Dodaj do ulubionych

Biura kokalne sharm

10.05.07, 15:26
Jade 1 raz do egiptu (nie jestem milionerem) i uważam ze wszystkie posty
chwalące lokalne biura pisze
grupa trzymająca władze bo jeśli ktoś chce skrytykować cokolwiek jest
automatycznie zagłuszony ja myślę że pare dolarów warto dodać i mieć święty
spokój
nie warto niszczyć sobie zabawy z powodu wielkich ciec budzetu wole zacisnąć
pasa i dołożyć na wycieczke zgodną z opisem a nie słuchać przewodnika
rosjanina czy anglika :(
czy ewentualnie pokrzyczeć o reklamacji przez okno
czekam na ataki Grupy trzymającej władze w stylu że przez granicę to za rączke
jeśli się mylę prosze o wyprowadzenie mnie z błędu wszystkim życzę miłych
wakacji pozdrawiam Darek:)
Obserwuj wątek
    • generaljaruzelski Re: Biura kokalne sharm 11.05.07, 10:33
      Przepraszam, ale na chwilę zdjąłem swoje ciemne okulary i przeczytałem
      niedokładnie : "Biorę kokainę w Sharm" :)
    • mariuszgr Re: Biura kokalne sharm 11.05.07, 11:18
      To zle uwazasz. Tu akurat pijesz do mnie do mnie z ta raczka... Niby jaki
      milabym miec interes z tego zeby zachwalac lokalne biura a krytykowac inne???

Jedziesz pierwszy raz do Egpitu, nie znasz realiow, nie masz pojecia a juz sie
      wypowiadasz.TO ze dasz pare dolarow / tak naprawde dwa razy/ wiecej nic Ci nie
      gwarantuje.

Jeszcze raz pisze ze kupujac wycieczke u rezydenta, tak naprawde korzystasz i
      tak z uslug lokalnego biura. Kiedy bylem pierwszy raz, wtedy i tylko wtedy,
      kupilem wycieczki u rezydenta.Pozniej juz nigdy wiecej, bo nie lubie jak ktos
      mnie usiluje na sile wydoic wciskajac mi rozne pierdoly typu: jadac z lokalnym
      nie masz unezpieczenia, jest nizszy standart itp.
      • karuzela100 Re: Biura kokalne sharm 11.05.07, 11:34
        to znaczy że tak czy siak ląduje się w autokarze lokalnego biura
        kolego podpowiedz z kim warto jechać a z kim nie w sharm
        poprostu długo zaciskałem pasa żeby się tam wybrać i nie chce wszystkiego popsuc
        jeśli cię uraziłem to sorki licze na uczciwa podpowiedz pozdrawiam Darek;0
        • mariuszgr Re: Biura kokalne sharm 11.05.07, 11:49
          Niczym mnie nie uraziles.Jest jeszcze powod dlaczego warto jechac z lokalnym
          biurem, w przypadku rezygnacji wycieczki nawet 12 godzin przed rozpoczeciem
          imprezy zwracaja 50% kasy a na 24 godziny 100%.U rezydenta na 24 godziny
          50%.Nie wiem czy jest tak ze wszystkimi "Naszymi" biurami ale z tymi z ktorymi
          jezdzilem tak bylo.

W Sharmie korzystam z uslug jednego, zawsze bylem zadowolony wiec nie bylo
          powodu by je zmieniac, na kazdej wycieczce polski lub polskojezyczny pilot.

Wpisz w google - tanie wycieczki sharm - czwarty link wogole, lub drugi
          pomijajac sponsorowane.
          • mariuszgr Re: Biura kokalne sharm 11.05.07, 11:58
            Roznie to google pokazuje, ale sprawdz poczte.
            • dora19791 Re: Biura kokalne sharm 11.05.07, 16:51
              Zarezerwowalam wczoraj wycieczke w Sharm i napisali mi,ze wplaca sie dopiero na
              miejscu(w momencie wsiadania do autokaru/statku)wiec tu nic sie nie traci w
              momencie rezygnacji.Chcemy jeszcze zarezerwowac pare wycieczek w jakims biurze
              w Hurghadzie i sprawdzam wlasnie oferty,ale tez chcemy znalezc taka z placeniem
              przy wyjezdzie i sie nie martwic.Lecimy 16.05 na Egipt od A do Z,wiec wolnych
              dni bedzie malo i jak sie cos w planach poprzesuwa(co mozliwe,juz nawet godziny
              lotow zmieniaja)to nic kasy wtedy nie stracimy.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka