dupolek 09.10.06, 01:18 Czy lepiej do Egiptu zabrac $ czy moga byc €? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: jaka waluta? 09.10.06, 13:18 Myślę , że nie ma to większego znaczenia ... wymieniasz walutę w hotelach w banku .... zawsze trzeba mieć miejscową walute bo tak po prostu jest wydodniej ... kupujesz przecie w markecie wode sodową Pepsi . jakąs głupotke za czyli lichy papirus za 1 funta ... no moze przesada . ja miałem dolary ... i np. można zostawić 1 dolara jako bakszysz a 1 Euro to zawsze drożej ..... Tylko uwaga ... nie wolno wymieniać za dużo dolarów czy Euro bo to waluta niewymienialna i jakby co to już nie odzyskasz swoich pieniędzy pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
iaqbec Re: jaka waluta? 09.10.06, 13:56 No wlasnie tez sie nad tym zastaniawiam co bedzie lepiej przeliczyc na funty , czy EUR czy USD ? nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie ze lepiej brac dolary , zna ktos moze aktualny kurs wymiany na funty egipskie ? :) jak to jest przy platnosciach za fakultety w lokalnych biurach ? lepiej USD czy EUR ? :)) POZDRAWIAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: jaka waluta? 09.10.06, 14:55 w tej chwili 1 usd to 5,7 funta a lepiej dolce - bo łatwiej !! no i zielone araby lubieją :) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś