Gość: eva IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.03, 11:39 Jakimi kartami operowaliscie w Egipcie ? Czy bankomaty przyjmuja Mastercard czy tylko Visa? Wielkie dzieki z gory za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eva Re: karta MASTERCARD czy tylko VISA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.03, 15:20 wszyscy mieliscie gotowke przy sobie ??! nikt nie korzystal z karty ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: karta MASTERCARD czy tylko VISA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 17:38 Bank African - Visa i Mastercard Bank Oman - Mastercard, Maestro ( bankomaty nie obsługują karty Visa - bardzo się tym zdziwiłam) Najlepiej zabierz obie karty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: karta MASTERCARD czy tylko VISA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.03, 17:39 Kaja, baaardzo Ci dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal Re: karta MASTERCARD czy tylko VISA 09.08.03, 20:18 Ja na lotnisku płaciłam Visą. Pan obawiał się, że mogą być kłopoty, bo u nich to raczej Mastercard... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maged Re: karta MASTERCARD czy tylko VISA IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 23:00 Weż obje dwie karty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: karta MASTERCARD czy tylko VISA IP: 89.0.1.* 11.08.03, 12:57 Używałam obu kart i nie było problemów, ale lepiej weź obie. Odpowiedz Link Zgłoś