zbyszek2221 12.02.07, 19:59 Witam kto do Taby w terminie 30.06 do hotelu Sonesta beach resort taba . Kto jest zainteresowany wyjazdem do Jordanii - Petra morze martwe na wlasna ręke . szukamy osoby znające j. angielski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natder Re: taba 13.02.07, 10:54 My lecimy w tym terminie ale do Holiday Taba :-) Skąd wylatujecie? I z jakim biurem? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek2221 Re: taba 13.02.07, 18:50 chcemy jechac do jordanii ale slabo znamy angielski szukamy kogos kto zana w miare dobrze. w jakim wieku jestescie, chcecie pozwiedzac na wlasna reke wynajac jeepa z przewodnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
diadar Re: taba 14.02.07, 14:46 Hotel Sonesta i Holiday to 20 min. spaceru plażą. Przy Holiday spora rafa Odpowiedz Link Zgłoś
netuska Re: taba 13.02.07, 23:26 Wróciłam niedawno z Holiday Taba, bardzo polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
natder Re: taba 14.02.07, 12:27 Zbyszku, też lecimy z Alfa Starem :-) Więc do zobaczenia na pokładzie samolotu :-) Językiem angielskim biegle nie władamy ale spokojnie się dogadujemy, do Egiptu lecimy drugi raz. Czemu chcecie indywidualnie jechać do Jordanii? My mamy w planach Jerozolimę, natomiast muszę ostrzec że jedziemy z dziećmi z czego jedno jest małe i hmmm różne sytuacje się mogą zdarzyć więc nie wiem czy nadajemy się na kompanów ;-))) p Netuska a napiszże coś więcej, nie daj się prosić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
natder Re: taba 14.02.07, 12:29 p - to chyba miały być pozdrowienia od trzyletniej Malwinki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
netuska Re: taba 14.02.07, 20:04 A co konretnie chcecie wiedzieć? Odpowiem na każde pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
natder Re: taba 15.02.07, 08:54 Właściwie dzięki uprzejmości wielu osób które wczasowały się w tym hotelu wiem już sporo ;-) Napisz proszę, czy animacje są rzeczywiście tak koszmarne że trzeba się znieczulać ;-) Organizują jakieś mini-disco dla dzieciaków? Aha i nikt o tym nie pisał - czy jest plac zabaw dla dzieci? Na jakich wycieczkach byłaś? Czy jest tam jakieś lokalne biuro organizujące fakultety? Z miłą checią wybralibyśmy się do Izraela na własną rękę :-) Jak masz jakieś fotki to ślicznie proszę na priv :-) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna61 Re: taba 15.02.07, 10:37 My jedziemy w na początku marca , ale do Sol Y Mar Sea Star.Nie wiemy czy 20 stopni które teraz tam jest ,a nawet 16 to na początek marca będzie lepiej?Ktoś napisał że do Eliat w Izraelu można na piechotę,albo taxi.Czy za każdym razem kupuję wizę Izraela? Odpowiedz Link Zgłoś
netuska Re: taba 15.02.07, 12:35 Plac zabaw dla dzieci jest. Jeśli chodzi o animacje, to trudno mi powiedzieć. W styczniu, jak ja byłam, było zbyt mało ludzi. Tzn. tydzień wczesniej były. Coś w rodzaju gimnastyki rano itp. mogę się dowiedzieć i dam znać :) W każdym bądź razie, jest codziennie dyskoteka od 22-2. Miejscowe biuro podróży także ma swoje miejsce i wycieczki do Jerozolimy powinno organizować. Podajcie maila, to Wam podeślę kilka fotek :) Bo w te w katalogach nie warto wierzyć - tam jest milion razy piekniej !! Istny raj na ziemii :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
natder Re: taba 15.02.07, 14:03 natder@gazeta.pl Ach, Twoje słowa miód na me serce, już nie możemy się doczekać :-) Czemu do tego czerwca taaaak daleko??? ;-) P.S. Zemsta była? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
netuska Re: taba 15.02.07, 19:16 Nie, zemsty nie było :) Do czerwca, przynajmniej masz pewne, że wtedy jedziesz. A ja nie wiem, kiedy bęzie mój wyjazd. I dlaczego do niego aż tak daleko ?:( Odpowiedz Link Zgłoś
ewela1978 Re: taba 15.02.07, 22:11 Witam ! Wybieramy sie wiekszą grupa do tego hotelu w sierpniu.Ja osobiście nie jestem nim zachwycona i raczej obawiam sie jak bedzie,tym bardziej ze na zdjeciach katalogowych nie wygląda on najciekawiej.bardzo prosze jesli to mozliwe o fotki.ja chcetnie sluże zdjeciami z hoteli: PALMYRA HILTON LONG BEACH I PYRAMISA. Odpowiedz Link Zgłoś
netuska Re: taba 16.02.07, 16:59 Zapewniam, że on wygląda tak tylko na zdjęciacj w katalogach... widać, ze robił je ktoś, kto tego nie portafi... Też nie chciałam jechać to tego hotelu, ale może to i dobrze, że leciałam z takim nastawieniem, bo czekało mnie miłe zaskoczenie na miejscu :) Hotel jest przepiękny, zwłaszca teren przy nim, istny raj na ziemi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewela1978 Re: taba 17.02.07, 13:41 JESLI TO MOZLIWE TO PROSZE O PRZESŁANIE KILKU FOTEK NA ADRES WSMOL@ICPNET.PL Odpowiedz Link Zgłoś