15tolka15 08.03.07, 11:52 Witam wrocilismy do szarosci i rutyny.I jak mowi moj maz w koncu odpocznie..My czepialscy nie mamy wiekszego pola do marudzenia.Dziekuje wszystkim ktorzy polecali nam ten hotel.Bylo super.Pozdrawiam.Tolka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olcia9942 Re: Wocilismy z Alibaby. 08.03.07, 12:02 mam pytanko czy nie przeszkadzala wam spora odleglosc ali baby do sakkali,czy wieczorem hotel zapewnial jakies rozrywki(dyskoteka,ciekawe animacje itd,slyszalam ze niedaleko jest aqua park czy jest free dla gosi hotelowych? Odpowiedz Link Zgłoś
olcia9942 Re: Wocilismy z Alibaby. 08.03.07, 12:06 wybieram sie w czerwcu w podroz poslubna do hurhady i nie wiem czy wybrac le pacha (centrum)czy ali baba?zastanawiam sie tez nad sunrice el palacio, ale widze po forum ze opinie sa rozne. Odpowiedz Link Zgłoś
15tolka15 Re: Wocilismy z Alibaby. 08.03.07, 12:17 Busikiem do centrum jedzie sie ok 15min.Agua park jest po drugiej stronie ulicy i wejsciowka kosztuje 25$.Dyskoteki sa.Dla mnie centrum odpada za glosno.Jednak ja mam dzieci.PA Odpowiedz Link Zgłoś
olcia9942 Re: Wocilismy z Alibaby. 08.03.07, 12:28 a czy byl problem z dojazdem na male zakupy ?czy sa jakies busiki z hotelu do sakalli i czy bez problemu potem wrocimy do hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
gl16 Re: Wocilismy z Alibaby. 08.03.07, 12:59 jak tylko wystawisz nosek za brame hotelu to trudno sie opedzic od busików i taksówek,nie ma problemu z transportem ani w jedną ani w drugą strone ,tylko zanim wsiądziesz ustal cene!! Odpowiedz Link Zgłoś
olcia9942 Re: Wocilismy z Alibaby. 08.03.07, 13:06 jade w podroz posluna uwazacie ze ali baba to dobre miejsce?czy nie bedziemy narzekali na brak atrakcji i duza ilosc dzieci(przepraszam ze tak mowie, ale dzieci bywaja uciazliwe) Odpowiedz Link Zgłoś