Dodaj do ulubionych

SELECTOURS UWAGA!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.03, 19:20
Inforkuja,ze wiza egipska jest w cenie wyjazdu
NIEPRAWDA
trzeba ja kupic na lotnisku w Egipcie za 15$
pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • Gość: Ci co mnie znają Re: SELECTOURS UWAGA!!!!!!!! IP: *.acn.pl 02.08.03, 19:26
      A ja wczoraj słyszałam w biurze podrózy, że wiza powinna kosztowac 15 $.
      Płaciłam 18,wiec te 3 $ to był tip dla obsługi lotniska, tak mi powiedziała
      Pani w biurze.
      • Gość: Rafik Re: SELECTOURS UWAGA!!!!!!!! IP: 126.17.44.* 04.08.03, 09:40
        kto Ci mowil w Selectours ze wiza jest w cenie,
        wyraźnie piszą że nie jest.

Wiza kosztuje 15 dolców, i nie ma żadnych tipów.
        no chyba że dacie kase pośrednikowi i on pobiera sobie opłate.
        • Gość: Beata Re: SELECTOURS UWAGA!!!!!!!! IP: *.acn.pl 04.08.03, 11:02
          Rafik, ale my wszyscy płacilismy po 18 $ ( z Triady) i nawet nie było mowy o 15
          $, nie chcieli o tym słyszeć.Czerwiec 2003
          • Gość: Rafik Re: SELECTOURS UWAGA!!!!!!!! IP: 126.17.44.* 04.08.03, 11:55
            ciekawe, pobrali od Was kase??
            dziwne, nam powiedzieli gdzie mozna kupic wize (znaczki) - okienko na lotnisku
            i po sprawie.

pozdr
            • Gość: Beata Re: SELECTOURS UWAGA!!!!!!!! IP: *.acn.pl 04.08.03, 13:58
              No nam tez tak powiedzieli, ale facet , który siedział w tym okienku (miejscowy
              jak zwykle) zbierał po 18 $, potem jak zwykle wypełnienie papierka i stempelek.
              Oczywiscie ludzie z triady byli na zewnątrz lotniska. Nie pierwszy raz byłam w
              Egipcie i raz tylko płaciłam 15 $, reszta wyjazdów to koszt 18 $ za wize.
              Zreszta jesli poczytasz w katalogach rówżnych firm informacje, to zobaczysz też
              różne ceny za wize, czyli albo 15, albo 18.
              W Exim Tour Pani powiedziała mi, że od tych co maja duzo samolotów biora 18, a
              od tych co maja ich mniej biora po 15. Ot i cała różnica.
              Niby te 3 dolary to nic, ale to jakas beznadzieja, nieprawdaż?
              • Gość: Rafik Re: SELECTOURS UWAGA!!!!!!!! IP: 126.17.44.* 05.08.03, 09:44
                Ok,
                masz rację - pewnie,
                w Egipcie byłem drugi raz, w tym pierwszy samolotem, więc nie jestem aż tak
                obeznany w temacie kosztu wizy.
                dzięki za wyczerpujące info.

ps. jak policzysz sobie koszt tych znaczków (w funach) to wyjdzie sporo mniej
                niz $15.

pozdr
                • Gość: Beata Re: SELECTOURS UWAGA!!!!!!!! IP: *.acn.pl 05.08.03, 10:17
                  O tak, o ty juz kiedys pisałam i liczylismy wspólnie. Jak widac ktos na
                  lotnisku jednak bierze, przeciez tam jest zero kontroli. Siedzi kilku panow i
                  tylko cmokaja te swoje smierdzace papietoski, nawet przy turyście go z ust nie
                  wyjmują. Ochyda. sam Egipt jednak bardzo fajny i warto jechac.
                  • Gość: fifi Re: SELECTOURS UWAGA!!!!!!!! IP: 217.153.98.* 05.08.03, 11:24
                    Moi mili, wiza do Egiptu faktycznie kosztuje 15 $ ale na lotniku są
                    okienka "wizowe" gdzie kosztuje ona 15 a obok niczym się nie różnią okienka
                    posredików takie niby kantory gdzie za wizę trzeba zapłacić 18 dolarów ;
                    okienka te niczym się nie różnią ale sprytni egipcjanie fajnie to sobie
                    wymyslili : zatem w zalezności na które okienko się załapiemy tyle płacimy :)
                    • Gość: WojtekG Re: SELECTOURS UWAGA!!!!!!!! IP: 212.244.77.* 06.08.03, 13:06
                      Gość portalu: fifi napisał(a):

> Moi mili, wiza do Egiptu faktycznie kosztuje 15 $ ale
                      na lotniku są
                      > okienka "wizowe" gdzie kosztuje ona 15 a obok niczym
                      się nie różnią okienka
                      > posredików takie niby kantory gdzie za wizę trzeba
                      zapłacić 18 dolarów ;

No właśnie. Nie ma metody na rozpoznanie tych okienek?
                      Może jednak w jakiś sposób sie odróżniają? Dobrze by to
                      było wiedzieć przed wizytą w tym miejscu...
                    • Gość: Beata Re: SELECTOURS UWAGA!!!!!!!! IP: *.acn.pl 06.08.03, 13:53
                      Fifi, co ty pleciesz. jakie dwa rodzaje okienek. Kantory są dalej. Byłam w
                      pierwszym okienku z brzegu i brali po 18 dolców za wizę. Oni wiedza z jakiego
                      biura przyjeżdżasz, tu jest jakis problem.
                      tak jak mówia w Exim Tours, maja wiecej samolotów niz Triada i dlatego ich
                      klienci płaca 15 dolarów.
                    • Gość: Beata Re: SELECTOURS UWAGA!!!!!!!! IP: *.acn.pl 06.08.03, 13:55
                      Ponadto wiza to urzedowe znaczki i urzedowy stempelek i zaden kantor ich nie
                      sprzedaje. wyobraź sobie kupic wize do USA w kantorze, wyobrażasz to sobie? Ja
                      nie. A generalnie panstwo od panstwa sie niczym nie różni pod tym wzgledem,
                      jedynie tym o czym wszyscy wiemy, tzn, że wize amerykańska załatwia sie w
                      Polsce stojąc w kilometrowych kolejkach, a wize egipska od ręki.
                      • Gość: Agentka Re: SELECTOURS UWAGA!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 14:01
                        Wszystko jest fajnie, tylko nie rozumiem tego tematu SELECTOURS UWAGA!!!!!!
                        przecież ten debil psuje opinie niczemu niewinnemu touroperatorowi.
                        • Gość: Beata Re: SELECTOURS UWAGA!!!!!!!! IP: *.acn.pl 06.08.03, 14:17
                          to tez prawda, a my podłapalismy
                        • Gość: onformator Re: SELECTOURS UWAGA!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 09:32
                          wiesz,smieszna jestes....nie chodzi o pieniadze a o zasady
                          jezeli baba w biurze mi mowi ,ze wiza jest w cenie
                          dzwonie potem jeszcze raz....a ona nadal klamie
                          to kto jest winny????
                          ja,ktorego ona nabiera czy ona,ktora klamie????
                          jak sadzisz????
                          jezeli biuro chce miec marke
                          to cos takiego jest nie do pomyslenia
                          chyba,ze lubisz jak cie oklamuja
                          alboa sama klamiesz

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka