konefffka 17.05.06, 14:28 Cześć dziewczyny.Czy zna któraś z was Mikiego z AlfaStar? Wcześniej pracował w Hurgadzie, później w Sharm el Sheikh, a teraz jest w Tabie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katamal Re: MIKI z Alfa Star 18.05.06, 08:46 hej poznałam go w styczniu na wycieczce, zajmował się naszą grupą. Okazał się być bardzo miły, rozmawiał z każdym i rozśmieszał wszystkich po całonocnej wędrówce na górę Mojżesza. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiek_m Re: MIKI z Alfa Star 28.05.06, 12:32 Ja znam tego jegomoscia.Fajny koles i potrafi mowic piekne slowka, zreszta jak oni wszyscy.My "biedne" turystki wierzymy we wszystko bo taki z nas romantyczny narod.Nie na darmo mamy Mickiewicza.ale zycze ci aby w twoim przypadku nie byly to tylko slowa bo jak wiadomo wyjatki sa.nawet znam jeden osoboscie. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: MIKI z Alfa Star 06.02.07, 14:56 MIKI, nazywają go tak bo jest mały jak Myszka Miki. Strasznie się wtedy wkurza. Tak samo jak dziewczyna odmawia. Dostałam od niego w prezencie bransoletkę, tak po przyjacielsku,po chwili okazało się, że prezent miał być wstępem do amorów. Tu nastąpiło rozczarowanie i obraza majestatu. Chłopak pochodzi z biednej rodziny w Kairze, jak sam stwierdził nawet nie chce mu się do niej jeździć. Szuka sposoby na wyrwanie się z Egiptu. Każdy wiek jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: MIKI z Alfa Star 06.02.07, 14:57 ma poczucie humoru i gadane, to mu trzeba przyznać potrafi rozbawić towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
hezire Re: MIKI z Alfa Star 20.08.07, 19:10 ja od mikigo dostałam czapeczkę, "niestety" nie udało mu się nic więcej osiągnąć bo jestem o niego gdzies o głowę wyższa i chyba mądrzejsza ;DD miki generalnie poluje na Polki i jak mu się z jakąś uda to chyba będzie lewitował ze szczęścia. nie wiem kim muszą być dziewczyny, które polecą na tego karakana ;) przykro mi... facet ma strasznie bujną wyobraźnie do tego jest kiepski na wycieczkach. jest niby miły i sympatyczny ale niewiele wie o swoim kraju ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
konefffka Re: MIKI z Alfa Star 21.08.07, 17:05 Nie wiedzialam, ze z niego taki figo fago. Wiesz cos wiecej na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś
hezire Re: MIKI z Alfa Star 21.08.07, 17:19 coś więcej o Mikim.... mam nadzieje,ze nikt nie myli go tym drugim mohametem, który jest niesamowicie fajnym człowiekiem. miki to mały cwaniaczek i kurdupelek, który uważa się za przystojniaka. mnie próbował wywrywać na naukę polskiego, później jakieś tam rozmówki o kulturze itp itd. generalnie chyba mu sie udaje, bo full polek do niego pisze i raz wzielam mu z kumpela dla zartu komórkę a tam smsy od edyty, asi i oli : "kocham cie, wspaniale,ze cie poznałam itp itd". wszyscy sie z niego smieja, bo jets taki mały i smiesznie mowi. nie moge nic złego na niego powiedziec, bo jednak swoja fuche na ogol dobrze robi i nawet jak mialysmy problemy zoladkowe to nam poleciał po tabletki i dał za darmo. jednak nie zmienia to faktu,ze to typowy podrywacz, ktory ma niezle walniete na punkcie polski (glownie polskich kobiet). Odpowiedz Link Zgłoś
konefffka Re: MIKI z Alfa Star 21.08.07, 18:11 o to super koles. mnie zawraca tak glowe od roku. przez pierwszy misiac po przyjezdzie to jeszcze w swojej naiwnosci troche mu wierzylam. dzieki za otworzenie mi oczu Odpowiedz Link Zgłoś
hezire Re: MIKI z Alfa Star 21.08.07, 18:46 nie no przepraszam... ale tak jest... wydzwaniał do mojego i kumpeli pokoju praktycznie po nic... jak mu z nami nie wyszło to sie obraził i poszedł do innych.. ale jak jeszcze mial nadzieje to cuda- wianki... wrózenie z reki, mowienie o nas jako o żonach..hehehe... cyrk na kołach... nie masz sie kim przejmować..to baaaardzo typowy podrywacz! Odpowiedz Link Zgłoś