wp2007 19.07.06, 19:51 Szanowni forowicze jaka jest w Egipcie temp w lutym - czy można spokojnie nurkować i wrócić opalonym. Pozdrawiam Sas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cameltravel Re: Temperatura w lutym 19.07.06, 21:31 można sie spalic ale będzie wiało mocno i będzie chłodno ja w tym roku w lutym trochę marzłam na plaży ale moje koleżanki na skwarki sie spiekły. krótkie dnie sa minusem, ja lubię długo rano spac więc spałam non stop na plazy ;) no i może zdażyć si enawet deszczyk Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Temperatura w lutym 19.07.06, 21:41 bylam w pierwszej polowie lutego na tydzien w Sharm, wrocilam opalona i z nurkowaniem nie bylo problemu.Jeden dzien byl wybitnie wietrzny.Luty podobno jest najchlodniejszym miesiacem w Egipcie-mnie to bardzo odpowiadalo bo ciezko znosze tem.pow.+25 :-), polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: Temperatura w lutym 19.07.06, 22:46 Wielkie dzięki za CIEPŁE informacje . A który rejon Egiptu polecacie na czas polskich zimowych ferii. A może jakiś hotel. Pozdrawiam wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Temperatura w lutym 19.07.06, 22:52 podobno w Sharm jest ciut cieplej niz w Hurghadzie, bylam w hotelu Sonesta Beach (nie mylic z Sonesta club) i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Temperatura w lutym 20.07.06, 19:07 hmmm nie wiem trudno powiedziec - ponoć im bardziej na południe tym cieplej ale ..... w Hurghadzie polecam Aladyna, Club golden 5, Hilton Resort lub z tańszych - King Tut, Empire, Regina Style w El gounie Sultan Bey, Panoramę w Safadze Holiday Inn Pozdro :) Efcik Odpowiedz Link Zgłoś
marbor3 Re: Temperatura w lutym 21.07.06, 11:03 Mam pytanko odnosnie nurkowania. Jakie miesiace oprocz lipca i sierpnia wchodza w gre?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Temperatura w lutym 21.07.06, 15:32 kuzynka nurkowala w lutym i na nic sie nie skarzyla. Odpowiedz Link Zgłoś
marbor3 Re: Temperatura w lutym 22.07.06, 10:29 Wynika z tego ze caly rok jest dobry do snurkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Temperatura w lutym 22.07.06, 10:54 na nurki i snorki każdy miesiąc jest dobry - zdażają sie tylko wietrzniejsze dnie wtedy snorkowanie jest utrudnione. EWA Odpowiedz Link Zgłoś