babayaga78 25.07.07, 10:31 Witam, Czy ktoś wrócił ostatnio z Hilton Dreams? Czy można było bez problemów dokupić ALL i za ile? Podobno był jest remont:(( Ciekawe, czy juz się skończył. Pozdrawiam, Babayaga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egipt-hotele Re: Hilton Dreams Sharm El Sheikh 25.07.07, 11:38 Na pewno można na miejscu dokupić AI, pytanie czy warto, jeśli jest on dość ograniczony: "AI zawiera: Żarcie 3x dziennie w której chcesz restauracji Alko: w barze na basenie i przy hotelu, ale podają tylko ich lokalne (wódka, whisky, gin, rum) - są smaczne i skuteczne ; )) piwko i winko w AI podają tylko do obiadu i kolacji." Jest remont głównej restuaracji Le Jardin, jak informuje Hilton na swojej stronie remont potrwa do końca lipca i nie jest on uciążliwy, ale ktoś tam na Tripadvisor.com się uskarżał na to. Lecę do Hilton Dreams we wrześniu, to kapitalny hotel i chyba najlepszy wybór w Sharmie. Stiwi. Odpowiedz Link Zgłoś
babayaga78 Re: Hilton Dreams Sharm El Sheikh 25.07.07, 12:04 Witam, Dzieki za info:) Czytałam na forum o jakimś starsznym remoncie obok Hiltona - podobo nawet w nocy słuchać stukanie. Było to jakiś czas temu, moje biuro podóży prosiło mnie o cieprliwość, kiedy zasugerowałam zmianę hotelu.. Ja też jadę we wrześniu - dokładnie 4.09:) to mój pierwszy wyjazd do Egiptu, więc hotel wybierałam, kierujac się głównie informacjami na forach. All pewnie dokupię, to chyba ok. 300,00 zł na osobę. Jeszcze raz wielkie dzięki i miłego pobytu:)) babayaga Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Hilton Dreams Sharm El Sheikh 07.09.07, 16:31 Ponoć remont restauracji się skończył, i Exim Tours ma go teraz w opcji All inclusive (3600zł/14dni) babayaga78 napisała: > Witam, > Czy ktoś wrócił ostatnio z Hilton Dreams? Czy można było bez problemów dokupić > ALL i za ile? Podobno był jest remont:(( Ciekawe, czy juz się skończył. > Pozdrawiam, > Babayaga Odpowiedz Link Zgłoś