aneta.s.1 21.04.07, 10:55 Witam mam pytanie czy można za wycieczki fakultatywne płacić u rezydenta w euro czy trzeba w dolarach głownie rozchodzi mi się o Abu Simbel wybieram się z Triadą na rejs po nilu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszynka301 Re: Fakultety w euro czy dolarach 21.04.07, 11:23 ceny są podane w dolarach (i tak jest najwygodniej płacić, wycieczka do Abu Simbel w styczniu z Triadą kosztowała 50$), ale można również płacić euro lub funtami egipskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.s.1 Re: Fakultety w euro czy dolarach 21.04.07, 14:02 A wiesz moze ile kosztuje w euro i w funtach egipskich?? Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: Fakultety w euro czy dolarach 21.04.07, 14:27 Nie wiem, jaki jest teraz przelicznik;). My akurat płaciliśmy w USD, dlatego zapamiętałam. Jednak po przeliczeniu (znajomi mieli Euro), wychodziło mniej więcej na to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.s.1 Re: Fakultety w euro czy dolarach 22.04.07, 15:16 Dzięki za info a może ktoś z Was wie ile kosztuje Abu Simbel w euro bo chiałabym sobie porównać. Odpowiedz Link Zgłoś
pisklaczek26 Re: Fakultety w euro czy dolarach 23.04.07, 16:30 Witaj ja też się wybieram z triadą a mam euro i wolałabym nie wymieniać ich w Polsce na dolary więc może ktoś płacił za wycieczki w euro i we ile kosztują własnie w tej walucie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś