antekmys 12.11.07, 15:06 Witam! Zapraszam na kilka zdjęć z Egiptu: mysliborski.art.pl/gallery_sv.php?katId=40 Rejon: Kair, Asuan i oazy na Pustyni Zachodniej (Siwa i Baharia). Zdjęcia wykonane w listopadzie 2007. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz.amir Re: [Zdjęcia] Egipt 12.11.07, 15:46 Dla mnie rewelacja!! Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
egiptdreamland1 Re: [Zdjęcia] Egipt 12.11.07, 16:09 Świetne fotki. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
quinnmallory Re: [Zdjęcia] Egipt 12.11.07, 16:47 Świetne fotki...Rzekłbym - dajesz chłopie radę. To ja dzisiaj wrzucę trochę zdjęć z egipskiego wesela z Safagi. Odpowiedz Link Zgłoś
dianamirek Re: [Zdjęcia] Egipt 12.11.07, 18:30 Bardzo ladne zdjecia,Gratulacje. Pozdrawiam Diana Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: [Zdjęcia] Egipt 12.11.07, 18:49 Zdjęcia c u d o w n e 1 Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
antekmys Re: [Zdjęcia] Egipt 12.11.07, 19:08 Dziękuję wszystkim za opinie, cieszę się, że się podobają, i zapraszam wkrótce na stronę na kolejne zdjęcia - ale już nie z Egiptu (a z Sudanu i Etiopii). Nie wiem więc, czy powinienem je tu ogłaszać? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek672 Re: [Zdjęcia] Egipt 13.11.07, 20:20 zaparło mi dech w piersiach,brak ,dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
fenikss3 Re: [Zdjęcia] Egipt 13.11.07, 20:30 cudowne zdjecia az dech zapiera i lezka z tesknoty w oku sie kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
alga38 Re: [Zdjęcia] Egipt 13.11.07, 20:45 Jestem pod wrażeniem. Zdjęcia są artystyczne. Wspaniałe kadrowanie, kontrasty i kolory. Dobre miejsce dla nich :www.trekearth.com lub www.treklens.com, aby każdy mógł sie o nich wypowiedzieć i je oglądnąć. To są międzynarodowe witryny, gdzie ludzie wstawiają swoje zjęcia i dzielą się opiniami z innymi. (Mam też tam swoje "gnotki":) Serdcznie gratuluję Mam jedno pytanie: jaką lustrzanką są robione i jakim obiektywem? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antekmys Re: [Zdjęcia] Egipt 14.11.07, 09:24 Dzięki. Na TrekEarth jestem obecny: www.trekearth.com/members/sengir/ ;). Zdjęcia robione Nikonem d80 i obiektywem Tamron 17-50. Odpowiedz Link Zgłoś
alga38 Re: [Zdjęcia] Egipt 14.11.07, 18:15 no tak, mogłam się tego spodziewać.... Twoje fotki z trekearth są mi znajome :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: [Zdjęcia] Egipt 13.11.07, 23:03 wow. już sam widok Aswanu, panorama Elefantyny wdeptuje w podłogę, ale te foty zpustyni są ... brak słów. Zdradź, jak jechałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
antekmys Re: [Zdjęcia] Egipt 14.11.07, 09:27 Jechałem indywidualnie, Egipt stanowił pierwszy etap ponad półrocznej włóczęgi po Afryce, można więcej przeczytać na moim blogu (antekm.wordpress.com). Odpowiedz Link Zgłoś
trevally Re: [Zdjęcia] Egipt 14.11.07, 13:11 Przepiękne zdjęcia, zastanawia mnie ich kolorystyka, bardzo nasycona w porównaniu z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek672 Re: [Zdjęcia] Egipt 14.11.07, 18:46 widzę że większość podziela moje zadanie , a ja biorę się za blog.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: [Zdjęcia] Egipt 14.11.07, 18:56 A do Baharii i Siwy jechaliście jak? Busem? Wynajmowaliście jeepa? Jeszcze jedno "wścibskie" pytanko, jeśli pozwolisz... :))) Czym pstrykasz? Odpowiedz Link Zgłoś
antekmys Re: [Zdjęcia] Egipt 15.11.07, 11:10 Do Siwy autobusem z Kairu (jechałem sam), z przesiadką gdzieś po drodze - nie pamiętam w tej chwili gdzie. W Siwie zgadałem się z innymi turystami, i w kilka osób wynajęliśmy jeepa do Baharii przez pustynię - akurat wracała cała kawalkada samochodów, które przywiozły do Siwy wycieczkę Włochów, a że musieli wracać bez pasażerów, a byli już de facto opłaceni przez Włochów, udało się wytargować całkiem korzystną cenę. Zdjęcia wykonane aparatem fotograficznym :) A tak na serio - niech będzie, chociaż przyznam, że nie jestem wielbicielem tego pytania, bo uważam, że ma to drugorzędne znaczenie - Nikon d80 i Tamron 17-50 Odpowiedz Link Zgłoś