trevally 29.08.06, 21:30 super-sylwetka.pl/redsea/index.html Miłego oglądania ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redsea Re: Fotki z Morza Czerwonego 29.08.06, 22:40 Super! Zmysły pobudzone, już nie moge się doczekać swojego wyjazdu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ob.serwator_1 Świetne! 29.08.06, 23:05 Robione cyfrówką czy analogowym? Jakim aparatem robiłeś? Co z lampą tam gdzie jasno to wyłączałeś ją? Napisz, ja ciągle experymentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
trevally Re: Świetne! 29.08.06, 23:37 Dzięki za miłe słowa, cieszę się że fotki się podobają. Zdjęcia robiłem cyfrówką Canon PowerShot A70 w obudowie podwodnej WP-DC700. Generalna zasada jakiej starałem się trzymać to używać flesza tylko z bliska, z daleka robić bez flesza. Różnice w oświetleniu wynikają z różnych głębokości na których zdjęcia były robione (od 0 do 30 m) oraz pory dnia - część zdjęć jest z nocnego nurkowania (oczywiście wszystkie robione z fleszem ;-) ). PS. Też się dopiero uczę, to moje drugie w życiu zdjęcia podwodne, chyba nieco lepsze od pierwszych ale ciągle dalekie od ideału Odpowiedz Link Zgłoś
malgos72_2005 Re: Świetne! 30.08.06, 09:55 Piekne zdjecia, nie moge doczekac sie wyjazdu. Szkoda tylko, ze nie mamy tak profesjonalnego sprzetu.... no coz najwyzej zdjecia nie beda nadawaly sie do publikacji :)))) pozdrawiam malgos Odpowiedz Link Zgłoś
trevally Re: Świetne! 30.08.06, 10:30 Sprzęt nie jest profesjonalny - wręcz przeciwnie, tani ;-) Cyfróweczka 120$, obudowa 130$ , razem 250$. Tyle przynajmniej zapłaciłem nieco ponad rok temu, myślę że warto zainwestować. Odpowiedz Link Zgłoś
trevally Re: Świetne! 30.08.06, 10:54 rekin wielorybi, najcenniejsza zdobycz fotograficzna wyprawy Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Świetne! 30.08.06, 14:37 jest naprawdę piękny, tylko z bardzo bliska ;-)... Wow! Fajne foty, z przyjemnoscią sie ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
17waldemar Re: Świetne! 05.09.06, 13:24 no fajne, ja robiłam zwykłym compactem Canona , i powychodziły paskudne Odpowiedz Link Zgłoś
trevally Re: Świetne! 05.09.06, 14:42 hehe mój Canon A70 to też zwykły, mały, tani kompakt ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: Świetne! 05.09.06, 15:43 Gdzie kupiłeś obudowę do Canona w takiej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: Świetne! 06.09.06, 16:58 Przysyłają do Polski czy też ktoś Ci przywiózł? Jeżeli przysyłają to poproszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
trevally Re: Świetne! 07.09.06, 09:26 to było 2 lata temu więc namiary na pewno się zmieniły po prostu - wpisałem w wyszukiwarkę symbol obudowy i wyrzuciło mi kilka tysięcy sklepów skorzystałem z funkcji porównywania cen i znalazłem sklep z najniższą ceną obudowy i przesyłki do Polski (o ile pamiętam było to ~ 20$) aparat kupiłem identycznie, ale w innym sklepie bo w tymw którym obudowa była tania, aparat był drogi łącznie A70 z obudową i wysyłką do Polski kosztował (2 lata temu) niecałe 300$ Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: Świetne! 07.09.06, 18:01 Dzięki, dzisiaj poszukam. Ja pstrykam A60 i jestem bardzo zadowolony z aparatu, brakuje tylko obudowy. Gratuluję rewelacyjnej galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
adampiotr Re: Fotki z Morza Czerwonego 23.09.06, 01:51 zajrzyjcie do Galerii na www.egiptdreamland.com Odpowiedz Link Zgłoś