maya28 06.08.07, 17:02 Czy macie jakieś informacje o tym regionie? Czy możecie polecić jakiś fajny hotel? Jak go porównujecie z Sharm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek37k Re: Marsa el Alam 06.08.07, 18:23 Mars Alam to aglomeracja nie jest , nie można jej porównać SSH czy HRG , hoteli w okolicy tej miejscowości jest zaledwie kilka . Ja byłem w niej przejazdem , okretuje się tam wielu nurków na safari południowe np. St. Jones . W okolicy napewno są wspaniałe rafy dla nurków , o tym mogę zapewnić , ale jak nie nurkujesz to może być nuda . Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
maya28 Re: Marsa el Alam 07.08.07, 11:27 Szukam raczej spokojnego miejsca z piękna rafa w czystym, milym hotelu. Na życiu nocnym SSH czy Hurghady nie zalezy mi. Pytanie tylko jak te hotele tam wyglądają, porównywalne z Sharm czy raczej klimat Dahab - przewazaja tam hotele dla nurków, które niezbyt mi odpowiadają. Czy może jakiś zwrócił Twoją uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Marsa el Alam 07.08.07, 15:53 Byłem na łodzi i nazw hoteli nie pomnę Odpowiedz Link Zgłoś