12.02.07, 19:59
Witam kto do Taby w terminie 30.06 do hotelu Sonesta beach resort taba .
Kto jest zainteresowany wyjazdem do Jordanii - Petra morze martwe na wlasna ręke . szukamy osoby znające j. angielski
Obserwuj wątek
    • natder Re: taba 13.02.07, 10:54
      My lecimy w tym terminie ale do Holiday Taba :-)
      Skąd wylatujecie? I z jakim biurem?
      • zbyszek2221 Re: taba 13.02.07, 18:32
        lecimy z warszawy z alfa star.
      • zbyszek2221 Re: taba 13.02.07, 18:50
        chcemy jechac do jordanii ale slabo znamy angielski szukamy kogos kto zana w miare dobrze. w jakim wieku jestescie, chcecie pozwiedzac na wlasna reke wynajac jeepa z przewodnikiem
      • diadar Re: taba 14.02.07, 14:46
        Hotel Sonesta i Holiday to 20 min. spaceru plażą. Przy Holiday spora rafa
    • netuska Re: taba 13.02.07, 23:26
      Wróciłam niedawno z Holiday Taba, bardzo polecam :)
      • natder Re: taba 14.02.07, 12:27
        Zbyszku, też lecimy z Alfa Starem :-) Więc do zobaczenia na pokładzie
        samolotu :-)
        Językiem angielskim biegle nie władamy ale spokojnie się dogadujemy, do Egiptu
        lecimy drugi raz.
        Czemu chcecie indywidualnie jechać do Jordanii?
        My mamy w planach Jerozolimę, natomiast muszę ostrzec że jedziemy z dziećmi z
        czego jedno jest małe i hmmm różne sytuacje się mogą zdarzyć więc nie wiem czy
        nadajemy się na kompanów ;-)))
        p
        Netuska a napiszże coś więcej, nie daj się prosić ;-)
        • natder Re: taba 14.02.07, 12:29
          p - to chyba miały być pozdrowienia od trzyletniej Malwinki ;-)
          • netuska Re: taba 14.02.07, 20:04
            A co konretnie chcecie wiedzieć? Odpowiem na każde pytanie :)
            • natder Re: taba 15.02.07, 08:54
              Właściwie dzięki uprzejmości wielu osób które wczasowały się w tym hotelu wiem
              już sporo ;-) Napisz proszę, czy animacje są rzeczywiście tak koszmarne że
              trzeba się znieczulać ;-) Organizują jakieś mini-disco dla dzieciaków? Aha i
              nikt o tym nie pisał - czy jest plac zabaw dla dzieci?
              Na jakich wycieczkach byłaś? Czy jest tam jakieś lokalne biuro organizujące
              fakultety? Z miłą checią wybralibyśmy się do Izraela na własną rękę :-)
              Jak masz jakieś fotki to ślicznie proszę na priv :-)
              • katarzyna61 Re: taba 15.02.07, 10:37
                My jedziemy w na początku marca , ale do Sol Y Mar Sea Star.Nie wiemy czy 20
                stopni które teraz tam jest ,a nawet 16 to na początek marca będzie lepiej?Ktoś
                napisał że do Eliat w Izraelu można na piechotę,albo taxi.Czy za każdym razem
                kupuję wizę Izraela?
                • netuska Re: taba 15.02.07, 12:35
                  Plac zabaw dla dzieci jest. Jeśli chodzi o animacje, to trudno mi powiedzieć. W
                  styczniu, jak ja byłam, było zbyt mało ludzi. Tzn. tydzień wczesniej były. Coś w
                  rodzaju gimnastyki rano itp. mogę się dowiedzieć i dam znać :) W każdym bądź
                  razie, jest codziennie dyskoteka od 22-2. Miejscowe biuro podróży także ma swoje
                  miejsce i wycieczki do Jerozolimy powinno organizować. Podajcie maila, to Wam
                  podeślę kilka fotek :) Bo w te w katalogach nie warto wierzyć - tam jest milion
                  razy piekniej !! Istny raj na ziemii :) Pozdrawiam :)
                  • natder Re: taba 15.02.07, 14:03
                    natder@gazeta.pl

Ach, Twoje słowa miód na me serce, już nie możemy się doczekać :-)
                    Czemu do tego czerwca taaaak daleko??? ;-)
                    P.S. Zemsta była? ;-)
                    • netuska Re: taba 15.02.07, 19:16
                      Nie, zemsty nie było :)
                      Do czerwca, przynajmniej masz pewne, że wtedy jedziesz.
                      A ja nie wiem, kiedy bęzie mój wyjazd. I dlaczego do niego aż tak daleko ?:(
            • ewela1978 Re: taba 15.02.07, 22:11
              Witam ! Wybieramy sie wiekszą grupa do tego hotelu w sierpniu.Ja
              osobiście nie jestem nim zachwycona i raczej obawiam sie jak
              bedzie,tym bardziej ze na zdjeciach katalogowych nie wygląda on
              najciekawiej.bardzo prosze jesli to mozliwe o fotki.ja chcetnie sluże
              zdjeciami z hoteli: PALMYRA HILTON LONG BEACH I PYRAMISA.
              • netuska Re: taba 16.02.07, 16:59
                Zapewniam, że on wygląda tak tylko na zdjęciacj w katalogach... widać, ze robił
                je ktoś, kto tego nie portafi... Też nie chciałam jechać to tego hotelu, ale
                może to i dobrze, że leciałam z takim nastawieniem, bo czekało mnie miłe
                zaskoczenie na miejscu :) Hotel jest przepiękny, zwłaszca teren przy nim, istny
                raj na ziemi :)
      • ewela1978 Re: taba 17.02.07, 13:41
        JESLI TO MOZLIWE TO PROSZE O PRZESŁANIE KILKU FOTEK NA ADRES
        WSMOL@ICPNET.PL
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka