Dodaj do ulubionych

ile delfinarium w Sharm ???

24.01.06, 13:40
Słyszałam o dwóch, jedno prowadzą podobno polacy a drugie rosjanin, czym one
się różnią między sobą , które jest lepsze ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Mario Re: ile delfinarium w Sharm ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.06, 17:28
      W Sharm jest tylko jedno delfinarium Dolphinella, prowadzone bratersko przez
      Polaków i Rosjan. No i po części przez Egipcjan, bo obcokrajowcom nie wolno w
      Egipcie prowadzić własnej działalności.
    • Gość: scorpio1956 Re: ile delfinarium w Sharm ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 17:32
      www.dolphinella.com/index.php
      Nie słyszałem o innym.A może się mylę.
      community.webshots.com/user/scorpio1956100
    • aisza5 Re: ile delfinarium w Sharm ??? 24.01.06, 18:33
      Drugie delfinarium jest bardziej kameralne, w okolicach hotelu Maxim-byłam w
      jednym i drugim.
      • iit2 Re: ile delfinarium w Sharm ??? 24.01.06, 19:36
        jeżeli byłaś w obydwu to opisz je na forum, które jest lepsze, w jaki sposób
        dojechać , jakie ceny itp. myślę że takich informacji potrzebuje spora część
        rodziców spędzających wakacje ze swoimi pociechami, bo ich nie interesuje
        standart pokoju ani długie wycieczki tylko tego typu atrakcje, z góry dziękuję.
        • Gość: jacky Re: ile delfinarium w Sharm ??? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 24.01.06, 21:46
          Popieram !!! Czekamy na info bo wylot niedługo :)
      • ocean.absurdu Re: ile delfinarium w Sharm ??? 25.01.06, 13:38
        o tak, zdecydowanie kameralne, slyszalem ze nie spelniali zadnych norm
        zwiazanych z przetrzymywaniem delfinów (wlasnie z uwagi na "kameralność"),
        dlatego też je zamknęli :) Pozdr!
    • Gość: Lutka Re: ile delfinarium w Sharm ??? IP: *.uje.nat.hnet.pl 25.01.06, 16:37
      Byłam w Dolphinelli w czerwcu 2005. Niezapomniane przeżycie dla mojego dziecka
      (7 latek) - w pewnym momencie prowadzący pokaz zapytał które dziecko jest
      odważne i wystąpi z delfinami ???!!!!!!!!! - prawie wszystkie dzieci podniosły
      ręce i wybrał... właśnie mojego synka. W skrócie - został ubrany w kamizelkę i
      delfiny woziły go w pontonie, oczywiście głaskał delfiny itd. do końca życia
      chyba będzie to pamiętał - spóbuj może Tobie też sie uda. Aha koszt to chyba
      było 15$, ale my mieliśmy to w cenie wycieczki.
      PZDR
    • benemar delfinarium w Sharm ? 26.01.06, 11:46
      jak można załatwić taniej niż iu rezydentapokaz delfinów ?
      Beta
    • benemar delfinarium w Sharm ? 26.01.06, 11:47
      jak można załatwić taniej niż iu rezydenta pokaz delfinów ?
      i może jeszcze inne wycieczki ?
      Beta
      • abirka Re: delfinarium w Sharm ? 26.01.06, 12:33
        Wizyte w delfinarium możesz zarezerwować juz w Polsce za posrednictwem firmy
        VICTORIA TRAVEL (www.victoriatravel.pl)-firma solidna, polecam. Na miejscu w
        Sharm jest biuro turystyczne z polska obsługą AbbaSharm oferujące rózne
        wycieczki taniej niz u rezydentów. Jakośc usług dobra.
      • Gość: delfin Re: delfinarium w Sharm ? IP: 196.204.149.* 07.02.06, 13:26
        Witam,

Pracuje w Dolphinelli od roku.Tel +20122201830.
        Aktualne ceny to:
        Show - 15$ - dla dzieci do 8 roku zycia 50% znizki.
        Plywanie - 90$ za 30 min.

Show jest codziennie o 15.00 z wyjatkiem niedziel - bilety mozna kupic przed
        wejsciem.
        Plywanie wymaga wczesniejszej rezerwacji.

Serdecznie zapraszam,

Tomek
        • Gość: radif Re: delfinarium w Sharm ? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 08.02.06, 13:05
          Do p.TOMKA
          Witam, w jaki sposób mogę zarezerwować wstęp do delfinarium na show oraz pływnie
          z delfinami, najchcetniej już bym to zarezerwował tylko nie wiem gdzie i czy na
          100% będ miał danego dnia zarezerwowane miejsca, prosze oodpowiedz , pozdrawiam
          radif
          • Gość: aaddii Re: delfinarium w Sharm ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 06:42
            www.dolphinella.com/index.php
            miłej zabawy
    • Gość: Magda Re: ile delfinarium w Sharm ??? IP: 62.135.34.* 13.02.06, 11:42
      w tej chwili jest tylko jedno delfinarium
    • derduch Re: ile delfinarium w Sharm ??? 13.02.06, 12:03
      Płaciłem za show 12$, nurkowanie 80$(nie nurkowałem) w styczniu br.
      • Gość: ewa Re: ile delfinarium w Sharm ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 00:35
        gdzie jest to delfinarium dokładnie? koło jakiego hotelu?
        • Gość: PHOTON Re: ile delfinarium w Sharm ??? IP: 83.238.144.* 15.03.06, 09:12
          delfinarium jest w HAdaba kolo hotelu Regency niedaleko policji, strazy i ulicy
          banków... obiekt doozy wiec nie problem trafic kazdy taxiarz wie gdzie jest
          delfinella...

na mapie sharm-el-sheikh.ovh.org/mapa_lewa_srednia.jpg
          pozdrawiam
          krzysiek
          SHARMDIVER.PL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka