Dodaj do ulubionych

SMS z internetu na egipską komórkę

IP: 213.25.67.* 30.05.06, 09:29
Mam w Egipcie znajomych i poszukuje jakiejś strony w internecie z której
mogłabym wysyłać za darmo SMS na egipskie komórki. Będę ogromnie wdzięczna,
ponieważ niedługo zbankrutuje na SMS w roamingu.
Obserwuj wątek
    • Gość: cyganka Re: SMS z internetu na egipską komórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 13:37
      jesli masz komorke w orange to muszisz sie zalogowac na ich stronie i bedziesz
      miala mozliwosc wyslania 30 smsmow na miesiac lub za dodatkowa oplata 2 zl
      dodatkowe 20 smsow. te ktore nie wykorzystasz w danym miesiacu przepadaja. ale
      to wszystko tylko w orange
      • Gość: Lulu Re: SMS z internetu na egipską komórkę IP: 213.25.67.* 31.05.06, 11:04
        Dzięki, ale mam niestety Plusa
        • derduch Re: SMS z internetu na egipską komórkę 31.05.06, 12:11
          Napisz do mnie na maila, podam Ci namiary na darmową bramke
          • kkaminska Re: SMS z internetu na egipską komórkę 31.05.06, 12:33
            A czemu ich nie chcesz podac publicznie ?
            • derduch Re: SMS z internetu na egipską komórkę 31.05.06, 12:41
              Nie podam na Forum z jednego względu, z bramki tej można wysyłac sms-y do kazdej
              sieci na świecie ale można też wpisać dowolnego nadawce numer telefonu lub nazwe
              do 11 znaków. Można wysłać sms-a do Ciebie i będzie że dostałas go od koleżanki,
              można tą bramka narobić kłopotu i przykrości.
              Z tego własnie powodu nie opublikuje jej tutaj. Chcesz? Pisz na GG do mnie.
              • kkaminska Re: SMS z internetu na egipską komórkę 31.05.06, 13:19
                Jesli tak to rzeczywiscie absolutnie nie podawaj !
                Wyslalam Ci maila na gazetowy adres, gdyz jestem ciekawa tej bramki. Wczesniej
                wysylalam sms-y z bramki ery omnix, ale od pewnego czasu nie dochodza.
                • derduch Re: SMS z internetu na egipską komórkę 31.05.06, 13:39
                  Poszło! Napisz prosze jak działa.
                  • kkaminska Re: SMS z internetu na egipską komórkę 31.05.06, 20:44
                    Wielkie dzieki za namiary :) Rzeczywiscie dziala bez problemow, nawet raporty
                    doreczenia sa. Super !
                    • Gość: kaska Re: SMS z internetu na egipską komórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 08:51
                      Czy możesz przesłać na maila adres tej strony? ekaska@gazeta.pl Pozdrawiam
                      Ciebie i cudowną Hurghade
    • ewano2 Re: SMS z internetu na egipską komórkę 31.05.06, 13:31
      Hmm, ja tu czegos nie rozumiem. Mam karte POP w Orange i wysylam smsy do
      Egiptu, kosztuja tyle samo co te wysylane na telefony polskie... To po co z
      internetu?
      • Gość: cyganka Re: SMS z internetu na egipską komórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 15:44
        bo pewnie mas zkarte jeszcze z Idei, na starych warunkach, teraz w nowym orange
        smsy do egiptu sa drozsze, o ile sie nie myle 0,60 pln wiec sporo drozsze. ja
        tylko nie zmienilam starego abonamentu ze wzgledu na te smsy
        • ewano2 Re: SMS z internetu na egipską komórkę 16.06.06, 14:40
          Tak jest, rzeczywiście!
          Dzięki za cenną informację, Cyganko!
          Rozumiem, że pewnie dotyczy to nie Egiptu, ale i innych smsow zagranicznych?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka