mariawika1 25.01.07, 20:19 wrocilismy z egiptu,bylismy tam z Biura ALFA STAR z Radomia.Mamy na tyle powazne zastrzezenia do realizacji imprezy,ze chcemy zglosic reklamacje.Mozecie wesprzec mnie sugestiami? Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaxp Re: reklamacje 26.01.07, 08:47 Jeżeli wyjazd nie spełnił waszych oczekiwan, i ewentualnie cos z umowa nie zgadzalo sie to powinniscie od razu po przyjezdzie do Egiptu napisac reklamacje i dac ja rezydentowi lub rezydentce, wtedy ona musi sie ustosunkowac do wszych zarzutów, i udzielic odpowiedzi rowniez na pismie. Wtedy z tym zgloszeniem po powrocie do Polski mozecie zadac odszkodowania od firmy. Jezeli nie zglosiliscie reklamacji najpierw do rezydentki do mysle ze w Polsce nie uwzlednia wam reklamacji. Ale zawsze mozecie sprobowac. Znajac biura podrozy najwyzej zaproponuja wam rabat na kolejna wycieczke z ich biura w wysokosci 10%.Pozd Odpowiedz Link Zgłoś
gonsiorki Re: reklamacje 26.01.07, 10:22 jade z tym biurem podróży w maju, mozesz napisac co bylo nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka303 Re: reklamacje 26.01.07, 10:30 Ja też podpinam się pod wątek, również wyjeżdżam w maju do Regency Plaza w Sharm. Jakie mieliście problemy i napisz jaki to był hotel i miejscowość? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiaxp Re: reklamacje 26.01.07, 19:23 ja pisalam reklamacje na biuro Oasis Tours z ktorym bylam w Tunezji. A co do biura Alfa Star to lece z nimi(pierwszy raz) w sierpniu do Egiptu i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mariawika1 Re: reklamacje 28.01.07, 16:32 wielokrotnie zmieniano nam godz.wylotow do i z HRG(Egipt),tak ze w koncu zamiast oplaconych 7 dni all inclusive mielismy tylko 6 dni.Po porocie z rejsu po Nilu zakwaterowano nas w hotelu Reemayvera w warunkach napewno nie nadajach sie do jakiejkolwiek klasyfikacji-nasz "apartament" nr 9043 byl na 5 min przed kapitalnym remontem i nadawal sie tylko do ew.pomieszkiwania dla pracujacych obok robotnikow budowlanych i widzianych niestety szczurow>Tragedia!!! Odpowiedz Link Zgłoś