Gość: siciliana IP: 213.146.57.* 18.07.03, 11:20 Pomóżcie proszę. Czy to dwa rózne hotele czy ten sam. Jaki jest standard tego hotelu no i oczywiście plaży i koralowców. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Max Re: Iberotel CLUB FANARA i CLUB FARANA IP: *.ltkalmar.se 18.07.03, 13:37 Czes to sa dwa rozne hotele. Podobno lepszy jest Iberotel ale roznice sa niewielkie. Oba maja ladna plaze. Te informacje sa czysto teoretyczne poniewaz dopiero tam jade na poczatku sierpnia do Club Farana. Sprawdz na stronie www. alfastar.pl tam sa wszystkie hotele Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik22 Re: Iberotel CLUB FANARA i CLUB FARANA 18.07.03, 18:32 Iberotel Club Fanara jest opisany super dokladnie kilkanaśie watków niżej, przez Daniela . Ja chciałem się tam wybrac z Exima ale już nie było miejsc na zaden termin dwutygodniowy , a w żadnym innym biurze nie mieli tego hotelu. Gdzieś czytałem, że club Fanara jest od niego jednak sporo gorszy, ktoś pisał, że praktycznie o gwiazdkę lub nawet więcej (formalnie maja tyle samo)a cenę Club Fanara w Alfastarze miał wyższą przy pełnym AI. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egipt Re: Iberotel CLUB FANARA i CLUB FARANA IP: 213.212.195.* 19.07.03, 16:56 jestem w egipcie i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś