gonsiorki 30.04.07, 12:39 wlasnie wrocilam z Sharm i nie bylo mozliwosci, żeby nie wykupic wizy nawet jesli mowilo sie ze bedziemy tylko i wyłącznie w Sharm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszgr Re: wizę trzeba miec, 30.04.07, 14:22 W okienku tak powiedzieli czy pilot/ka??? Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: mariusz 30.04.07, 14:31 To jest Egipt!! Zawsze frajera znajdą i wkręcą!! Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Cóż, ja z całą rodziną nie miałem :o) 30.04.07, 17:12 Cóż, ja z całą rodziną nie miałem i jakoś 2 tygodnie spędziłem w Sharm, więc nie wciskaj kitu. Tym bardziej, że o braku potrzeby posiadania wizy na pobytówce w części azjatyckiej pisze nawet Ambasada Egiptu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska571 Re: Cóż, ja z całą rodziną nie miałem :o) 02.05.07, 14:28 Oczywiscie, kilka razy temat był omawiany. Wróciłam wczoraj z Sharm, kolejny wjazd bez wydawania 15 dolarów.Ale tam ciepło !!! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: wizę trzeba miec, 02.05.07, 14:30 co to znaczy "nie było mozliwości"? Egipski naganiacz czy rezydent wcisnął taki kit? Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: wizę trzeba miec, 02.05.07, 15:11 miriam_73 napisała: > co to znaczy "nie było mozliwości"? Egipski naganiacz czy rezydent wcisnął taki kit? No właśnie - też mnie to ciekawi. Jak naganiacz to pół biedy ale jak rezydent to kicha jest :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
andmat3 Re: wizę trzeba miec, 05.05.07, 00:42 To nie prawda.Na lotnisku stoi rezydent danego biura i otwarcie kieruje do okienka celem wykupu przez podróżnego wizy egipskiej.A na moje zapytanie czy musze mieć jak wakacje spędzam tylko na synaju i chce stępel synai only odpowiedział twierdząco że o tym nic nie wie.Ale ja oczywiście jego nie posłuchałem i poszedłem do odprawy paszportowej bez wizy i powiedziałem ze chce synai only to mi wstawili stępel bez problemu i w Tabie przekraczaqłem granice jadąc do jerozolimy i też nie było problemu.NIe rozumiem problemu tego foemuowicza przecież ja byłem w kwietniu br.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: wizę trzeba miec, 05.05.07, 17:09 sprawdzę za tydzień :) niektórzy już we wtorek, mam nadzieję, że dadzą info co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś