miriam_73 14.12.07, 09:29 proszę w jej imieniu o nie zakładanie na razie nowych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quinnmallory Re: Na prośbę zainteresowanej prośba o ciszę medi 14.12.07, 09:37 Spoko - sorry, że wyskoczyłem z tym wątkiem (już skasowanym zresztą). Po prostu i'm shocked ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: Na prośbę zainteresowanej prośba o ciszę medi 14.12.07, 10:17 Właśnie o to samo chciałam poprosić i w Jej imieniu wszystkich uspokoić. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Tym razem to i mnie walneło 14.12.07, 10:26 a jak ma się to do regulaminu Forum? Rozumiem wszystko i popieram ale są granice tego naszego TWA do jasnej ciasnej. Lejesz w tej chwili wodę na młyn odwetowców, dałaś do ręki kamień wariatowi, przemyśl to Kasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
seatac dokladnie tak 14.12.07, 10:32 Zaczyna to przypominac "umundurowany" dziennik nadawany 26 lat temu. W koncu wiadomosc poszla ze zrodla, wiec na cos sie trzeba zdecydowac. Albo cos sie publikuje, albo nie. Bo nie da sie byc tylko troche w ciazy... Odpowiedz Link Zgłoś
trevally Re: dokladnie tak 14.12.07, 10:34 hehe no dokładnie niemal w rocznicę stanu wojennego na forum też nie będzie Teleranka Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: dokladnie tak 14.12.07, 10:54 A ktos z TWA został właśnie zatrzymany w Egipcie ??? W pierwszej chwili pomyślałem , że derduch ale ŻYW ci ON - scorpio camel ???? nie wiem o co chodzi przenosze sie do wątku ponizej a teraz będzie powyżej deo Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: dokladnie tak 14.12.07, 11:50 Cóż, Deo, pokazałeś jak rónież WP, że jesteś kretynem i to z tych, których największą frajdą jest dokopać komuś w nieszczęściu. Nie wspominając nawet, że nawet faktów się nie trzymasz, gdyż, mieszasz swoje widzimisię z faktami. Nie ważne, że Cameltr. z własnej woli poddała się zatrzymaniu, a nie została zatrzymana, ważne by jej dokopać. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: DO PC_MANIAC 14.12.07, 12:10 Zawsze Cie mialem za wyrocznie tego forum , ale teraz dałes ciala.Pisz moze o Egipcie a okołoegiptowe sprawy zostaw innym.Przeciez oficjalny komunikat brzmi- ZATRZYMANO POLSKIE MAŁZEŃSTWO oraz że DEPORTOWANO je do Polski.Z własnej nieprzymuszonej woli postanowiła ZAMKNĄĆ SIĘ w zakaraluszonej klatce/ Po co ta gadka. Gadanie o tym ,że EwA NIE CHCIALA ZOSTAWIC MĘŻA TO BAJKI .A co , czyzby ona pierwszy raz w Egipcie wylądowała - pierwszy raz z dzieckiem? Po co dorabiacie ideologia do faktów? Po raz kolejny pisze ,że jest mi ich zali - ale to wszystko na własne zyczenie. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: dokladnie tak 14.12.07, 12:20 Pc _ maniaku drogi .... nie rób krajanie mój ze mnie idioty ... i czytaj uwaznie moje posty ze zrozumieniem ... Napisałem w głównym temacie o zatrzymaniu Polaków e Egipcie , że jako POLAK PROTESTUJĘ !!!!! i to co modę zrobic jako POLAK !!!!!!!!!!!!!! natomiast dopiero z półsłówek ... w tytule tematu założonego przez miriam nie ma słówka o kogo chodzi ... trzeba dopiero dedukować na podstawie innych tekstów , że chodzi o camel , której choc nie znam osobiście to i nie mam nic przeciwko i nie mam nawet skrupułow do napisania na prv ... oczywiscie , że współczuje .... jakie dokopywanie .... nie wpuszczono męza ok to wynika z tekstu w gazecie i jeszcze , że nakłaniał Arabów na zmiane wiary ...... to co on misjonarz kapłan czy kto ???? no durnia ze mnie chcesz pc zrobic ... gdzie włazł ten mąz i nawoływał w HRG albo kogo ważnego namawiał .. no kogo ... chyba ze męzem jest Cairo ... a co ja znam ich ten to faktycznie wojował z POlicja !!!!!!!!!!! PC ,,,, doceniam twoja wiedze scisła i co zatem idzie zdolnosc kojarzenia ... więc drogi logiku .... kabareton - organizator camel - oszukana przez Arabów biuro ALFA - oraz posrednika biuro Kopernik ... afera w hotelu bojka z rezydentem czy to z Arabami / autor bójki sorry współautor Cairo - zatrzymany bodaj przez Policję a przynajmniej ta zabrała mu paszport / ... o męzu Kamel nawet w wycietaych tekstach i nawracaniu nic nie było ... więc kiedy nawracał ten mąz tych Arabów , ze aż mu zakazali wjazdu do Egiptu ??? chyba , że mąz to Cairo - wtedy zrozumiałe .... no nie rób ze mnie idioty pc .... cos tu nie gra drogi krajanie .... ja tez umiem logicznie myśleć i oczywiście nikomu nie chce dokopywac ... nawet i derduchowi , który rzadko kiedy napisze post bez litery k ... pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: Tym razem to i mnie walneło 14.12.07, 11:06 A nie zastanowiło cie ,że od czasu pamietnego kabaretonu w Egipcie wyladowało w Hurgardzie tysiace polakow i jakos nikt na forum nie pisal ,że kogos zatrzymano- wogóle o czyms takim nie słyszałem,.Ty trevaly nie pieprz i nie rob z siebie idioty ,ze nie wiesz o co mi chodzi i nie wmawiaj mi tego czego wmowić mi sie nie da. Jaka radosc , jakie zadowolenie? Pisałem ,żeby PRZYJACIELE, których poznaje sie w biedzie wykazali sie teraz swoją zaradnościa i pomogło CAMELTRAVEL a nie pieprzylo na forum o teleranku , trolach i innych głupotach , które ani na krok nie pomogą koleżance.Zamiast pieporzyc głupoty na forum dzwoń do ambasady egiptu lub polskiego konsulatu w egipcie .wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
derduch I tak trolla nie przekonasz. 14.12.07, 11:36 Sam wiesz z kim Ewa skontaktowała się pierwszym i co robiliśmy juz wczoraj po południu, nie tłumacz tego byle komu, nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do derduch 14.12.07, 11:47 Tak , skontaktowakiscie sie a Ewa i przeniesiono ją z klatki z karaluchami do klatki ciut lepszej.Moze waszea pomoc polegała na tym ,że tak szybko została DEPORTOWANA do Polski. Mnie tłumaczyc niczego nie mususz . Czytam forum i gazetę i wyciagam wnioski. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
edylaur OfIcJaL i do wp2007 14.12.07, 11:43 drogi wp2007 specjalne pozdro od ewy - już jest dobrze, siedzi i pije herbatę (w przeciwieństwie do pewnego araba) Juz jak macie gadać - to słuchajcie jak było - to jej męża deportowali a ona poprostu nie chciała sama zostać i wróciła z nim. mam nadzieje ze już niedługo wróci do domu... edit Odpowiedz Link Zgłoś
edylaur Jeszcze Raz 14.12.07, 11:47 posluchajcie jeszcze raz i zapamietajcie: to jej męża deportowali a ona poprostu nie chciała sama zostać i wróciła z nim. koniec. edit Odpowiedz Link Zgłoś
jacekblack11 Wolnośc religijna???!!! 14.12.07, 12:51 Czytam te komentarze niechce się wypowiadać na tremat samego zdarzenia ale na postepującą islamizacje Europy. Nie wiem czy ktoś był np. we Francji tam co najmniej jest tragedia prawo koraniczne wychodzi na ul;ice we Włoszech zabija się córki które spotkały się z chłopakiem.Zastanawiam się do czego doprowadzą przepisy Unii o liberalizmie wolności religijnej(bez ograniczeń prawnych danego kraju itd.) Dalczego my nie możemy a oni mogą w każdej chwili może czas zacząć stosować jakieś tamy przed zalewem islamskim.Oczywiście pozdrowienia dla derduch-a 100% trzymaj się ciepło!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: Na prośbę zainteresowanej prośba o ciszę medi 14.12.07, 12:55 A zainteresowana prosiła o ciszę medialną.. Nie ma to jak przyjaciele ;( Odpowiedz Link Zgłoś
1web Re: Na prośbę zainteresowanej prośba o ciszę medi 14.12.07, 14:24 o ciszę będzie trudno. Przekaźcie im pozdrowienia ode mnie. Mam nadzieję, że dziecko przeszło tą awanturę bez szwanku. Będa musieli pokochać inny kraj, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: Na prośbę zainteresowanej prośba o ciszę medi 14.12.07, 14:58 No i tu się niestety mylisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilmater Re: Na prośbę zainteresowanej prośba o ciszę medi 14.12.07, 16:52 Całe to Wasze pieprzenie jest poprostu chore. Nigdy nie miało miejsca ani nagabywanie nikogo na zmianę religii, nawet rozmów o religii nie było, więc i tym bardziej żadnej policji z tego powodu Egipcjanie nie wzywali. Faktem zaś było, że pewien Egipcjanin dostał po gębie za chamskie potraktowanie Polki i z tego powodu owszem policja przyjechała, ale na prośbę poszkodowanej. Kto mógł przypuszczać, że gość, który dostał w ryj, to tajniak, który odpowiednio ubarwi historię by się zemścić, "za dosnane upokorzenie"? Odpowiedz Link Zgłoś
ilmater Do Deoanda i wp2007 14.12.07, 16:56 Wo oczywiście nie stanęlibyście po stronie napastowanej Polki w Egipcie, więc Was zapewne szykany ze strony "władz" Egiptu na pewno nie dotkną. Nie ma obawy. Za to wspaniale potraficie opluwać innych. W tym jesteście de beściaki. A wogóle to jest w Was coś z dwóch Kaczorków, w jedną tubę dmiecie, te same błędy ortograficzne, ta zama zajadłość w polemikach. Odpowiedz Link Zgłoś
nitulina Re: Do Deoanda i wp2007 14.12.07, 17:22 Żenujące... gentelmen rodem spod remizy.... Odpowiedz Link Zgłoś
1web Re: Do ilmater 14.12.07, 17:40 wp - idź się wyśpij. Sytuacja jest jasna, podczas imprezy jakiś miejscowy na chama dowalał sie do jakiejs polki, dostał za to po gębie. Tak jakby dostał gość z każdego kraju. Obity okazał się tajniakiem i ........... tyle. To może zdażyc się w każsdym tego rodzaju kraju. Odpowiedz Link Zgłoś