Gość: Lulu IP: 213.25.67.* 30.05.06, 09:29 Mam w Egipcie znajomych i poszukuje jakiejś strony w internecie z której mogłabym wysyłać za darmo SMS na egipskie komórki. Będę ogromnie wdzięczna, ponieważ niedługo zbankrutuje na SMS w roamingu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cyganka Re: SMS z internetu na egipską komórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 13:37 jesli masz komorke w orange to muszisz sie zalogowac na ich stronie i bedziesz miala mozliwosc wyslania 30 smsmow na miesiac lub za dodatkowa oplata 2 zl dodatkowe 20 smsow. te ktore nie wykorzystasz w danym miesiacu przepadaja. ale to wszystko tylko w orange Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Re: SMS z internetu na egipską komórkę IP: 213.25.67.* 31.05.06, 11:04 Dzięki, ale mam niestety Plusa Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: SMS z internetu na egipską komórkę 31.05.06, 12:11 Napisz do mnie na maila, podam Ci namiary na darmową bramke Odpowiedz Link Zgłoś
kkaminska Re: SMS z internetu na egipską komórkę 31.05.06, 12:33 A czemu ich nie chcesz podac publicznie ? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: SMS z internetu na egipską komórkę 31.05.06, 12:41 Nie podam na Forum z jednego względu, z bramki tej można wysyłac sms-y do kazdej sieci na świecie ale można też wpisać dowolnego nadawce numer telefonu lub nazwe do 11 znaków. Można wysłać sms-a do Ciebie i będzie że dostałas go od koleżanki, można tą bramka narobić kłopotu i przykrości. Z tego własnie powodu nie opublikuje jej tutaj. Chcesz? Pisz na GG do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kkaminska Re: SMS z internetu na egipską komórkę 31.05.06, 13:19 Jesli tak to rzeczywiscie absolutnie nie podawaj ! Wyslalam Ci maila na gazetowy adres, gdyz jestem ciekawa tej bramki. Wczesniej wysylalam sms-y z bramki ery omnix, ale od pewnego czasu nie dochodza. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: SMS z internetu na egipską komórkę 31.05.06, 13:39 Poszło! Napisz prosze jak działa. Odpowiedz Link Zgłoś
kkaminska Re: SMS z internetu na egipską komórkę 31.05.06, 20:44 Wielkie dzieki za namiary :) Rzeczywiscie dziala bez problemow, nawet raporty doreczenia sa. Super ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: SMS z internetu na egipską komórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 08:51 Czy możesz przesłać na maila adres tej strony? ekaska@gazeta.pl Pozdrawiam Ciebie i cudowną Hurghade Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: SMS z internetu na egipską komórkę 31.05.06, 13:31 Hmm, ja tu czegos nie rozumiem. Mam karte POP w Orange i wysylam smsy do Egiptu, kosztuja tyle samo co te wysylane na telefony polskie... To po co z internetu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyganka Re: SMS z internetu na egipską komórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 15:44 bo pewnie mas zkarte jeszcze z Idei, na starych warunkach, teraz w nowym orange smsy do egiptu sa drozsze, o ile sie nie myle 0,60 pln wiec sporo drozsze. ja tylko nie zmienilam starego abonamentu ze wzgledu na te smsy Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: SMS z internetu na egipską komórkę 16.06.06, 14:40 Tak jest, rzeczywiście! Dzięki za cenną informację, Cyganko! Rozumiem, że pewnie dotyczy to nie Egiptu, ale i innych smsow zagranicznych? Odpowiedz Link Zgłoś