Dodaj do ulubionych

Orbit Tour

23.05.07, 14:20
Czy był ktoś z Was na fakultetach z biuro Orbit Tour z Naama Bay?Proszę o
opinie,jadę do Egiptu po raz pierwszy.Czy to prawda ,że wycieczki z Sharm nie
muszą być konwojowane?Będę wdzięczna za wszelkie info.
Obserwuj wątek
    • agnieszkawolta Re: Orbit Tour 28.05.07, 15:54
      Byłam i nie żałuję. Polscy przewodnicy i polska obsługa biura. Odrobinę droższe,
      choć nie zawsze od osławionego Aaba Sharm,za to obsługa zdecydowanie lepsza. To
      drożej to np. napoje na każdej wycieczce, posiłki w przyzwoitych lokalach,
      wiedza przewodnika,niewielkie grupy - niby drobiazgi, a jednak. Wiem co mówię, -
      jeździłam z Aaba Sharm, nie jest źle, ale po wycieczkach z Orbit wiem że to nie to.
      Z racji poziomu usług i cen chcę polecić je wszystkim. 3-5$ więcej, to
      niewiele za lepszą organizację i udogodnienia jakie oferują. Jeśli ktoś
      skorzysta z usług tego biura piszcie jak było, uważam że warto się o takich
      rzeczach na forum dowiedzieć.
      • januszpant Re: Orbit Tour 30.05.07, 16:04
        Nie masz racji, że drożej niż w Aaba Sharm. Byliśmy z Aaba Sharm na quadach, w
        Kairze , a z Orbitem w Jerozolimie + Betlejem, Safari i na łódkach, - jak
        porównywaliśmy ceny wcale nie było drożej, - to co oszczędziliśmy na cenie w
        Aaba Sharm na Kairze, - to sami wydaliśmy na napoje i jedzenie, - na jedno nam
        wyszło, a Jerozolimy + Betlejem wogóle nie mają. Łódki i quady maja w tych
        samych cenach, a jeszcze dostaliśmy upust i porównujac wyszło na to samo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka