Dodaj do ulubionych

Radio Maryja w Egipcie

08.01.07, 19:35
Wybieramy się ze Stefanem do Egiptu na wakacje. Zastanawiamy się czy w
Egipcie można słuchać Radia Maryja. Napiszcie jak to jest.
Pozdrawiamy,
Zofia ze Stefanem.
Alleluja i do przodu!!!
Obserwuj wątek
    • cameltravel Re: Radio Maryja w Egipcie 08.01.07, 20:05
      ciekawe co ?

ewa
    • aeki Re: Radio Maryja w Egipcie 08.01.07, 20:09
      Po.. Was ?????
    • aeki Re: Radio Maryja w Egipcie 08.01.07, 20:12
      Porąbało Was ?????
    • makare1 Re: Radio Maryja w Egipcie 08.01.07, 20:34
      A może Radio Ma Ryja:
      www.ojciec-dyrektor.de/
    • krzysztof467 Zabierzcie parasolki do Egiptu...wczorajsza 08.01.07, 20:58
      szarża moherowych beretów na telewizję TVN i stado innych dziennikarzy była
      przepiekna....husaria ruszyła na wroga,,,piękna szarża...na coś takiego
      czekaliśmy kupę lat...a w Egipcie mogą też Was zaatakować!!!Okładali parasolkami
      te kamery aż huczłało...i po co to......w obronie konfidentów?????Uhahałem się
      przecudnie
      • cameltravel Re: Zabierzcie parasolki do Egiptu...wczorajsza 08.01.07, 21:46
        To kraj muzułmańsko koptyjski
        raczej zasięg ojca rydzyka tam nie sięga :)
        ale kto wie co bedzie za jakiś czas

Ewa
        • krzysztof467 Re: Zabierzcie parasolki do Egiptu...wczorajsza 08.01.07, 22:12
          No ja wiem,że ojciec tam nie sięga ale wiesz...wyobraź sobie,że po urlopie w
          Egipcie na lotnisku w Wawie atakuje dziennikarz TVN mohera....no i jak bez
          parasolki zrobisz husarię??????To jest ważne...poza tym nigdy nie wiadomo czy
          TVN nie będzie robił jakiegoś sondażu wśród turystów w Egipcie...i wtedy
          jak???No chyba,ze wtedy do husarii posłuży parasol z plaży...oj to bedzie
          jazda....pod Hurghadą!!!!!! w 2007!!!!
    • marialech3 Re: Radio Maryja w Egipcie 08.01.07, 22:10
      Ależ ostatnio było nudno na forum
    • marialech3 Re: Radio Maryja w Egipcie 08.01.07, 22:12
      Słuchajcie,mam nadzieje że to pytanie,to taki żart?
      • cameltravel Re: Radio Maryja w Egipcie 08.01.07, 23:55
        nie chce zostać znowu zlinczowana ale ...
        nie no nie wiem może na serio ktośpyta ?
        a może to badanie rynku >>??
        Ewa
    • krzysztof467 Oczywiście,że na serio pyta a my na serio .... 09.01.07, 17:10
      odpowiadamy....czyli,że nie ma tam Ojca Tadeusza (no chyba,że akurat ze swoim
      haremem wypoczywa w Egipcie) i zamiast radyjka trzeba zabrać parasolki...a nóż
      będą niezbędne do szarży polskiej moherowej husariii....normalnie nowa polska
      biała broń.....no nie ma jak to pożartować w miłym towarzystwie!!!!Pozdrawiam
      miłośników Ziemi Egipskiej!!!
      • zofijaz Re: Oczywiście,że na serio pyta a my na serio ... 09.01.07, 18:23
        Jaka szkoda. Pozostanie nam słuchanie "Rozmów niedokończonych" z MP3, a w wolnych chwilach na plaży, w cieniu parasolki poczytam Niedzielę i porobię na drutach.
        Alleluja i do przodu !!!
        • elsalvador1 Re: Oczywiście,że na serio pyta a my na serio ... 09.01.07, 18:32
          zofijaz napisała:

> Jaka szkoda. Pozostanie nam słuchanie "Rozmów niedokończonych" z MP3, a w
          wolny
          > ch chwilach na plaży, w cieniu parasolki poczytam Niedzielę i porobię na
          drutac
          > h.
          > Alleluja i do przodu !!!
          Hmm,co do dziergania/zakładam,że bereciki/ to wielbłąda musisz zakupić na
          wełenke tylko leciwego,żeby nie było molestowania a parasolek Ci tam
          dostatek.A,i nie zapomnij przejść do Ziemi Obiecanej przez Czerwone ;-
          ).Pozdrawiam.
          • elunia002 Re: Oczywiście,że na serio pyta a my na serio ... 09.01.07, 21:18
            Wiara ta kobieta jest nawiedzona !!!!!!!!Moherowy beret jak nic.Zeby jechac do
            Egiptu i jeszcze robic na drutach i słuchac Radia Maryja to już
            przesada.!!!!!!!Kobieto opanuj się wypoczywaj ,plażuj się i opalaj a o ojcu
            zapomnij chociaż na chwilę.Ty głupia kobieto!!!!Ojciec was wyzyskuje a wy to nie
            widzicie !!!!1A zresztą jak jesteście tacy głupi to płacicie mu swoje emerytury
            a on jak będziecie w potrzebie to się do was odwróci do was dupą!!!!!1
            • janusz.amir Re: Oczywiście,że na serio pyta a my na serio ... 09.01.07, 22:37
              Przecież w Licheniu jest tak pięknie. Po co do Egiptu.
              • cameltravel Re: Oczywiście,że na serio pyta a my na serio ... 10.01.07, 04:34
                mnie zadziwia jedno alleluja to dosłownie - HAlle lu JAH !! -czy jak to sie
                pisze- a znaczy to- CHwalcie Jah! (Jah zdrobnienie od Jahwe - Jehowa jak kto woli)!
                jeśli to moche....yyy wyznawca ....yyyy nie wiem czciciel ojca rydzyka to nie
                powinien chwalić Jah bo skąd wiara w Boga w tym miejscu

oj zagnałam w róg teologiczny

ewa
                • janusz.amir Re: Oczywiście,że na serio pyta a my na serio ... 10.01.07, 11:34
                  Mam propozycję. Niech sekciarze nie piszą na to forum. Czciciele Rydzyka i tym
                  podobnych nawiedzeńców mają swoje fora i niech tam się wypowiadają.
                  To jest forum dla ludzi w miarę normalnych i proszę ich nie obrażać wulgaryzmami
                  typu Radio Maryja.
                  Pozdrawiam normalnych forumowiczów.
                  Janusz
                  • elsalvador1 Re: Oczywiście,że na serio pyta a my na serio ... 10.01.07, 11:45
                    Amen.
            • zofijaz Re: Oczywiście,że na serio pyta a my na serio ... 10.01.07, 19:22
              Oj Elunia, Elunia... Emerytury jeszcze nie mam, a na drutach robię dla przyjemności. Ojciec Tadeusz i Radyjo od rana wprowadza mnie w cudowny nastrój. Już nie mogę się doczekać : Egipt, plaża i wspominanie najlepszych audycji z radia na mp3...
              Zofia Z
    • krzysztof467 Ewa pięknie ciągniesz wątki....!!!! 10.01.07, 17:36
      z tym Jah to już w ogóle....jak znajdziesz chwilę kliknij maila na
      kijewo@poczta.onet.pl ..........
      Ps.Pozdrowienia dla moherowych parasolek i beretów.............:)))))
    • matanzas Re: Radio Maryja w Egipcie 10.01.07, 20:19
      A może by tak powiadomić władze w Egipcie ze nadchodzi zaraza z Torunia :):)
    • barbi1982 Re: Radio Maryja w Egipcie 10.01.07, 20:54
      Dobre, naprawdę to było dobre- uśmiałam się jak nic jak sobie wyobraziłam że
      zapytam swoją rezydentkę o dostępnośc tej stacji :))))
      • matanzas Re: Radio Maryja w Egipcie 10.01.07, 23:17

A może by tak przepytać na lotnisku Np. przed wyltem do kraju Afrykanskiego .
        po egipsku czy jesteś za np.( eutazją miękimi narkotykam
        fakhat fi masr elbi jadahik
    • krzysztof467 Ambasador Egiptu wezwany na rozmowę do MSZ.. 10.01.07, 21:38
      w związku ze spodziewanym najazdem polskiej husarii w moherowych beretach i z
      parasolkami na Egipt do polskiego MSZ w Warszawie wezwano w trybie pilnym
      ambasadora Egiptu w Warszawie i wręczono instrukcję reagowania w przypadku
      inwazji parasoli i bereciaków.....:))))))))))))
      Ps. Ambasador potwierdził,że będą wyłapywać na lotniskach i deportować
      bezpośrednim rejsem na lotnisko pod Toruniem a jak będzie mgła będa zrzucać nad
      Toruniem...:))))))
    • matanzas Re: Radio Maryja w Egipcie 10.01.07, 23:00
      Witajcie:))))))))))))))))))))))))))))A może by tak zaewiadomić uRząd do spraw
      wyznań
      Arabi Saudyjskiej - oni sie by tym na pewno tym jak nic
      zainteresowali a wrazie czego jak nic dostajemy
      zazyl polityczy
    • zofijaz Re: Radio Maryja w Egipcie 11.01.07, 17:55
      Jak nie ma radia, to może TV Trwam?
      Tak nagle dzisiaj Stefan wymyślił :))))
      Weźmiemy dekoder do Egiptu:)

Zofia Z. ze Stefanem
    • gra391 Re: Radio Maryja w Egipcie 11.01.07, 18:03
      wiec lepiej zostan ze stefanem w kraju i jedz do Czestochowy hihi
      • zofijaz Re: Radio Maryja w Egipcie 11.01.07, 18:06
        Mamy już rezerwację :)
        Może spotkamy się na miejscu hi hi hi
    • aeki Re: Radio Maryja w Egipcie 11.01.07, 22:12
      Nie mogę uwierzyć. To arabowie nie mają dostępu ?? Rodacy -Prawdziwi Polacy
      zróbmy coś. A jak by tak każdy wziąl mp3 i beduinowi jako bakszysz ?? Będą nas
      na rękach
      • annie2003 Re: Radio Maryja w Egipcie 12.01.07, 07:58
        koniecznie trzeba coś z tym zrobić, wtedy choć raz będzie w Egipcie więcej
        Polaków niż Włochów i Rosjan razem wziętych.. i zniknie problem komunikacji, bo
        i bariera językowa jakby zmaleje.. może nawet polską obsługę zaczną zatrudniać,
        zawsze to milej pracować w ciepłym Egipcie niż deszczowej Irlandii.. :)))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka