yenka27 Re: Laik "egiptowy" pyta;-) 14.03.06, 13:17 Nie napisałam o co pyta:-) A pyta o to co powinien wiedzieć przed pierwszą wyprawą do Egiptu, co zabrać, etc.Chodzi mi o coś dodatkowego co powinien wiedzieć i na co zwrócić uwagę pakując się albo będąc tam. Czy wycieczki organizowane przez miejscowe biura (chodzi mi o Luksor) są z przewodnikiem? Czy można wybrać przewodnika w języku franuskim? Jak to w ogóle wygląda (chodzi o organizacje-wyjazd zbiorowy ludzi z różnych hoteli?). Z góry dzięki za wszystkie wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Laik "egiptowy" pyta;-) 14.03.06, 13:22 yenka27 napisała: > Nie napisałam o co pyta:-) > A pyta o to co powinien wiedzieć przed pierwszą wyprawą do Egiptu, co zabrać, > etc.Chodzi mi o coś dodatkowego co powinien wiedzieć i na co zwrócić uwagę > pakując się albo będąc tam. to masz napisane w watkach na gorze > Czy wycieczki organizowane przez miejscowe biura (chodzi mi o Luksor) są z > przewodnikiem? ZAWSZE Czy można wybrać przewodnika w języku franuskim? jaki chcesz język Jak to w ogóle wygląda (chodzi o organizacje-wyjazd zbiorowy ludzi z różnych hoteli?).bardzo dobra organizacja, masz godz odjazdu musisz tylko wyjsc przed hotel a oni Cie zgarna, i odstawia z powrotem > Z góry dzięki za wszystkie wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Laik "egiptowy" pyta;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 15:11 co zabrać? - polecam lekture: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=21079888 Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Spoko, każdy z nas był kiedyś takim laikiem ;o) 14.03.06, 15:59 Spokojnie na wszystkie Twoje pytania moderzy stworzyli dział z najpopularniejszymi tematami: Odpowiedz Link Zgłoś