Dodaj do ulubionych

do camel travel

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:28
wybacz,ale nie sledzxe wszsytkich watkow.czy organizujesz jakies wypady
indywidualne?mozesz podac maila?
Obserwuj wątek
    • cameltravel Re: do camel travel 18.06.06, 17:18
      Tak organizuje - a właściwie pomagam i wspieram w wypadach indywidualnych
      mój mail camel.travel(małpa)neostrada.pl
      co cię intersuje ?
      Ewa
      • pawel_bielsko Re: do camel travel 18.06.06, 19:05
        czy Ty organizujesz jakies wycieczki fakultatywne na miejscu? ja szukam glownie wycieczek do luksoru, na quad safari, tylko z polskojezycznym przewodnikiem? czy mozesz mi cos na ten temat napisac lub jezeli TY nie organizujesz kogos polecic?

mail: pawelek.bielsko@poczta.onet.pl
        • Gość: MYSZA Re: do camel travel IP: *.chello.pl 18.06.06, 21:37
          Ludzie czy nie iwdzicie, że Panna z Cameltravel to pracownik buiura podróży?
          Jej zależy na sprzedaży ofert swojego biura
          • Gość: Marina Re: do camel travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:10
            I co z tego -wyglada na bardzo profesjonalna osobe i znajaca egipt!
            • platynka.iw Re: do camel travel 19.06.06, 21:48
              Dokladnie tak!! Do tego ma swietne oferty i przy tym jest przemila i bardzo
              cierpliwa osobka :-)
              Iwonka
              • Gość: Marina Re: do camel travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:04
                Dzieki Platynka-tak myslalam!
                • Gość: Grzesiek Re: do camel travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 23:20
                  No, moje poparcie zostało wykasowane, he he!!! A pomogła mi kiedyś BARDZO, więc
                  mam do Ewy z Cameltravel sentyment. I TO MI WOLNO!!! POLECAM JĄ CAŁYM SERCEM!!!
                  • mrowka69 Re: do camel travel 20.06.06, 10:27
                    własnie, i co z tego ze jest pracownikiem biura, a mało tu takich? tylko
                    ukrywających sie...Ewa, tak trzymaj, pzdr, a zawiść jest wszedzie jak widac
                    • Gość: bebe Re: do camel travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 20:31
                      Tak "znającą egipt" , żal mi was. Organizuje indywidualne wypady- na logikę
                      nijak to nie pasuje. Raczej naganiacz ciągnie stado cielatek ,które nie mają
                      nat tyle jaj ,zeby jechać same
                      • Gość: Grzesiek Re: do camel travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:08
                        Drogie "bebe"!
                        Żeby jechać samemu nie wystarczy mieć "jaja" (powiedzonko kupuję, bo w tej
                        sytuacji jest dość zabawne!) - nikomu bym nie polecał pierwszego wyjazdu do
                        Egiptu samodzielnie, to nie podróż palcem po mapie - i jako "wybitny" znawca
                        tematu powinieneś o tym wiedzieć!!! W dodatku Ewa po prostu pomaga załatwić
                        hotel na miejscu, np podając namiary. Widzisz w tym coś złego??? A że sama
                        zaraziła się "egiptomaniactwem" - i bywa tam raz na miesiąc, dwa - to niby nie
                        zna tematu? Ciągnie innych - tak, bo zaraża swoją pasją - jak zazdrościsz to
                        rób to sam(a) a nie krytykuj!!!
                        Pozdrawiam! Wyluzuj!
                      • Gość: Marina Re: do camel travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:42
                        bebe zazdrosci cameltravel,pewnie jest czego..
                        • cairo7 Re: do camel travel 21.06.06, 01:59
                          Hmm-Ci co znają temat,wiedzą,że ja się z Ewą nie lubił.Miałem swoje ulubione
                          biuro,a jej ekspansja na forum-mnie wkurzala.Spotkaliśmy sie w Egipcie jako
                          wrogowie....i jesteśmy jako ....no sam nie wiem,ale ja Jej ufam,i myślę,że Ona
                          mi też.Szczerze polecam,bo zawsze jak się wkurzałem,to chciałem otworzyć-biuro
                          tak otwarte na klienta!
                          • meandme Re: do camel travel 23.06.06, 01:01
                            bo ewy nie da się nie lubić! ewuś, to ja niepodpisana co się z Tobą w
                            poniedziałek w Giżycku widzieć miała;)
                            • cameltravel Re: do camel travel 23.06.06, 16:34
                              Słonko !!
                              nie dojadę chyba do wawki (trochę mnie duzo ;) ) ale jakbyśmy się mogły spotkac
                              jeszcze w gizu to w tym tyg jestem na Twoje zawołanie :)
                              :*
        • cameltravel Re: do camel travel 22.06.06, 19:04
          ja nie organizuję fakultetów ale chętnie pomogę w załatwieniu po kontakcie na
          prywatnego- służbowego maila :)

mogępolecić 3 firmy w Hurghadzie i 2 w Sharm i okolicach. moje namiary
          camel.travel@neostrada.pl
          Ewa
          • cameltravel Re: do camel travel 22.06.06, 19:09
            WOW zarumieniłam sie - ostatnio miałam mase roboty i nie mogłam tu zaglądac ale
            ... WOWO dzięki za miłe słowa -
            co ciekawe nie tylko od tych których wysłałam ale i od tych których znam
            prywatnie choć nie osobiście. Staram sie nie ukrywac co robię i jak - jestem
            agentem wielu polskich biur i nie ukrywam tego od początku - lepiej tak niż
            miałbo wychodzić to przy jakimś kontakcie- wielu z Was pomagałam
            bezinteresowanie. NIe musze sprzedać Ci wycieczkinie o to w zyciu chodzi chodzi
            o to abyśmy WSZYSCY pomagali sobie i czuli sie dobrze w Egipcie

Ewa
            • bergamotka11 Re: do camel travel 24.06.06, 19:03
              ja rowniez o Ewie moge powiedziec same dobre slowa- akurat w czasie gdy bylismy
              w Egipcie, byla takze Ewa i w momencie gdy pojawily sie problemy pol godziny po
              naszym sms pojawila sie na miejscu i probowala nam pomoc mimo ze byla 11 w
              nocy...Ciekawe jaki agent tak funkcjonuje?

Ewa pozdrawaimy!
              "rejsowcy" iza i rafal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka