misia_k 09.10.07, 19:56 witam czy ktoś może ma informację czy przy plaży hotelu Pyramisa Blue lagoon s a jakieś rafki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moeko Re: RAFY w Hurghadzie 10.10.07, 16:26 w Hurgadzie przy zadnym hotelu nie ma raf !!! przy hotelu empire sa jakies jedynie pozostalosci po rafie, i przy jeszcze jednym ale nie pamietam nazwy hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszslupik Re: RAFY w Hurghadzie 10.10.07, 20:19 Koło Coral Beach jest rafa, trochę już zniszczona, ale nadal snurkowanie sprawia wielką radość. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_k Re: RAFY w Hurghadzie 11.10.07, 10:43 Koleżanka wróciła teraz z Hotelu Roma i mówi , że przy nim jest sporo takich małych rafek. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisek99 Re: RAFY w Hurghadzie 11.10.07, 13:14 Obecność kolorowych rybek nie gwarantuje, że koło nich jest żywa rafa koralowa. W Hurgadzie przy brzegu znaleźć można co najwyżej martwą rafę (biała lub szara "skała" na dnie). Żywe korale nie są białe czy szare. Odpowiedz Link Zgłoś
staniwaw Re: RAFY w Hurghadzie 12.10.07, 15:31 jak mi sie nie myli to ostatnio okolo 12 dni wstecz jadac kolo Romy widzialem najwiecej placow budowy to cos czego w Hurgadzie nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_k Re: RAFY w Hurghadzie 12.10.07, 15:57 to wiem, że są a pytałam o rafy i też wiem, że są:-)) Odpowiedz Link Zgłoś