adi_05 31.12.06, 15:29 Planuje wyjazd do Egiptu.Mieszkam w Anglii.Czy ktos zaliczyl juz podobny wyjazd,jak tam moze jakies informacje odnosnie cen, biur itd... Dzieki Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
art0303 Re: Z Anglii do Egiptu 31.12.06, 19:27 jedziemy za tydzień pierwszy raz. brak doświadczenia. w internecie spędziłem łącznie ok. doby przez kilka dni. płacimy 700 za tydzień all incl.do sharm el sheigh za trzy osoby. zabukowaliśmy 9 dni przed wyjazdem. jest to przelot i hotel. dojazd z lotniska do hotelu na własną rękę. uważam że to świetna cena. firma freedom direct. polecam również przeglądarkę icelolly. powodzenia. napisz co ci się udało i wrażenia po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
adi_05 Re: Z Anglii do Egiptu 01.01.07, 03:42 Witam. To super,ze lecisz a tydzien....Mam nadzieje,ze podzielisz sie wrazeniami i ze bedziemy w kontakcie.Daj znac skad lecisz i co to za linia lotnicza? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
camuss Re: Z Anglii do Egiptu 31.12.06, 21:52 hej nie wiem, skad dokladnie chcesz leciec - jesli jestes z londynu to masz mnostwo biur podrozy (my zazwyczaj korzystamy z thomsona) - raz bylismy w sharm (2 tygodnie, sheraton, bb za £500). Pozniej hurghada - hotel grand seas, bb za £550. A teraz lecimy do Taby na 2tygodnie, all za £400 :) sprobuj ewentualnie www.lastminute.com :) pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
adi_05 Re: Z Anglii do Egiptu 01.01.07, 03:44 Witam. Daj znac czy moglbym sie z Toba w jakis sposob skontaktowac dzisiaj?Przy okazji wszystkiego najlepszego w nowym roku. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
camuss Re: Z Anglii do Egiptu 01.01.07, 14:40 oczywiscie, pisz smialo na adres gazety Odpowiedz Link Zgłoś
adi_05 Re: Z Anglii do Egiptu 01.01.07, 16:47 Witam ponownie.... Wiesz nie ma problemu z braku biur wrecz przeciwnie. Czy jakis z tych twoich wyjazdow zrobiles na wlasna reke,czy wszystkie za posrednictwem biura? Na pierwszy raz ktory resort wybralbys Hurghada albo Sharm? Po zaliczenie tych dwoch,ktory moglbys polecic jako pierwszy? pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
camuss Re: Z Anglii do Egiptu 02.01.07, 19:59 hej za pierwszym razem polecielismy na 2 tygodnie do sharm, hotel sheraton (bed and breakfast), to byla oferta typu "chybil trafil", trzy wybrane hotele i padlo na ten :) Cena, £500 od osoby. ceny w hotelu kosmiczne - oplacalo sie wziac taksowke (25LE, chociaz cena wyjsciowa okolo 100 LE) do Nama Bay i tam zjesc kolacje. Kolejny wyjazd to Hurghada, na 2 tygodnie - hotel Grand Seas, cena £550 od osoby, takze bed and breakfast. Jedlismy na miescie, ceny w Hurghadzie znacznie nizsze anizeli w Sharm, ale miasteczko nieciekawe. Teraz (za dwa dni) lecimy do Taby :) traktujemy to jako ucieczka od tutejszej zimy bo wiekszosc rzecy widzielismy w egipcie - wiec tym razem all inclusive, 5 gwiazdek (radisson sas taba) za £400 od osoby :) Pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
adi_05 Re: Z Anglii do Egiptu 02.01.07, 21:55 No to super,zycze udanych wczasow. Wracajac do tych wyjazdow,wszystkie zalatwiales przez Thomsona? Zaliczyles moze rejs po Nilu i Gize? Wiesz ja wlasnie planuje objazdowke.Tak jak pisalem wczesniej nie ma problemow z biurami tylko ceny za objazdowki sa wysokie!!! Jak wiesz cos na temat objazdowek daj mi znac... Z gory dziekuje. Z jakiej czesci Londynu jestes? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
camuss Re: Z Anglii do Egiptu 02.01.07, 22:05 niestety, ja na obiazdowce nie bylem - jedynie na miejscu fakultety. tak, zawsze w thompsona lecielismy, jakos tak wyszlo ze i ceny i obsluga byla w porzadku. mieszkam na greenwich Odpowiedz Link Zgłoś
adi_05 Re: Z Anglii do Egiptu 02.01.07, 22:27 Jak wrocisz to sie odezwij. Jeszcze raz duze dzieki. Ja mieszkam w Esher, south-west. 3maj sie. Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
adi_05 Re: Z Anglii do Egiptu 02.01.07, 22:31 Jeszcze jedno Rezerwowales w biurze Thomsona,czy przez neta? Odpowiedz Link Zgłoś
adi_05 Re: Z Anglii do Egiptu 02.01.07, 13:31 Czy ktos robil objazdowke przez angielskie biuro podrozy po Egipcie? Interesuje mnie przylot do Hurghady,zwiedzic Luksor,rejs po Nilu,no i oczywiscie Kairo i Giza. Pozdrawiam Nie czekaj tylko Pisz...:) Odpowiedz Link Zgłoś