sharmdiver 11.06.07, 17:17 Zostałem "zrugany" za pewną wypowiedź... A więc udowodnijcie mi, że nie miałem racji. Kto w Was był samemu w Ras Mohhamad, Nabq, Dahab, Nuweibie, Klasztorze, El Tor ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 Re: Dahab, Nabq, Ras Mohhamad samemu 11.06.07, 17:52 W Dahab, Nuweibie oraz w Klasztorze Św. Katarzyny tak - w ten sposób, że się parę osób skrzyknęło i skorzystało z usług poleconego kierowcy. W czym problem? Zresztą można też taniej East Deltą, np. żeby dotrzeć na prom do Akaby (tyle, że dalej z promem bywa różnie :(((). Koszt to kilka dolków. --- Moje Podróże community.webshots.com/user/miriam_1973/albums/most-recent Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: Dahab, Nabq, Ras Mohhamad samemu 14.06.07, 00:32 Jak widać miałem rację... Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Dahab, Nabq, Ras Mohhamad samemu 20.06.07, 13:29 NIE, nie miałeś. Zazwyczaj człowiek na urlopie, zwłaszcza jak ma krótki urlop, nie ma ochoty dodatkowo latać za zorganizowaniem sobie dodatkowych atrakcji. Woli zapłacić więcej i dostać gotowe. Dodaj sobie do tego słaba znajomość języków obcych, bycie pierwszy raz w terenie i parę innych tego typu kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: Dahab, Nabq, Ras Mohhamad samemu 20.06.07, 16:05 miriam_73 napisała: > nie ma ochoty dodatkowo latać za zorganizowaniem sobie dodatkowych atrakcji. Brzmi to rozsądnie ale nijak nie zgadza mi się z widokiem rodaków biegających jak oszalali pomiędzy lokalnymi biurami w poszukiwaniu "byle taniej". Ja osobiście poznałem takie "artystki" które POŁOWĘ dwutygodniowego urlopu w Sharm zmarnowały na poszukiwanie najtańszego kursu nurkowania... Ale podobnych osób jest bardzo wiele. I dziwię się dlaczego skoro chcą jak najtaniej nie zorganizują sobie wycieczki samemu.. Nie potrafią kupić biletu w autobusie? Wynająć samochodu? Taksówki? Kupić mapy? Wydrukować z netu? Tak... Niestety nie potrafią... To zbyt skomplikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: Dahab, Nabq, Ras Mohhamad samemu 20.06.07, 13:22 Cytat: Fatalne wyniki gimnazjalistów. Uczniowie nie potrafią samodzielnie myśleć. Nie umieją też korzystać praktycznie ze swojej wiedzy. Takie wnioski płyną z ogłoszonych właśnie wyników gimnazjalnych egzaminów końcowych. Dziennik piątek 15.06.2007 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=48699 Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: Dahab, Nabq, Ras Mohhamad samemu 20.06.07, 13:23 W Dahab. We dwie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw do sharmdiver 20.06.07, 14:19 ale o co Ci chodzi?? to jakas loteria z tym pytaniem? konkurs? Mysmy w kilka osob byli sami m.in w nawamis. I co z tego? Pewnie nawet nie wiesz gdzie to jest (tak, juz Cie widze jak w panice szukasz tego w google) Ale pytam-i co z tego? Co te odpowiedzi maja Ci dac? Odpowiedz Link Zgłoś
brehia Re: do sharmdiver 20.06.07, 15:40 Już Ci odpowiadam, Platynko; teza brzmi "nikt na tym forum (za wyjąykiem sharmdivera rzecz jasna) nie potrafi samodzielnie myśleć". Ta idea jest autorowi wątku szczególnie bliska i lansuje ją zapałem także w innych miejscach na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: do sharmdiver 20.06.07, 16:11 Zlitujcie się, czy Ewano2 wszędzie musi wrzucać swoje trzy grosze tam gdzie dorośli dyskutują?! Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: do pc_maniac 21.06.07, 08:58 Na szczęście to forum publiczne i mogę się wypowiadać na każdym wątku, tak jak ty to robisz zresztą! W przeciwieństwie do ciebie - ja odpowiadam na pytania zadane przez autorów wątków, na które ty nie odpowiadasz, potrafisz jedynie napisać "wyszukiwarka nie gryzie" albo inne mądrości w tym stylu. Wątki z pytaniami "wiszą" na stronie długo, nie raczysz odpowiedzieć (ani inni "dorośli"), ale jak ktoś na nie odpowie chcąc pomóc, natychmiast tę odpowiedź krytykujesz! Zastanów się po co jest to forum, a jeśli masz nadmiar niewyżytej agresji to zapisz się do policji i jedź do warszawy pielęgniarki rozganiać, nadawałbyś się to tego jak widzę, bo z konstruktywnymi działaniami masz problem, ale za to "rozwalanie" (wątków i zapewne nie tylko) świetnie ci wychodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Re: do brehia 21.06.07, 08:24 No chyba cos w tym jest... Ten Pan ostatnio robi tu za Alfe i Omege, a innych ma za drobych turystow co bez pomocy takich jak on by w wielkim egiptowie zgineli! Zenujace... Odpowiedz Link Zgłoś