Gość: ania Re: Club Faraana w Sharm IP: *.Swiebodzin.com.pl 08.07.03, 20:05 WITAM! NIE BYŁAM ALE WIDZIAŁAM ! PIEKNA PLAŻA !!!!!!!!!!!!!!!! OCZYWIŚCIE Z POMOSTEM PONTONOWYM JAK WIEKSZOSC W SHARM. PODOBNO OBCY Z INNYCH HOTELI MAJA TAM WSTEP ZA 40 FUNTÓW NA DZIEŃ! Z NAPOJAMI ALL. MAM ZDJECIA PRZY HOTELU I ZE STATECZKU ZROBIONA PLAZE GODNE POLECENIA BLISKO DO CENTRUM .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Club Faraana w Sharm IP: *.pl.abb.com 09.07.03, 07:59 Ania, czy to byl na pewno klub Farana, bo jest jeszcze Iberotel Club Fanara (b. podobne nazwy) i ten jest podobno super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Club Faraana w Sharm IP: *.ltkalmar.se 10.07.03, 07:43 A to nie sa te same hotele? Dajcie znac bo jade tam w Sierpniu z Nautiki. Hotel nazywa sie Club Farana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andro Re: Club Faraana w Sharm IP: *.acn.waw.pl 12.07.03, 14:17 Niestety te hotele to całkiem inne bajki. Z tego co słyszałem Club Fanara jest trochę mniejszy i ma od 1 od 0,5 gwiazdki mniej w biurach. Odpowiedz Link Zgłoś