Dodaj do ulubionych

reklamacje

25.01.07, 20:19
wrocilismy z
egiptu,bylismy tam z Biura ALFA STAR z Radomia.Mamy na tyle powazne
zastrzezenia do realizacji imprezy,ze chcemy zglosic reklamacje.Mozecie
wesprzec mnie sugestiami? Z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • asiaxp Re: reklamacje 26.01.07, 08:47
      Jeżeli wyjazd nie spełnił waszych oczekiwan, i ewentualnie cos z umowa nie
      zgadzalo sie to powinniscie od razu po przyjezdzie do Egiptu napisac reklamacje
      i dac ja rezydentowi lub rezydentce, wtedy ona musi sie ustosunkowac do wszych
      zarzutów, i udzielic odpowiedzi rowniez na pismie. Wtedy z tym zgloszeniem po
      powrocie do Polski mozecie zadac odszkodowania od firmy. Jezeli nie
      zglosiliscie reklamacji najpierw do rezydentki do mysle ze w Polsce nie
      uwzlednia wam reklamacji. Ale zawsze mozecie sprobowac. Znajac biura podrozy
      najwyzej zaproponuja wam rabat na kolejna wycieczke z ich biura w wysokosci
      10%.Pozd
      • gonsiorki Re: reklamacje 26.01.07, 10:22
        jade z tym biurem podróży w maju, mozesz napisac co bylo nie tak?
        • magdalenka303 Re: reklamacje 26.01.07, 10:30
          Ja też podpinam się pod wątek, również wyjeżdżam w maju do Regency Plaza w
          Sharm. Jakie mieliście problemy i napisz jaki to był hotel i miejscowość?

Pozdrawiam
          • asiaxp Re: reklamacje 26.01.07, 19:23
            ja pisalam reklamacje na biuro Oasis Tours z ktorym bylam w Tunezji. A co do
            biura Alfa Star to lece z nimi(pierwszy raz) w sierpniu do Egiptu i mam
            nadzieje ze bedzie wszystko ok.
        • mariawika1 Re: reklamacje 28.01.07, 16:32
          wielokrotnie zmieniano nam godz.wylotow do i z HRG(Egipt),tak ze w koncu zamiast
          oplaconych 7 dni all inclusive mielismy tylko 6 dni.Po porocie z rejsu po Nilu
          zakwaterowano nas w hotelu Reemayvera w warunkach napewno nie nadajach sie do
          jakiejkolwiek klasyfikacji-nasz "apartament" nr 9043 byl na 5 min przed
          kapitalnym remontem i nadawal sie tylko do ew.pomieszkiwania dla pracujacych
          obok robotnikow budowlanych i widzianych niestety szczurow>Tragedia!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka