kasiaglusz 22.04.07, 11:10 Takie jak u nas czy jakies przejsciowki sa potrzebne? Pozdrawiam,Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenka303 Re: gniazdka do prądu 22.04.07, 11:17 Są takie same jak u nas :))Tak mnie poinformowały osoby z Forum, bo sama wybieram się w maju :)) Pozdrawiam cieplutko Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
gomeza Re: gniazdka do prądu 22.04.07, 11:26 gniazdka są takie same. Ale dobrze jest mieć wtyczkę z bardzo grubymi bolcami. Odpowiedz Link Zgłoś
anik731 Re: gniazdka do prądu 22.04.07, 12:15 Czesc moim zdaniem wszystko zalezy od miejsca. Pierwszym razem w Romie gniazdka byly ok, nastepnym w Sea Gull prosilam goscia ktory sprzatal pokoje zeby mi dal taka dodatkowa wtyczke. Trzecim razem w tej samej Romie tez prosilam o wtyczke. Moga sie zdarzyc gniazdka ok ale jest podlaczona do niej lodowka we wnece,wiec zeby wysuszyc wlosy wyciagalam lodowke nastepnie wkladalam z powrotem...ale wierz mi mozna zwariowac.Jednym slowem nie wiem od czego to zalezy ale problem jest kiedy potrzebujesz tego gniazdka a wtyczka nie wchodzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jagron Re: gniazdka do prądu 22.04.07, 18:02 Potwierdzam, że wszystko zależy od hotelu. W ubiegłym roku w pokoju hotelowym Coral Beach było tylko jedno gniazko, do którego można było podłączyć nasz sprzęt. Było to gniazdko, do którego podłączona była lodówka, a samo umieszczone było w maół dostepnym miejscu. Innym razem (3 lata temu) w hotelu Roma wszystkie gniazka były "normalne". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś