elekta 06.06.07, 13:48 Prośba ,kto ostatnio leciał z Triadą do Hurghady i może powiedzieć jakimi linami czy jest katering i jaki to samolt ? Darek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Triada samoloty 06.06.07, 20:01 skoro juz idziesz na latwizne, i pytasz tu zamiast u zrodla to czemu nie napiszesz, z ktorego miasta interesuje Cie wylot?Chyba, ze Triada do Hurghady lata tylko z Wawy.Coprawda strone maja fatalna ale chyba mozesz zadzwonic do biura i sie dopytac? Odpowiedz Link Zgłoś
elekta Re: Triada samoloty 08.06.07, 11:57 Wylot z Katowic.Dzwoniłem do Triady ale będą wiedzieć na 4 dni praed wylotem. Odpowiedz Link Zgłoś
mikani Re: Triada samoloty 09.06.07, 18:40 Iberii cos albo ktos na pięte nadepnął cos do wszystkich bardzo negatywnie nastawiona... bez urazy Najprawdopodobniej Air Cairo tak bynajmniej było ostatnio posiłek był na pokładzie> Triada ma chyba wyloty ok 8 15 Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_warszawa Re: Triada samoloty 12.06.07, 14:09 Tez jestem ciekaw, jakimi samolotami lata obecnie Triada. 13-go lipca mam wylot z Warszawy, wiec jeszcze nic nie wiem. Prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
tess77 Re: Triada samoloty 12.06.07, 14:11 Z W-wy ponoć Prima Charter- bez cateringu:( Tak przynajmniej zeznawał Scorpio Odpowiedz Link Zgłoś
tess77 Re: Triada samoloty 12.06.07, 14:12 Whoops, ale to dotyczy Sharm- nie doczytałam dokładnie o co pytacie Odpowiedz Link Zgłoś
mikani Re: Triada samoloty 12.06.07, 15:19 tak jak pisałam wczesniej z katowic lataja air cairo i posiłek jest z warszawy latali prima charter ale ostatnio były jakies problemy i wiem ze ci którzy lecieli z hrg do warszawy lecieli juz egipskimi liniami ale raczej o posiłku na pokładzie możecie sobie tylko pomyslec... jakas jest dziwna sytuacja z tymi posiłkami jak się leci z warszawy wciskaja kit ze biuro zrezygnowało na poczet lepszego jedzenia w hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_warszawa Re: Triada samoloty 12.06.07, 21:43 Tak, faktycznie, cos takiego juz czytalem z tym cateringiem. Ale te bura kombinuja. Niewazne czy z cateringiem, czy bez, najwazniejsze zeby to byly egipskie linie. Nie mam ochoty leciec tymi rzechami Prima charter. Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: Triada samoloty 16.06.07, 18:04 my lecieliśmy air cairo z Katowic do Hurghady i z powrotem, posiłek był w obie strony Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_warszawa Re: Triada samoloty 17.06.07, 00:23 Tylko, ze mi chodzi o wylot z Warszawy :/. Moze ktos wrocicl z Hurghady w ten lub poprzedni piatek i podzieli sie wiadomoscia, jakimi liniami lecial??? Odpowiedz Link Zgłoś
yatzekx Re: Triada samoloty 17.06.07, 13:05 W piątek powróciłem z Hurghady Był to TU-204 Egipskich linii lotniczych Air Cairo (lot 159) oczywiście bez kateringu, a do Hurghady leciałem Lockheed,em Tristar ściągniętym z Bejrutu linii o nazwie zaczynającej sie na global po 30 godzinnym czekaniu w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_warszawa Re: Triada samoloty 17.06.07, 17:53 O kurka, wspolczuje. Z Bejrutu???? Tez nie mieli skad wziac samolotu, phi i jeszcze te wymowki z cateringiem. Mam nadzieje, ze nam sie uda poleciec egipskim przewoznikiem w obie strony i bez...30 godz. opoznien. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś