowa wycieczka całodniowa. Nie znam polskiego
                  biura które zmieniając kwaterę w porównywalnym standarcie, cokolwiek daje gratis
                  w postaci 30$ dla osoby,/no może niektóre jakiegoś gadżeta lub długopis z
                  logo/może niewiele ale z gestem i wartościowego bo co zobaczyliśmy i przeżylismy
                  /3 wejścia do morza na super rafy!!!/naprawde polecam!!!W sumie to tak naprawdę
                  nic nie straciłem finansowo na tej zamianie hotelu ,tak więc zaliczam to do
                  gestu TRIADY.Natomiast hotel HORIZON godny jest polecenia-ja się nie zawiodłem,
                  i jak napisałem na forum hotele-służę informacjami.Tak więc Triada nikogo nie
                  wpuściła w maliny bo zamieniono w tym terminie pobyt dla 2-ch par czyli dla nas
                  i jeszcze jednej przemiłej pary ze Szczecina,która jak wiem też oceniła zamianę
                  pozytywnie.Jeżeli Pani nazwała te wycieczkę "jakąś tanią" to proszę sobie
                  porównać ten wypad z autokarową wycieczką do Kairu tez 30$ albo z fakultetem
                  Jerozolima nocą 20$.Proszę wziąć pod uwage iż opisane zdarzenie dotyczy terminu
                  14-28 09,2005 a dokładnie pobytu 21-28.09 , być może w innym terminie nie
                  dochowano fasonu ale to juz inny temat.Generalnie impreza 7+7 Egipt Izrael była
                  superowa i kolejnym etapem będzie wyprawa 7+7 do Jordanii i Syrii w roku
                  2006,jeszcze co prawda nie wykupiłem imprezy bo czynie to w innym czasie ale
                  napewno we wrześniu wyjazd,dlatego z zaciekawieniem śledzę forum,pozdrawiam
                  wszystkich forumowiczów zaź w szczególny sposób administartorów.
                  • isia_w Re: Country Club - Sharm 11.02.06, 08:57
                    Do Pana Staniwaw
                    Serdecznie pozdrowienia z Łodzi.
                    Informuję iż na wspomnianej przez Pana wycieczce byliśmy akurat w tym samym
                    terminie. :))
                    Chciałabym nieco sprostować informacje zawarte w moim poście...
                    Znajomymi którzy dowiedzieli się na lotnisku o zmianie hotelu byli wspomniani
                    również przez Pana Kasia i Przemek ze Szcecina. ( w rzeczy samej przemiła para )
                    Określenie "tania wycieczka" usłyszałam właśnie od nich. Faktycznie byli
                    zadowoleni z zaproponowanego im hotelu zastępczego. Mimo wszystko wydaje mi się
                    iż TRIADA nie powinna wysyłać ludzi do hotelu który nie został oddany do
                    użytku. Poza tym drobnym faktem absolutnie nie mogę powiedzieć złego słowa nt.
                    TRIADY. Postanowiliśmy z narzeczonym że w tym roku również wybierzemy się z tym
                    biurem i wykupiliśmy już wycieczkę 7+7 Syria Jordania. Jedziemy na początku
                    września więc może znów się z Państwem spotkamy.
                    Na pobycie w Sharm wybraliśmy hotel Country Club stąd moje obawy czy aby w tym
                    roku nie będzie z nim problemów.
                    Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia we wrześniu...
                    Iza

• staniwaw Re: Country Club - Sharm 11.02.06, 11:16
                      Pani Izabello.
                      Witamy witamy,jaki ten świat jest mały za pomocą internetu.Pozdrawiamy.Przemiłe
                      odnalezienie.Szczerze mówiąc nie pamiętam, choć chyba kojarzę.Zapytam
                      Małżonki.Pozdrowienia z Oświęcimia.Także w tym roku planujemy Syrię i Jordanię
                      mamy już termin 12 wrzesień z Katowic ale jeszcze trzeba to wszystko
                      zaakceptować w biurze.Też rozważaliśmy Country Club ,ale...nie wimy jeszcze,być
                      może Holiday in Amphora ale nie wiem tak na 100%.Jeżeli ma Pani życzenie,to
                      chętnie wymienimy informacje które posiadamy podam GG Małżonki 4334815 mamy
                      stałe łącze,myślę,że poza forum bedzie lepiej.Spróbujemy przesłac Pani
                      niespodziankę.Gdyby się okazało,że rozminiemy się terminami to bedziemy
                      oczekiwać informacji od Pani.Pozdrawiam i czekam na kontakt.
                    • staniwaw Re: Country Club - Sharm 11.02.06, 16:45
                      Proszę niech się zgłaszają wszyscy: kto leci na 7+7 Jordania Syria w terimie 5
                      lub 12 września 2006,i uwaga ktoś nie ma co robić i kasuje posty, nie potrafi
                      nic pomóc szukającym ale robi złośliwe gesty.Na tym forum to normalka jast
                      taki,znamy Go.Zgłaszajcie się kto do Cuontry kto do Holiday.Korzstajcie z
                      poczty forum gazeta tam nie wolno nikomu grzebać to jest prywatne konto i wara.
                      • miriam_73 Re: Country Club - Sharm 11.02.06, 19:32
                        Jeśli ma pan problemy ze wzrokiem to sugeruję wizytę u okulisty. Wątek "Kto w
                        siepniu 7+7" dotyczący Syrii z Jordanią jest na swoim miejscu i nikt go nie
                        kasował. Tym bardzie złośliwie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka