zofijaz 08.01.07, 19:35 Wybieramy się ze Stefanem do Egiptu na wakacje. Zastanawiamy się czy w Egipcie można słuchać Radia Maryja. Napiszcie jak to jest. Pozdrawiamy, Zofia ze Stefanem. Alleluja i do przodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makare1 Re: Radio Maryja w Egipcie 08.01.07, 20:34 A może Radio Ma Ryja: www.ojciec-dyrektor.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof467 Zabierzcie parasolki do Egiptu...wczorajsza 08.01.07, 20:58 szarża moherowych beretów na telewizję TVN i stado innych dziennikarzy była przepiekna....husaria ruszyła na wroga,,,piękna szarża...na coś takiego czekaliśmy kupę lat...a w Egipcie mogą też Was zaatakować!!!Okładali parasolkami te kamery aż huczłało...i po co to......w obronie konfidentów?????Uhahałem się przecudnie Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Zabierzcie parasolki do Egiptu...wczorajsza 08.01.07, 21:46 To kraj muzułmańsko koptyjski raczej zasięg ojca rydzyka tam nie sięga :) ale kto wie co bedzie za jakiś czas Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof467 Re: Zabierzcie parasolki do Egiptu...wczorajsza 08.01.07, 22:12 No ja wiem,że ojciec tam nie sięga ale wiesz...wyobraź sobie,że po urlopie w Egipcie na lotnisku w Wawie atakuje dziennikarz TVN mohera....no i jak bez parasolki zrobisz husarię??????To jest ważne...poza tym nigdy nie wiadomo czy TVN nie będzie robił jakiegoś sondażu wśród turystów w Egipcie...i wtedy jak???No chyba,ze wtedy do husarii posłuży parasol z plaży...oj to bedzie jazda....pod Hurghadą!!!!!! w 2007!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marialech3 Re: Radio Maryja w Egipcie 08.01.07, 22:10 Ależ ostatnio było nudno na forum Odpowiedz Link Zgłoś
marialech3 Re: Radio Maryja w Egipcie 08.01.07, 22:12 Słuchajcie,mam nadzieje że to pytanie,to taki żart? Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Radio Maryja w Egipcie 08.01.07, 23:55 nie chce zostać znowu zlinczowana ale ... nie no nie wiem może na serio ktośpyta ? a może to badanie rynku >>?? Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof467 Oczywiście,że na serio pyta a my na serio .... 09.01.07, 17:10 odpowiadamy....czyli,że nie ma tam Ojca Tadeusza (no chyba,że akurat ze swoim haremem wypoczywa w Egipcie) i zamiast radyjka trzeba zabrać parasolki...a nóż będą niezbędne do szarży polskiej moherowej husariii....normalnie nowa polska biała broń.....no nie ma jak to pożartować w miłym towarzystwie!!!!Pozdrawiam miłośników Ziemi Egipskiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zofijaz Re: Oczywiście,że na serio pyta a my na serio ... 09.01.07, 18:23 Jaka szkoda. Pozostanie nam słuchanie "Rozmów niedokończonych" z MP3, a w wolnych chwilach na plaży, w cieniu parasolki poczytam Niedzielę i porobię na drutach. Alleluja i do przodu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: Oczywiście,że na serio pyta a my na serio ... 09.01.07, 18:32 zofijaz napisała: > Jaka szkoda. Pozostanie nam słuchanie "Rozmów niedokończonych" z MP3, a w wolny > ch chwilach na plaży, w cieniu parasolki poczytam Niedzielę i porobię na drutac > h. > Alleluja i do przodu !!! Hmm,co do dziergania/zakładam,że bereciki/ to wielbłąda musisz zakupić na wełenke tylko leciwego,żeby nie było molestowania a parasolek Ci tam dostatek.A,i nie zapomnij przejść do Ziemi Obiecanej przez Czerwone ;- ).Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
elunia002 Re: Oczywiście,że na serio pyta a my na serio ... 09.01.07, 21:18 Wiara ta kobieta jest nawiedzona !!!!!!!!Moherowy beret jak nic.Zeby jechac do Egiptu i jeszcze robic na drutach i słuchac Radia Maryja to już przesada.!!!!!!!Kobieto opanuj się wypoczywaj ,plażuj się i opalaj a o ojcu zapomnij chociaż na chwilę.Ty głupia kobieto!!!!Ojciec was wyzyskuje a wy to nie widzicie !!!!1A zresztą jak jesteście tacy głupi to płacicie mu swoje emerytury a on jak będziecie w potrzebie to się do was odwróci do was dupą!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: Oczywiście,że na serio pyta a my na serio ... 09.01.07, 22:37 Przecież w Licheniu jest tak pięknie. Po co do Egiptu. Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Oczywiście,że na serio pyta a my na serio ... 10.01.07, 04:34 mnie zadziwia jedno alleluja to dosłownie - HAlle lu JAH !! -czy jak to sie pisze- a znaczy to- CHwalcie Jah! (Jah zdrobnienie od Jahwe - Jehowa jak kto woli)! jeśli to moche....yyy wyznawca ....yyyy nie wiem czciciel ojca rydzyka to nie powinien chwalić Jah bo skąd wiara w Boga w tym miejscu oj zagnałam w róg teologiczny ewa Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: Oczywiście,że na serio pyta a my na serio ... 10.01.07, 11:34 Mam propozycję. Niech sekciarze nie piszą na to forum. Czciciele Rydzyka i tym podobnych nawiedzeńców mają swoje fora i niech tam się wypowiadają. To jest forum dla ludzi w miarę normalnych i proszę ich nie obrażać wulgaryzmami typu Radio Maryja. Pozdrawiam normalnych forumowiczów. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: Oczywiście,że na serio pyta a my na serio ... 10.01.07, 11:45 Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
zofijaz Re: Oczywiście,że na serio pyta a my na serio ... 10.01.07, 19:22 Oj Elunia, Elunia... Emerytury jeszcze nie mam, a na drutach robię dla przyjemności. Ojciec Tadeusz i Radyjo od rana wprowadza mnie w cudowny nastrój. Już nie mogę się doczekać : Egipt, plaża i wspominanie najlepszych audycji z radia na mp3... Zofia Z Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof467 Ewa pięknie ciągniesz wątki....!!!! 10.01.07, 17:36 z tym Jah to już w ogóle....jak znajdziesz chwilę kliknij maila na kijewo@poczta.onet.pl .......... Ps.Pozdrowienia dla moherowych parasolek i beretów.............:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Radio Maryja w Egipcie 10.01.07, 20:19 A może by tak powiadomić władze w Egipcie ze nadchodzi zaraza z Torunia :):) Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1982 Re: Radio Maryja w Egipcie 10.01.07, 20:54 Dobre, naprawdę to było dobre- uśmiałam się jak nic jak sobie wyobraziłam że zapytam swoją rezydentkę o dostępnośc tej stacji :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Radio Maryja w Egipcie 10.01.07, 23:17 A może by tak przepytać na lotnisku Np. przed wyltem do kraju Afrykanskiego . po egipsku czy jesteś za np.( eutazją miękimi narkotykam fakhat fi masr elbi jadahik Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof467 Ambasador Egiptu wezwany na rozmowę do MSZ.. 10.01.07, 21:38 w związku ze spodziewanym najazdem polskiej husarii w moherowych beretach i z parasolkami na Egipt do polskiego MSZ w Warszawie wezwano w trybie pilnym ambasadora Egiptu w Warszawie i wręczono instrukcję reagowania w przypadku inwazji parasoli i bereciaków.....:)))))))))))) Ps. Ambasador potwierdził,że będą wyłapywać na lotniskach i deportować bezpośrednim rejsem na lotnisko pod Toruniem a jak będzie mgła będa zrzucać nad Toruniem...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Radio Maryja w Egipcie 10.01.07, 23:00 Witajcie:))))))))))))))))))))))))))))A może by tak zaewiadomić uRząd do spraw wyznań Arabi Saudyjskiej - oni sie by tym na pewno tym jak nic zainteresowali a wrazie czego jak nic dostajemy zazyl polityczy Odpowiedz Link Zgłoś
zofijaz Re: Radio Maryja w Egipcie 11.01.07, 17:55 Jak nie ma radia, to może TV Trwam? Tak nagle dzisiaj Stefan wymyślił :)))) Weźmiemy dekoder do Egiptu:) Zofia Z. ze Stefanem Odpowiedz Link Zgłoś
gra391 Re: Radio Maryja w Egipcie 11.01.07, 18:03 wiec lepiej zostan ze stefanem w kraju i jedz do Czestochowy hihi Odpowiedz Link Zgłoś
zofijaz Re: Radio Maryja w Egipcie 11.01.07, 18:06 Mamy już rezerwację :) Może spotkamy się na miejscu hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
aeki Re: Radio Maryja w Egipcie 11.01.07, 22:12 Nie mogę uwierzyć. To arabowie nie mają dostępu ?? Rodacy -Prawdziwi Polacy zróbmy coś. A jak by tak każdy wziąl mp3 i beduinowi jako bakszysz ?? Będą nas na rękach Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: Radio Maryja w Egipcie 12.01.07, 07:58 koniecznie trzeba coś z tym zrobić, wtedy choć raz będzie w Egipcie więcej Polaków niż Włochów i Rosjan razem wziętych.. i zniknie problem komunikacji, bo i bariera językowa jakby zmaleje.. może nawet polską obsługę zaczną zatrudniać, zawsze to milej pracować w ciepłym Egipcie niż deszczowej Irlandii.. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś