cairo7 18.01.07, 17:14 Dlaczego Prosiaczku nie mówiłeś ,że Ty na tą Florydę na sanki jedziesz?...wtedy może i ja bym poleciał:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cameltravel Re: Derduch Ty cwaniaku! 18.01.07, 18:39 no cóż Derdi zawsze tam gdzie zima :P ale stary takie przegięcie !! trza było powiedzieć że sanki potrzebne będa to bym pożyczyła Ci !!! a tak biedulko ze ślizgiem - nie to co w Egipcie ;) 23 stopnie rafy woda piaseczek hahahahahah amonek a ty chcesz saneczki ewa Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Derduch Ty cwaniaku! 18.01.07, 18:52 A ja w sobotę.....piweczko na plaży...a Derduch,będzie kradł zamarznięte pomarańcze amerykańskim chłopom....:) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Derduch Ty cwaniaku! 18.01.07, 19:09 Zara, powoli! Do boskiego Miami lecę nie jutro a 26 wy sklerotyki! Dzisiaj przyzwyczajam organizm do ichniejszych trucizn za pomoca Jacka D. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Derduch Ty cwaniaku! 18.01.07, 19:28 >Dzisiaj przyzwyczajam organizm do ichniejszych trucizn za pomoca Jacka D. :-) Nie podoba mi sie to szlajanie po obcych landach przy pomocy samolotow szczegolnie.A ten wpis nie podoba mi sie jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Derduch Ty cwaniaku! 18.01.07, 19:39 Matka nie wtrącaj się ;-) Bo piec odłączą... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Derduch Ty cwaniaku! 18.01.07, 19:51 Bo cie diablem poszczuje i jackiem D sie zakrztusisz. Odpowiedz Link Zgłoś
seatac Derduch Ty cwaniaku! 19.01.07, 07:41 Cairo - wiesz dobrze, ze specjalnie ten fakt przed nami ukrywal... Jacka i Jim'a mozna sie napic tutaj. A wiesz po co on tam jedzie...?? Tu masz odpowiedz: www.miamiskiclub.com/index.html Pomarancze predzej tutaj dojrzeja, w tych naszych zimowych upalach T Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Derduch Ty cwaniaku! 19.01.07, 07:52 Wietrzyk wieje mocno, ciekawe czy nasz drogi Cairo odleciał? Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Derduch Ty cwaniaku! 19.01.07, 09:28 Pewnie,że odleciałem....dobra śliwka była.A na lotnisko to chyba stopem pojadę...Grzesiu ja mam jakiś niewyjeżdzony karnet z ubiegłego roku...zostawię Ci w informacji na lotnisku.. Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Derduch Ty cwaniaku! 19.01.07, 09:54 oj halny dzis wieje i derdi i cairo a ty seatac?? Odpowiedz Link Zgłoś
seatac Derduch Ty cwaniaku! 19.01.07, 09:57 Efka. U nas dmucha... "Dmuchal pan kiedys w taka pogode kolego...??" T. Chory rzad, to i pogoda chora... Odpowiedz Link Zgłoś
nehti Re: Derduch Ty cwaniaku! 19.01.07, 09:50 eeetam....co Wy tam wiecie....Grzesiu cieszy się, bo bagna zamarzły a on panicznie boi się aligatorów, jeszcze któryś by go dziabnął Grzesiu to co z tym bigosem? przyjeżdżasz czy nie? Ela Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Derduch Ty cwaniaku! 19.01.07, 10:01 Łoo tak o?!Bigos i ja nic o tym nie wiem?Zdrada!Ela czy to Twoje zdjęcie on mi wczoraj posyłał? Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Derduch Ty cwaniaku! 19.01.07, 10:20 halooo czy jest na sali lekarz :) pogoda do leczenia cairo- komu w drogę temu czas!! gajery poprasuj i spadaj na nerwy nie działaj uściskaj kolesi z plaży restauracji i animatora z disco między nogami - smycze jadą. kurde dlaczego ja nie lece ????????????????????????????? derdi jeszcze doprawia bigosik Odpowiedz Link Zgłoś
nehti Re: Derduch Ty cwaniaku! 19.01.07, 11:19 Krzysiu jeśli Grzesiu Ci wysłał zdjecie niezłej laski to sem ja ;-). Bigos też robię rewelacyjny hehehehe......zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
nehti Re: Derduch Ty cwaniaku! 19.01.07, 11:45 Efcia, Ciebie też zapraszam na bigos. Tomka nie muszę zapraszać, bo ten ciągle siedzi w mojej kuchni i objada się pysznościami które robię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Derduch Ty cwaniaku! 19.01.07, 13:47 Oświadczam ze nikomu żadnych zdjęć w dniu wczorajszym nie posyłałem. Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Derduch Ty cwaniaku! 20.01.07, 15:33 hahahahha do dziś mam wiatry po bigosiku !! ps wiecie co to jest kurier ? next time poproszę GLS em jakieś smakoszki - rybkę dostałam i była pycha bigosem nie pogardzę ;) a my mamy śnieeeeeeegggggggggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!111 Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Na wiatry najlepiej sete albo cztery 20.01.07, 17:17 Kurde ostro się szykuje do wyjazdu, w tym tygodniu juz 3 litrowa butelke Jacka Danielsa opróżniac będe, niczym mnie imperialiści zaskoczyć nie mają prawa :-) Odpowiedz Link Zgłoś