seila 25.08.07, 22:11 Czy jestem zaspokojona? Czegoś mi brakuje. Jeżeli ktoś miał takie doświadczenia, piszcie, proszę. Uwielbiam to. A jednak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monalizza Re: Seks z obrzezanym 30.08.07, 16:42 a czego ci dokładnie brakuje? pytam z ciekawosci bo nie mam takich doswiadczen. jakie to ma dokładnie znaczenie jeśli chodzi o stosunek? Odpowiedz Link Zgłoś
arabskiego Faceci z maroka! hunderbar - ausgezeichnet ! 07.11.07, 22:52 Faceci z Egiptu sa trucha feminists ale Berberowie i Arabowie Faceci z maroka! to pycha! i pyszna! Odpowiedz Link Zgłoś
arabskiego Faceci z Maroka??? chyba tak! 07.11.07, 23:07 FACECI Z Maroka SĄ hot jak fire ! lubie piekne i sexy kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
seila Re: Seks z obrzezanym 04.09.07, 10:44 Był piekny i miał najpiekniejszego penisa jakiego widziałam (obrzezany wygląda o wiele ładniej).Pomimo, że podniecał mnie straszliwie, to jednak był to seks ostry. Jak juz pisałam wczesniej mężczyzna obrzezany musi uderzac mocniej i potrzebuje bodźców wzrokowych. Nie zawsze także miałam orgazm, to co jest najlepsze w seksie. Natomiast podczas stosunków z mężczyzną nieobrzezanym mam zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
shakirra1 Re: Seks z obrzezanym 10.09.07, 23:17 Mialam w zyciu dwoch obrzezanych facetow. Jeden byl dosc ostry w lozku, a drugi - czyli ten terazniejszy - jest bardzo delikatny. Takze nie jest chyba do konca tak, ze wszyscy obrzezani potrzebuja mocniejszych wrazen i seks z nimi jest ostry. To naprawde kwestia indywidulanych upodoban. Ja wole seks z obrzezanym ze wzgledow estetycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
engela_engela Re: Seks z obrzezanym 28.09.07, 13:03 ja byłam przekonana ,że tylko żydzi sie obrzezują.... Odpowiedz Link Zgłoś
kotartur Re: Seks z obrzezanym 06.11.07, 03:00 Oni też nie widzą, blondi ruda czy szatynka, Polka, Czeszka, Ukrainka...jak daje to biorą. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszymak Re: Seks z obrzezanym 07.11.07, 20:01 kotartur...wy tez bierzecie jak dajemy,wiec facet facetowi rowny..obojetnie czy to polak , czech czy egipcjanin....z ta roznica ze obrzezany jest czysty,tam nie ma sie gdzie brud gromadzic... Odpowiedz Link Zgłoś
lawenda_1 Re: Seks z obrzezanym 25.09.08, 21:32 Piszcie, jakie macie doświadczenia z obrzezanymi. Ja miałam jednego,cudnego Tunezyjczyka. To prawda obrzezany pe..s wygląda uroczo, ale przede wszystkim jest czyściutki z wiadomych względów. Nie wiem czy to kwestia obrzezania czy temperamentu, ale arabowie są cholernie namiętni. Aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
fatima25.0 Re: Seks z obrzezanym 27.09.08, 23:28 Lawenda_1-popieram Cię-są cholernie namiętni....Po prostu zaje....cie!!!!Dlaczego Polacy są takimi zimnymi dupkami???? Odpowiedz Link Zgłoś
lawenda_1 Re: Seks z obrzezanym 28.09.08, 21:14 Bo mają deprechę z braku...słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
wojna71 Re: Seks z obrzezanym 02.10.08, 11:08 Trudno mi odpowiedzieć na twoje pytanie. Ja jestem normalny , a polki to dziwne kobiety. Pasują do arabów bo też są nie "teges". Odpowiedz Link Zgłoś
nanny.ogg Re: Seks z obrzezanym 03.10.08, 15:44 co za inteligentna odpowiedź -.- Odpowiedz Link Zgłoś
cmone Re: Seks z obrzezanym 04.10.08, 12:03 To był romans mojego życia...i zgadzam się z Wami, mój kochanek był namiętny i delikatny, a seks? szalony... Odpowiedz Link Zgłoś
moods26 Re: Seks z obrzezanym 07.10.08, 20:28 zazdroszczę ja nie miałam odwagi pójść na całość. Odpowiedz Link Zgłoś
agaagusagnes Re: Seks z obrzezanym 11.11.08, 22:28 Mój romans wciąż trwa. Seks z Nim był wyjątkowy. Takich namietnych kochankow nie spotkasz w Europie. A moze my Polki potrzebujemy czegos wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
tapi79 Re: Seks z obrzezanym 14.11.08, 22:47 nie ma różnicy- dziewczyny!!! polscy faceci potrafią być REWELACYJNI!!!! naprawdę nie macie szczęścia ? Odpowiedz Link Zgłoś
shakirra1 Re: Seks z obrzezanym 15.11.08, 00:39 tapi79 napisała: > nie ma różnicy- dziewczyny!!! polscy faceci potrafią być REWELACYJNI!!!! > naprawdę nie macie szczęścia ? Tapi, zgadzam sie z Toba, ze Polacy potrafia byc rewelacyjni. Ale niestety jest roznica na korzysc Egipcjan. Obrzezanwmu facetowi latwiej dbac o higiene i to sie czuje...Poza tym Egipcjanie maja w zwyczaju depilacje. ja nie wyobrazam sobie seksu z zarosnietym w okolicach intymnych facetem. Niestety z Polakami bywa roznie w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
kisiorek7 Re: Seks z obrzezanym 16.11.08, 21:10 A ja takie bezpruderyjne pytanko zadam...czy ręka równie łatwo sie ślizga w górę i w dół przy takim obrzezanym? Brak skóry moze stawiać opór, jakies tarcie, jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
saretta Re: Seks z obrzezanym 17.11.08, 15:42 jest taka fajna stronka odnośnie obrzezanych penisów, pocztaj sobie, znajdziesz tam rysuneczki i takie tam... www.circlist.com/circhome.html sama sie sporo z niej dowiedziałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
seila Re: Seks z obrzezanym 18.11.08, 21:57 Odczuwa sie, ze tej skory jest mniej, a jesli chodzi o wyglad to nawet nie ma porownania. Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
olga917 Re: Seks z obrzezanym 15.12.08, 22:26 Seks z egipcjaninem jest cudowny romantyczny i szlony...jedynie czego mi brakuje to ostrego kątaktu wzrokowego. chociasz czasem sie złoszcze na swojego facwta bo zazwyczaj on wcześniej kączy ( obrzezani czuja więcej) to i tak jestem z nim szczęśliwa i w łużku jak i po za nim. Co do czystości egipcaninów niewątpie jestem na tak w 100% bo mnie denerwuja włosy pod pachami a Mój wybranek od kąd go poznałm zawsze jest czysty schludny zadbany czasem do przesady. Uwielbiam jego radość do wszystkiego czasem wygłupia sie jak 5 latek ale kiedy trzeba być poważnym jest poważny...Takiego faceta mi było trzeba I DO ZYCIA I DO WSPŁÓŁŻYCIA:):) Odpowiedz Link Zgłoś
agisiacandy Re: Seks z obrzezanym 15.12.08, 22:34 olga917 napisała: > Seks z egipcjaninem jest cudowny romantyczny i szlony...jedynie > czego mi brakuje to ostrego kątaktu wzrokowego. chociasz czasem sie > złoszcze na swojego facwta bo zazwyczaj on wcześniej kączy ( > obrzezani czuja więcej) to i tak jestem z nim szczęśliwa i w łużku > jak i po za nim. Co do czystości egipcaninów niewątpie jestem na tak > w 100% bo mnie denerwuja włosy pod pachami a Mój wybranek od kąd go > poznałm zawsze jest czysty schludny zadbany czasem do przesady. > Uwielbiam jego radość do wszystkiego czasem wygłupia sie jak 5 latek > ale kiedy trzeba być poważnym jest poważny...Takiego faceta mi było > trzeba I DO ZYCIA I DO WSPŁÓŁŻYCIA:):) aaa w to nie watpie ze takiego chlopa ci bylo trzeba domyslam sie ze analfabete na dodatek :) bo sama tez pewnie z wyksztalceniem nie zaszalalas sadzac po bl;edach ort jakie robisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
shakirra1 Re: Seks z obrzezanym 15.12.08, 22:45 agisiacandy napisała: > aaa w to nie watpie ze takiego chlopa ci bylo trzeba domyslam sie ze analfabete > na dodatek :) bo sama tez pewnie z wyksztalceniem nie zaszalalas sadzac po > bl;edach ort jakie robisz :) Agisiacandy, Olga moze byc dysortografikiem. I staraj sie nie obrazac w ten spsob ludzi, ktorych nie znasz, bo niczego o niej nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_55 Re: Seks z obrzezanym 16.12.08, 08:15 Masz racje Shakirra! Forum jest dla wszystkich i to nie kurs jezyka czy matura gdzie ortografie sie sprawdza! Kazdy ma prawo dyskutowac niezaleznie jakie ma wyksztalcenie! Odpowiedz Link Zgłoś
agisiacandy Re: Seks z obrzezanym 16.12.08, 08:34 sowa_55 napisała: > Masz racje Shakirra! Forum jest dla wszystkich i to nie kurs jezyka > czy matura gdzie ortografie sie sprawdza! Kazdy ma prawo dyskutowac > niezaleznie jakie ma wyksztalcenie! ale to razi i to maksymalnie jak jakas pani pisze lozko przez u otwarte i pisze ze spala z Arabem. Wiesz jak ludzie czytajacy to forum mysla???? ze z Arabami sypiaja tylko niewyksztalcone glupie Polskie pindy i tylko takie sie z nimi zadaja i biora ich za mezow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec moze przynajmniej przy takim temacie zwracajmy uwage na pisownie ort. Odpowiedz Link Zgłoś
olga917 Re: Seks z obrzezanym 17.12.08, 00:05 Uwazam ze Seks z egipcjaninem to nic złego szczególnie że jest to mój facet a nie jakaś przygoda.Nie planujemy narazie ślubu a ni załozenia rodziny narazie staramy sie poznawać i sobie ufać. Poznałam w Grecji duzo Polek które zachowywały sie gorzej niż spuszczone 1 raz od 19lat ze smyczy rodziców i spotykały sie z Albańczykami każdego wieczoru z innym uwiezcie mi Albańczycy to dopiero kraj nie dbaja o siebie złodzieje itp ale sa tez wyjątki ale bardzo nieliczne. Znam sie troche na ludziach i potrafie poznać szy ktoś kłamie czy nie a swojego faceta znam od potrzewki tak jak on mnie jedno spojzenie i wiadomo o co chodzi w kazdym przypadku sie sprawdza. Wiem ze jest bardzo duża liczba dziewczyn które zostały wykożystane przez Egipcjaninów ale w moim przypadku to sie niezdaży, każdy z nas zyje z własnego portfela i nie chodzi tak że o paszport bo o by dwoje żyjemy w kraju Uni Europejskiej i zadne w nie swoim fakt przebywam więcej czsu w Polsce ponieważ ucze się...Mój facet z koleji w cale nie ma zamiaru przyjeźdzać do Polski nawet na pare dni woli kupic bilet że bym ja przyjechała. W czerwcu planuje zostać już na stałe w Atenach zobaczymy jak życie sie powiedzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olga917 Re: Seks z obrzezanym 16.12.08, 22:22 Może nie jestem tak wszechstronnie wykształcona i nie mam rodziców co by mi opłacili studia ale zato mam fach za który potrafie sie bardzo dobrze utrzymać. Jak byś pisała w 3 językach swiata i biegle mówiła tez pewnie byś miała z tym problemy ale to nieusprawiedliwia mnie od pisania z błędami dysortografie mam od dzieciństwa, ale to nie przyszkadza mi w wykonywania perfekcyjnie swojego zawodu. Może myślisz że jestem "Głupia" ale to nie tobie osądzać bo mi to w nikim nie przyszakdza jak Tobie tak nie czytaj poprostu. Pozatym twierdze że jest to forum o jakimś naszym wspólnym przezyciu którego doświadczyła każda z nas.Jesli Ty niepotrafisz oddzielić tych dwóch spraw to szkoda Bo ja sądze że jeśli potrafisz sama sie utrzymać i cos odkładać i dązyc do postawionych celów z pozytywnymi skutkami to wcale nie musisz mieć dobrego wykształcenia wystarczy znać sie na tym co sie robi a napewno jestś doceniany przez pracodawce i otoczenie. Twoja dygresja jest nie na miejscu bo to nie klub miłośników J. Polskiego lecz forum o całkiem innych sprawach. Przyznam że lepiej byłoby sie spotkać w wielomna dziewczynami piszącymi na tym forum ale sytuacje życiowe i odległośc z pewnością mieszkalna jest pewnym problemem. Jesli masz prawić takie morały na temat ortofrafi to sie zastanów po co wogóle na tej stronie piszesz... Bardzo przepraszam za robione błędy ortograficzne ale niejestem zbyt wykształcona ortograficznie, fleksyjnie i interpunkcyjnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_55 Re: Seks z obrzezanym 16.12.08, 08:40 To prawda z ta ortografia ale nie po to jest forum zeby innych obrazac, mnie tez to razi jak czytam te bledy ale nie kazdy ma wyksztalcenie, ale kazdy moze dyskutowac! Odpowiedz Link Zgłoś
bent24 Re: Seks z obrzezanym 16.12.08, 10:26 Też nie cierpię jak ktoś robi błędy ortograficzne, ale najbardziej rozsmieszył mnie fakt, że uwagę zwróciła na to osoba o nicku agisiacandy, wczesniej kotekbechamotek, która na forum hurghada.pl zasłyneła własnie z błędów ortograficznych:)) Sama przyznała się potem do ukończenia wyższej szkoły srania i pierdzenia:) Co do Polek i Arabów. Pracowałam przez jakiś czas jako rezydentka w Hurghadzie i do dziś mam o nich złe zdanie, o związkach z nimi również. Natomiast nie zgodzę się absolutnie ze stwierdzeniem, że tylko brzydkie i niewykształcone są z Arabami. Nie byłam w związku z Arabem, znałam za to Polki(a także Rosjanki, Czeszki) na miejscu, które były zamężne z Egipcjanami i mogę powiedzieć, że wiekszość były to kobiety między 25-30 rokiem zycia, wykształcone i bardzo atrakcyjne(według standardów europejskich). W wiele z nich porzucało polskich mężów, chlopaków dla tych habibisiów. Odpowiedz Link Zgłoś
agisiacandy Re: Seks z obrzezanym 16.12.08, 10:45 bent24 hahaha dla ciebie to ja moge miec nawet nick koza dla Araba:) a i tak masz zerowe szanse na to by to sprawdzic ale mysl mysl :) bo myslenie ma przyszlosc a co do mego wyksztalcenia to wiesz mam tylko licencjat. Tata sprzedal pare morgow ziemi by corus miala szkoly :) na magistra nie starczylo juz gruntow :)Zadowolone dziecko???? Odpowiedz Link Zgłoś
kotka321 Re: Seks z obrzezanym 16.12.08, 13:08 Po pierwsze to nie faceci piszą na forum, do którego link umieściłaś, tylko gnojki. Poza tym opinia kogoś kto sam siebie określa mianem "umazany kupą", lub czy czymś równie ohydnym, nie jest warta uwagi a jego zdanie nikogo nie interesuje. Zresztą osoby (gnojki) tam piszący są rewelacyjnym przykładem polskiego kochanka.... prawda? I tu macie moi drodzy odpowiedź na pytanie "Dlaczego Polki ulegają urokom Arabów...? I jeszcze jedno. Nie ma sie czego wstydzić. Jeśli któraś z Was uległa i żałuje - jej strata i jej problem. Te które poddały sie emocjom i chwili i były na tyle rozsądne (choć też rozumiem chwilowy brak rozsądku, ale na tym przecież polega działanie "chemii") by zabezpieczyć ewentualne niepożądane konsekwencje, dlaczego miałyby nie pozwolić sobie na chwilę ulotnego szczęścia? Bo co? bo oni sa z innej kultury, albo że musimy być "czyste" dla "naszych chłopaków"? Pokażcie mi faceta, który oprze się atrakcyjnej i chętnej Azjatce, Murzynce czy innej.... Odmienność przyciąga i podnieca. Reasumując i nawiązując do wątku przewodniego. Sex z obrzezanym jest równie piękny jak i z nieobrzezanym, pod warunkiem że oprócz obrzezanego lub nieobrzezanego penisa facet posiada fantazję i po prostu kocha kochać kobiety.... Koniec wywodu. Odpowiedz Link Zgłoś