karolina828 23.05.07, 14:20 Czy był ktoś z Was na fakultetach z biuro Orbit Tour z Naama Bay?Proszę o opinie,jadę do Egiptu po raz pierwszy.Czy to prawda ,że wycieczki z Sharm nie muszą być konwojowane?Będę wdzięczna za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkawolta Re: Orbit Tour 28.05.07, 15:54 Byłam i nie żałuję. Polscy przewodnicy i polska obsługa biura. Odrobinę droższe, choć nie zawsze od osławionego Aaba Sharm,za to obsługa zdecydowanie lepsza. To drożej to np. napoje na każdej wycieczce, posiłki w przyzwoitych lokalach, wiedza przewodnika,niewielkie grupy - niby drobiazgi, a jednak. Wiem co mówię, - jeździłam z Aaba Sharm, nie jest źle, ale po wycieczkach z Orbit wiem że to nie to. Z racji poziomu usług i cen chcę polecić je wszystkim. 3-5$ więcej, to niewiele za lepszą organizację i udogodnienia jakie oferują. Jeśli ktoś skorzysta z usług tego biura piszcie jak było, uważam że warto się o takich rzeczach na forum dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
januszpant Re: Orbit Tour 30.05.07, 16:04 Nie masz racji, że drożej niż w Aaba Sharm. Byliśmy z Aaba Sharm na quadach, w Kairze , a z Orbitem w Jerozolimie + Betlejem, Safari i na łódkach, - jak porównywaliśmy ceny wcale nie było drożej, - to co oszczędziliśmy na cenie w Aaba Sharm na Kairze, - to sami wydaliśmy na napoje i jedzenie, - na jedno nam wyszło, a Jerozolimy + Betlejem wogóle nie mają. Łódki i quady maja w tych samych cenach, a jeszcze dostaliśmy upust i porównujac wyszło na to samo. Odpowiedz Link Zgłoś