flo_mama 21.04.07, 21:16 Będę wdzieczna za przesłanie mapy Hotelu Hilton Long Beach - wiem, ze taka jest i się przydaje, niedługo lecimy. Pozdrawiam Mati Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allika5 Re: mapa hotelu Hilton Long Beach 22.04.07, 09:33 Witam:) Ja także przyłączam się do prośby o mapkę hotelu:) (Jadę w lipcu) Pozdrawiam Ala Odpowiedz Link Zgłoś
mateo8 Re: mapa hotelu Hilton Long Beach 23.04.07, 13:26 Ja też bardzo bym prosiła o mapkę Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: mapa hotelu Hilton Long Beach 23.04.07, 13:36 Jeżeli taka mapa jest - w co nie wierzę ,to dostaniecie ją w recepcji. A tak przy okazji. Po cholerę wam mapa hotelu?? Plany obiektów to potrzebują terroryści a nie turyści !! Owszem jest to duży obiekt, ale żeby z mapą ???? Niepojęte !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek79 mapa hotelu Hilton Long Beach 23.04.07, 23:20 Tak, to prawda taka mapka krążyła po forum, ale dosć dawno. Chyba heniek ja wysyłał. To fajny pomysł przynajmniej wiadomo o jaki pokój prosić. Własnie dlatego prosi turysta a nie terrorysta. A tak przy okazji to ja też bym prosiła. Jeszcze się wacham pomiędzy Hilton Long Beach a Dreams Vacation. Może ktoś pomoże i doradzi. Bedę wdzieczna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: mapa hotelu Hilton Long Beach 24.04.07, 11:17 Hejka.Przesyłam mapę na pocztę gazety.Pzdr.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś
allika5 Re: mapa hotelu Hilton Long Beach 24.04.07, 12:07 Hej:) Sali bardzo bardzo dziękuję:) Mapka będzie bardzo pomocna w prośbach i uśmiechach w recepcji przy zakwaterowaniu;) Pozdrawiam Ala Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: mapa hotelu Hilton Long Beach 24.04.07, 16:20 Hejka,wysłałem Wam wszystkim.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: mapa hotelu Hilton Long Beach 25.04.07, 08:19 Ja tez się poprosze o ta mapkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Do Klaudii i Kasi 25.04.07, 10:15 Wysłałem Wam na maila.Pozdrawiam.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: Do Sali 25.04.07, 11:53 Serdecznie dziękować dziękować ;)))) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
agulenka Re: Do Klaudii i Kasi 26.04.07, 17:47 Pewnie dostajesz mnostwo tych prosb o mapke teraz - ja bym sie tez przyloczyla, bo jade za dwa tygodnie - jezeli to nie klopot to prosilabym na agnieszkasekula@wp.pl mamy dylemat, czy prosic o zakwaterowanie w budynku glownym, czy bungalowach - co radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: Do Klaudii i Kasi 27.04.07, 09:36 agulenka napisała: > Pewnie dostajesz mnostwo tych prosb o mapke teraz - ja bym sie tez przyloczyla, > > bo jade za dwa tygodnie - jezeli to nie klopot to prosilabym na > agnieszkasekula@wp.pl > > mamy dylemat, czy prosic o zakwaterowanie w budynku glownym, czy bungalowach - > co radzicie? Hejka.Jeżeli wolisz spokój to familly resort przed budynkiem głównym-cisza i spokój,większe pokoje choć najdalej do plaży lub domki przy plaży.Jeżeli natomiast nie przeszkadza Ci dyskoteka /haha namiastka dyskoteki/ to główny jest ok,najbliżej do wszystkiego żecz jasna.Wysyłam Ci mapkę na maila.Pozdrawiam.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś
salvan Re: mapa hotelu Hilton Long Beach 27.04.07, 14:15 hey! Ja również poprosze o mapkę tego hotelu, znajomi wylatuja na początku maja, a ja im ten hotel polecałem...będę wdzięczny...z góry dziękuje konnop77@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek79 Re: mapa hotelu Hilton Long Beach-do Sali 24.04.07, 12:42 Hej, mogłabym prosić o mapkę na skrzynkę kwiatuszek79@gazeta.pl. Będę wdzięczna. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mateo8 Re: mapa hotelu Hilton Long Beach 24.04.07, 13:57 a ja nie dostałam mapki jeszcze raz bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek79 mapa hotelu Hilton Long Beach-do Sali 27.04.07, 09:36 Hej, obiecałeś mapki, a tu dalej nic.... Doczekamy się? :) , bedziemy wdzięczni. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: mapa hotelu Hilton Long Beach-do Sali 27.04.07, 09:44 kwiatuszek79 napisała: > Hej, obiecałeś mapki, a tu dalej nic.... Doczekamy się? :) , bedziemy > wdzięczni. Pzdr Hejka,wysłałem wszystkim z tego wątku.Jeżeli ktoś jeszcze nie ma to proszę o info,jeszcze raz puszczę.Pozdrawiam.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek79 mapa hotelu Hilton Long Beach-do Sali 27.04.07, 13:21 Sali, dalej nic nie mam w skrzynce... Mógłbyś wysłać jeszcze raz. Dzięki. oto adres: kwiatuszek79@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
janka76 Re: mapa hotelu Hilton Long Beach-do Sali 27.04.07, 14:05 Sali, a może masz mapkę hotelu Jasmin Village.Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Do janka76 27.04.07, 15:03 janka76 napisała: > Sali, a może masz mapkę hotelu Jasmin Village.Pozdrawiam Gosia Nie mam ale wiem,że gdzieś na forum jest zdjęcie satelitarne Jasmin,AliBaby i Alladina.Sprawdz na wyszukiwarce.pozdrawiam.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek79 do Sali - dziekuje 27.04.07, 19:16 Dziękuję bardzo, mapka doszła. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_kasia ja tez prosze o mapke 08.05.07, 00:25 Sali - ja tez poprosze o mapke. Moze ktos jedzie w drugiej polowie maja? Odpowiedz Link Zgłoś
kirkh Re: mapa hotelu Hilton Long Beach 17.07.07, 14:57 Bardzo poproszę o mapę rjanicki@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jolka682 Re: mapa hotelu Hilton Long Beach 28.04.07, 17:55 Niestety nie mam mapy hotelu Hilton w Hurghadzie (znajdziesz ją na Google Earth), jednkaże mogę dodać kilka słów. Moja siostra spędzała w tym hotelu wakacje 2 lata temu i była bardzo zadowolona. Ja właśnie wróciłam z Egiptu. Mieszkałam w Coral Beach - po sąsiedzku z Hiltonem. Bardzo dobre wrażenie, czysto, elegancko, Hilton ma nawet własny pasaż handlowy (niewielki, ale bardzo się nam przydawał - kupowaliśmy tu wodę mineralną). Hotel położony jest ok. 30 minut drogi busem od Hurghady - na południe, cisza i spokój (samoloty tylko z daleka, zero hałasu). Życzę udanych wakacji. Ja jestem Egiptem zafascynowana, pierwszy raz byłam "poza cywilizacją" - do tej pory tylko UE. Egipcjanie, to fantastyczni ludzie, bardzo życzliwi (no może poza sprzedawcami ulicznymi i beduinami z wielbładami, którzy gonią turystów i jest to trochę męczące, ale z drugiej strony ma to też swój urok). Odpowiedz Link Zgłoś