Dodaj do ulubionych

Ultra Tours Anya na nie

21.08.06, 20:24
Juz kilka osob opisalo nieciekawe doswiadczenia z wycieczek fakultatywnych
organizowanych przez lokalne BP Ultra Tours (Anya). Czy sa inne BP w
Hurghadzie warte polecenia? Zeby sie nie rozczarowac no i zeby nie przeplacac
wykupujac u rezydentow..
Obserwuj wątek
    • camuss Re: Ultra Tours Anya na nie 21.08.06, 21:05
      oczywiscie, ze jest ich sporo - wystarczy przejsc sie po sakkali; warto
      zachodzic takze do nie polskojezycznych - takie atrakcje jak nurkowanie na
      przyklad czy sharm el naga to bez roznicy z jakim biurem :)
      • superigi Re: Ultra Tours Anya na nie 21.08.06, 21:16
        a jakie polecasz? interesuje mnie safari i wyspa Gifun
        • camuss Re: Ultra Tours Anya na nie 22.08.06, 02:29
          odpowiedz powinna byc: "kazde, byle nie Ultra Tours" ;)
          (nie)stety, wszystkie wycieczki wykupilismy wlasnie u Ani z Ultra Tours wiec
          porownania nie mamy (...) bardzo konkretny i szczery wydal nam sie chlopak z
          (niepamietam teraz nazwy) biura podrozy, po tej samej stronie co cleopatra
          shopping center (idac od cleopatry po lewej stronie, w strone mc donalda)

Jak zdajde ulotke to napisze adres :)

Kamil
          • superigi Re: Ultra Tours Anya na nie 22.08.06, 12:40
            dziekuje Ci bardzo za info; pozdrawiam o.
            • babee84 Re: Ultra Tours Anya na nie 23.08.06, 15:53
              jak dobrze poszukasz na forum to pewnie przekonasz się o tym, że nie tylko na to
              biuro turysci narzekają.
              Ja byłam kupiłam wycieczki w biurze Ultra Tour i jestem zadowolona.
              • superigi Re: Ultra Tours Anya na nie 23.08.06, 23:11
                tak sobie wlasnie ostatnio myslalam o tym naszym niezadowoleniu z wszystkiego.
                Moze rzeczywiscie cos tej Ani nie wyszlo w 100% tak dobrze jak powinno byc, raz
                czy dwa, ale czy to powinno ja skreslac? chyba nie. Pislalam do niej mejla - to
                bardzo mila osoba. Wyczulam ze jej przykro z powodu opinii jakie w tej chwili o
                niej kraza na forum. A ludzie lubia sobie ponarzekac. Zapominamy czasem o
                bledach jakie sami popelniamy, o wpadkach wiekszych czy mnijeszych. A odnosnie
                Ultra Tours i Ani - nagle nieistotne staly sie wszystkie pozytywy jakie o niej
                wczesniej napisano. To troche nie w porzadku.
                A propos narzekania (odbiegajac na chwile od Ani i wycieczek)- w jednym z
                watkow kros napisal ze TV Polonia nie za dobrze odbierala...
                Pozdrawiam zadowolonych i usmiechnietych urlopowiczow:)
                • camuss Re: Ultra Tours Anya na nie 24.08.06, 00:30
                  superigi, czuje sie wywolany do tablicy skoro to ja zaczalem ten watek i moze
                  sie powtorze - biuro same w sobie jest ok, jak kazde inne (chociaz tylko w nim
                  dziecko lazi po stole) Wycieczki - kilka nam sie udalo. Ale niestety, wyjazd do
                  luxoru moglby byc lepszy, wypunktowalem to, co mnie bolalo i jesli uwazasz, ze
                  to "blachostki" to olej to.

dla mnie jednak to dosyc wazne bylo, bo co to za 2dniowa wycieczka skoro
                  pierwszego dnia jest tylko dojazd i kolacja?
                  a co ze zmienianiem programu (wbrew uczestnikom - instytut papirusu) Ale na
                  przyklad market i rejs po Nilu pozostanie tylko na papierze :( a szkoda.

