buterfly5 14.03.06, 09:27 witajcie, potrzebuję adresy mailowe do hoteli w Egipcie, proszę wrzućcie kilka. Pozdrawiam. Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dolatajacego masla Re: adresy mailowe IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 14.03.06, 09:48 ale wygodnictwo!! moze wpisz w google nazwy hoteli ktore Cie interesuja i z ich stron spisz sobie maile. To naprawde tak niewiele wysilku wymaga (za to odrobine checi). Rozumiem ze to jest forum ale leni ktorym nie chce sie uzywac wyszukiwarek przez to przybywa. Odpowiedz Link Zgłoś
buterfly5 Re: adresy mailowe 14.03.06, 09:53 dokładnie tak wczoraj zrobiłam z kilkunastoma hotelami i udało mi się znaleźć 1 adres a czasu straciłam sporo. Albo źle szukam albo nie mam szczęścia. Pomyślałam, że na forum na pewno znajdzie się ktoś, kto ma chwilkę czasu i mi pomoże... Być może to jest wygodnictwo (jak zwał tak zwał) po prostu potrzebuję adresy a czasu mam jak na lekarstwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do masla Re: adresy mailowe IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 14.03.06, 10:07 napisz co masz i czego potrzebujesz Odpowiedz Link Zgłoś
buterfly5 Re: adresy mailowe 15.03.06, 17:42 jak np. znaleźć adres sinbada aqua park? Wklepałam i wchodzi mnóstwo haseł ale strony hotelu nie mogę znaleźć. Może coć źle robię? Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: adresy mailowe 15.03.06, 18:09 www.sindbad-hotels.com/ moze to sie przyda? Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: adresy mailowe 15.03.06, 19:05 Mogę pomóc,ale tylko w Sharmie. Jak wejdziecie na mapę zrobioną przez Błażeja: www.sharm-el-sheikh.go.pl/ to większość wymienionych hoteli ma tam swoje strony internetowe.Na większości tych stron są podane adresy e-mailowe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś