Gość: Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:28 wybacz,ale nie sledzxe wszsytkich watkow.czy organizujesz jakies wypady indywidualne?mozesz podac maila? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cameltravel Re: do camel travel 18.06.06, 17:18 Tak organizuje - a właściwie pomagam i wspieram w wypadach indywidualnych mój mail camel.travel(małpa)neostrada.pl co cię intersuje ? Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_bielsko Re: do camel travel 18.06.06, 19:05 czy Ty organizujesz jakies wycieczki fakultatywne na miejscu? ja szukam glownie wycieczek do luksoru, na quad safari, tylko z polskojezycznym przewodnikiem? czy mozesz mi cos na ten temat napisac lub jezeli TY nie organizujesz kogos polecic? mail: pawelek.bielsko@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYSZA Re: do camel travel IP: *.chello.pl 18.06.06, 21:37 Ludzie czy nie iwdzicie, że Panna z Cameltravel to pracownik buiura podróży? Jej zależy na sprzedaży ofert swojego biura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marina Re: do camel travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:10 I co z tego -wyglada na bardzo profesjonalna osobe i znajaca egipt! Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Re: do camel travel 19.06.06, 21:48 Dokladnie tak!! Do tego ma swietne oferty i przy tym jest przemila i bardzo cierpliwa osobka :-) Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marina Re: do camel travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:04 Dzieki Platynka-tak myslalam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: do camel travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 23:20 No, moje poparcie zostało wykasowane, he he!!! A pomogła mi kiedyś BARDZO, więc mam do Ewy z Cameltravel sentyment. I TO MI WOLNO!!! POLECAM JĄ CAŁYM SERCEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka69 Re: do camel travel 20.06.06, 10:27 własnie, i co z tego ze jest pracownikiem biura, a mało tu takich? tylko ukrywających sie...Ewa, tak trzymaj, pzdr, a zawiść jest wszedzie jak widac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: do camel travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 20:31 Tak "znającą egipt" , żal mi was. Organizuje indywidualne wypady- na logikę nijak to nie pasuje. Raczej naganiacz ciągnie stado cielatek ,które nie mają nat tyle jaj ,zeby jechać same Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: do camel travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:08 Drogie "bebe"! Żeby jechać samemu nie wystarczy mieć "jaja" (powiedzonko kupuję, bo w tej sytuacji jest dość zabawne!) - nikomu bym nie polecał pierwszego wyjazdu do Egiptu samodzielnie, to nie podróż palcem po mapie - i jako "wybitny" znawca tematu powinieneś o tym wiedzieć!!! W dodatku Ewa po prostu pomaga załatwić hotel na miejscu, np podając namiary. Widzisz w tym coś złego??? A że sama zaraziła się "egiptomaniactwem" - i bywa tam raz na miesiąc, dwa - to niby nie zna tematu? Ciągnie innych - tak, bo zaraża swoją pasją - jak zazdrościsz to rób to sam(a) a nie krytykuj!!! Pozdrawiam! Wyluzuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marina Re: do camel travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:42 bebe zazdrosci cameltravel,pewnie jest czego.. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: do camel travel 21.06.06, 01:59 Hmm-Ci co znają temat,wiedzą,że ja się z Ewą nie lubił.Miałem swoje ulubione biuro,a jej ekspansja na forum-mnie wkurzala.Spotkaliśmy sie w Egipcie jako wrogowie....i jesteśmy jako ....no sam nie wiem,ale ja Jej ufam,i myślę,że Ona mi też.Szczerze polecam,bo zawsze jak się wkurzałem,to chciałem otworzyć-biuro tak otwarte na klienta! Odpowiedz Link Zgłoś
meandme Re: do camel travel 23.06.06, 01:01 bo ewy nie da się nie lubić! ewuś, to ja niepodpisana co się z Tobą w poniedziałek w Giżycku widzieć miała;) Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: do camel travel 23.06.06, 16:34 Słonko !! nie dojadę chyba do wawki (trochę mnie duzo ;) ) ale jakbyśmy się mogły spotkac jeszcze w gizu to w tym tyg jestem na Twoje zawołanie :) :* Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: do camel travel 22.06.06, 19:04 ja nie organizuję fakultetów ale chętnie pomogę w załatwieniu po kontakcie na prywatnego- służbowego maila :) mogępolecić 3 firmy w Hurghadzie i 2 w Sharm i okolicach. moje namiary camel.travel@neostrada.pl Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: do camel travel 22.06.06, 19:09 WOW zarumieniłam sie - ostatnio miałam mase roboty i nie mogłam tu zaglądac ale ... WOWO dzięki za miłe słowa - co ciekawe nie tylko od tych których wysłałam ale i od tych których znam prywatnie choć nie osobiście. Staram sie nie ukrywac co robię i jak - jestem agentem wielu polskich biur i nie ukrywam tego od początku - lepiej tak niż miałbo wychodzić to przy jakimś kontakcie- wielu z Was pomagałam bezinteresowanie. NIe musze sprzedać Ci wycieczkinie o to w zyciu chodzi chodzi o to abyśmy WSZYSCY pomagali sobie i czuli sie dobrze w Egipcie Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka11 Re: do camel travel 24.06.06, 19:03 ja rowniez o Ewie moge powiedziec same dobre slowa- akurat w czasie gdy bylismy w Egipcie, byla takze Ewa i w momencie gdy pojawily sie problemy pol godziny po naszym sms pojawila sie na miejscu i probowala nam pomoc mimo ze byla 11 w nocy...Ciekawe jaki agent tak funkcjonuje? Ewa pozdrawaimy! "rejsowcy" iza i rafal Odpowiedz Link Zgłoś