dodajac do tego nieprzyzwoite zachowanie pilota (ok, moze Wam to nie
                  przeszkadza) i chamstwo wobec nas (zabronienie obslugiwania nas w
                  restauracji)... robi sie juz nieciekawie.
                  • magdalena.e różne biura 24.08.06, 17:40
                    nie znam osobiście biura Ultra Tours ale moi teściowie w tym roku w lipcu nurkowali z nimi (pozdrowienia od Ani i Tadzia) i byli bardzo zadowoleni. Ja osobiście mogę polecić Tarika. wiele dobrago słyszałam o Orbit Tour - moze warto?
                    • superigi Re: różne biura 25.08.06, 00:38
                      dziekuje za odpowiedz. Po przeczytaniu tych wszytskich postow nt Ani-Sary,
                      wygladajacych jak scenariusz telenoweli, chyba skorzystam z biura Ultra Tours
                      tak na przekor :) I przypuszczam ze bede sie dobrze bawic, bo tak naprawde
                      wszytsko zalezy od naszego nastawienia. A jesli ktos chce uniknac drobnych
                      niedociagniec niech zaplaci rezydentowi za fakultet.
                      A w konkluzji dodam ze te wszytskie wycieczki i tak powinny byc postrzegane
                      przez nas jako cos niepowtarzalnego i cudownego, bo tutaj w Polsce nigdy czegos
                      takiego nie zobaczymy!
                      • camuss Re: różne biura 25.08.06, 02:51
                        na zlosc mamie odmroze sobie uszy? ;) anyway, jak skorzystac z luxoru badz kairu
                        2dniowego albo jakiejkolwiek inneh wycieczki z biura Ultra Tours - nie omieszkaj
                        podzielic sie z nami swoja opinia :)
                        • superigi Re: różne biura 25.08.06, 14:34
                          Widze cammus ze szukasz koniecznie publicznosci uradowanej z Twoich krytycznych
                          wypowiedzi nt Ani. I nie na zlosc mamie odmroze sobie uszy, tylko dam szanse.
                          Zwylke tak to wyglada ze najwiecej piszemy o tym co nas bolalo i o tym co bylo
                          nie tak (zeby to z siebie wyrzucic). Szkoda ze tak malo pisza Ci zadowoleni aby
                          jakos "obronic" Anie. W tej chwili forum zrobilo sie wrecz nudne bo prawie
                          kazdy watek dotyczy wycieczek.
                          • camuss mnie tez wiele rzeczy boli :( 25.08.06, 15:02
                            chociazby to, ze ZANIM ktos przyleci do egiptu - udziela sie na forum, zadaje
                            pytania, dopytuje - ba, sam to robilem (...) ale, jak wakacje juz sie skoncza to
                            zapomina sie o tym, by chociazby dokonczyc watek, napisac relacje z jakiejs
                            wycieczki badz opisac hotel.

ale wracajac do Ultra Tours - szkoda, ze Ania napisala tylko jeden post i to w
                            dodatku klamsliwy - mam nadzieje, ze ustosunkuje sie do mojego zapytania
                            dzisiaj... bo to chyba dosyc istotne, by sprostowac pewne kwestie, prawda?
                      • slatun Re: różne biura 28.08.06, 09:35
                        Małe niedociągnięcia mogą się zdarzyć każdemu. A jakim niedociągnięciem nazwać
                        fakt odwołania przez Ultra Tours wycieczki do Luxoru i nie powiadomienia o tym
                        fakcie jej uczestników (czekałem z godzinę w słońcu na wyjazd). Przy tym zmiana
                        programu i nieładne zachowanie jakiegoś tam gościa to pikuś. Tak, że jedź sobie
                        superiguś, jedź i obyś dojechałą, a raczej wyjechała. Życzę Ci tego skarbie z
                        całego serca.
                        • camuss Re: różne biura 30.08.06, 02:19
                          czyli widze, ze nie tylko mi sie to zdarzylo - jak niektore osoby staraly mi sie
                          wmowic, ze "mialem pecha" lub trafilem na "zly dzien" w ostatecznosci poradzily
                          mi, bymnie przylatywal do kraju, ktorego "kultury nie znam i nie rozumiem" -
                          paranoja. Zyczyc tylko takim powodzenia...
    • rafalszklarz Re: Ultra Tours - proszę o namiary 25.08.06, 15:26
      Prosze o jakiś nr. kontaktowy, najlepiej tez maila, na biuro Orbit Tour, jeśłi
      ktoś posiada.
      Z góry dziękuje
      • babee84 Re: Ultra Tours - proszę o namiary 25.08.06, 15:37
        to jest stronka biura w którym Ania pracuje www.hurghada.enterpol.pl/
        e - mail aniahurg@o2.pl
        telefon +20109830669
        gg 4020998
        • moni552 Re: Ultra Tours - proszę o namiary 25.08.06, 23:38
          w sierpniu bylam na bardzo NIEUDANEJ wycieczce w Luksorze z biurem Ultra
          Tours !!! Ania owszem bardzo miła dziewczyna i na tym koniec przyjemnosci -
          reszta to masakra. Namiar na to biuro znalazlam na podobnym do tego forum i na
          miejscu telefonicznie nawiązalam kontakt z Anią, która bardzo się starała ale
          tylko do momentu wyjazdu, mianowicie oprócz tego, że nagle zmieniła się cena
          wycieczki to czekaliśmy na transport do Luksoru ok. 5 godzin na zadupiu pt.
          lokalny przystanek "pks" gdzie nas dowieziono, kolejno posypały się następne
          kłopoty. Oprócz programu, który w trakcie wycieczki ulegał kilkukrotnej
          zmianie, aby w rezultacie nie zostać w pełni zrealizowany - również
          przedstawiciele biura nie pokazali się z najlepszej strony chcąc na każdym
          kroku nas oszukać - w tym niejaki Eizaak fałszywy typek. Nikt nie chciał więcej
          niż to co mu obiecała Ania i co było ustalone jako w program wycieczki Luksor
          1,5 dnia. Ania jak sie przyznał Eizaak jest tylko figurantką mającą zachęcić
          polskich turystów do zakupu wycieczek właśnie w Ultra Tours - mieliśmy tę
          nieprzyjemność poznać właściciela biura, który pojawił się w Luksorze w hotelu
          gdzie mieliśmy nocleg i chciał mówiąc wprost wyłudzić od nas pieniądze. Jezeli
          to nie jest zbieg okoliczności to camuss był na tej samej wycieczce !
          potwierdzam nasz powiedzmy pilot wyraźnie zabronil aby obslugiwano polakow
          poniewaz mogliby narobic mu klopotow i wstydu - tu cytuje nachalac sie i
          pozygac ????!!! Piszecie o nastawieniu - ludzie to dla większości z nas były
          wymarzone wakacje i kazdy jechał z odpowiednim nastawieniem ! Niestety
          zostaliśmy oszukani - jedyne zadowolone z usług tego biura osoby to dwie
          blondyny które zabrał sobie do towarzystwa nasz "pilot" !!!!!!!!!!!
          • swt22 Re: Ultra Tours - proszę o namiary 25.08.06, 23:45
            he,he.Mi to śmierdzi :))))
            • superigi Re: Ultra Tours - proszę o namiary 26.08.06, 09:21
              yhmmm mi jakos tez, czy Ty moni nie jestes aby dziewczyna camussa? :D
              No i szkoda ze powstal kolejny watek o ultra tours, juz chyba nikomu nie chce
              sie tego czytac.
              • swt22 Re: Ultra Tours - proszę o namiary 26.08.06, 10:01
                I powstaje precedens.Najbardziej zadowolone z imprezy były "dwie blondyny"
                molestowane seksualnie przez przewodnika.
                Camuss robisz mimo wszystko trudną sytuację temu Izakowi (czy jak mu tam).Bi
                jak nasze Panie teraz ruszą na Ultra Tours do Luksoru i on nie będzie chciał
                ich molestować,to będą miały pretensje do Ciebie.
                • camuss Re: Ultra Tours - proszę o namiary 26.08.06, 11:34
                  nie chce mi sie wierzyc, ze Polki przylatuja do Egiptu w celu przezycia upojnych
                  chwil z Egipcjaninem :( ale prosze bardzo - wszelkie pretensje przyjme :)
              • camuss Re: Ultra Tours - proszę o namiary 26.08.06, 11:46
                wierz mi lub nie - ale dziewczyne mam i z pewnoscia nie jest to Monika. A jesli
                jest to ta sama Monika, co byla w Luxorze to rowniez moge Cie zapewnic, ze ma
                chlopaka :)

to swiadczy tylko o ultra tours, ze jest "takie popularne" i jak grzyby po
                deszczu powstaja watki na temat tego biura a poczekajmy - moze odwiedza forum
                inne osby, ktore byly w luxorze. Moze w koncu Ania sie wypowie na ten temat...
                bo poki co, milczy od 2 dni a obiecala sie ustosunkowac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka