Dodaj do ulubionych

nigdy wiecej!!!

IP: 62.68.236.* 10.08.03, 23:50
Nigdy wiecej nie przyjade do tego syfu zwanego Hurgada. Brud, smrod, ubostwo,
naciaganie i kanciarstwo na kazdym kroku.
Masz watpliwosci co do wakacyjnego kierunku??? Szczerze odradzam te perle
Morza Czerwonego.
Trzymajcie sie, ja juz ledwo wtrabiam, cale szczescie za dwa dni powrot.
Obserwuj wątek
    • Gość: zunia Re: nigdy wiecej!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 09:51
      Hej! Napisz, przed czym konkretnie ostrzegasz. Wprawdzie wyjeżdżam na
      objazdówkę i w Hurhgadzie będę tylko 2 dni, ale zamierzam je maksymalnie
      wykorzystać ( nie w barach i dyskotekach, a na zwiedzaniui poznawaniu!), a nie
      chciałabym się na początku wycieczki rozczarować.
      Dzięki za odpowiedź.
      Zunia
      • Gość: turista Re: nigdy wiecej!!! IP: 62.139.254.* 01.09.03, 00:41
        w hurgadzie nie ma zabardzo co zwiedzac.polecam udac sie do starszej czesci
        hurgady do dahar,zjesc w egipskim barze pyszne kanapki(tam codzienie jedzo
        egipcjanie obiad sniadanie kolacje)prosze nie oczekiwac 5 gwiazdek na ulicach,
        ale zachwycac sie tym co jest inne , co widzimy pierwszy raz. polecam jeszcze
        zapalic szisze(bez zaciagania-tyton smakowy)
    • Gość: kasia Re: nigdy wiecej!!! IP: 62.233.135.* 11.08.03, 14:19
      Masz rację - Hurghada - nigdy nie chciała bym tam znaleźć się na wakacyjny
      odpoczynek. Wykupiłam hotel Palm Beach ale na miejscu okazało się - tradycyjnie
      już, że nie ma miejsc w tym hotelu. Zawieźli mnie i kika osób które wykupiły
      all incl. do - najpiękniejszego miejsca jakie widziałam - Makadi Bay - 35 km od
      Hurghady. Zakwaterowali w hotelu Makadi Beach ***** i muszę powiedzieć że były
      to moje najpiękniejsze wakacje w życiu a w wielu miejscach już byłam. Polecam i
      do zobaczenia w przyszłym roku.
    • radioaktywny Re: nigdy wiecej!!! 11.08.03, 17:34
      A mnie podoba sie - jak to nazwaliscie - syf w Hurghadzie. Jest warty poznania
      bo zupelnie inny niz nasz...polski, a ludzie tez jakby bardziej mili.
    • Gość: antek Re: nigdy wiecej!!! IP: 217.11.140.* 11.08.03, 18:10
      Za to tutaj chłopcze masz w pełni Europę, koń by się uśmiał cwelu. Smierdzące
      dworce PKP, obszczane pociągi, kupa śmiedzących, zasranych ćpunów i
      alkoholików!!!!!!!!!!Po prostu czad!!!!żeby krytykować, trzeba najpierw
      dokładnie rozejrzeć się dookoła.A tak nawiasem to chciałbym zobaczyć Twoją norę
      pajacu??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: młody Re: nigdy wiecej!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 19:04
        Szanowni Panowie Przedmówcy (antek i johny)!
        Pozwolicie, że nie zniżę się do Waszego poziomu intelektualnego i nie odpowiem
        na Wasze przepiękne, krasomówcze maile.
        Życzę miłego pobytu!
        Żegnam
    • Gość: johny Ten "młody" to po prostu kretyn IP: *.acn.waw.pl 11.08.03, 19:24
      Ten "młody" to po prostu kretyn.
      Zapewne pojechał do Hurghady z nadzieją, że będzie mógł się nachlać wódy,
      naćpać i rżnąć wakacyjne kurewki na plaży. A tu nic z tego. A to, że wokół jest
      kilka tysięcy lat historii oraz najcudowniejsze rafy koralowe na świecie nie ma
      żadnego znaczenia.
      Szkoda słów.

• Gość: nick001 Re: nigdy wiecej!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.03, 09:23
      Swięta racja młody. Hujgranda to największy syf jaki widziałem. Nie wiem co te
      dwa kutasy widzą w tym dziadostwie??? No ale cóż, tak to już jest, panów antka
      i johnego nie stać na nic innego, jak tylko hujgrandzki syf i dlatego dadzą się
      za nią pociąć. Gdzie oni widzieli rafę? Te nędzne resztki zasypane tonami
      śmieci to są rafy?
      Opanujcie się trochę pajace!!!
      • Gość: Przemo Re: nigdy wiecej!!! IP: *.gorzow.mm.pl 16.08.03, 09:36
        Śmieciu jak chcesz wyzywać ludzi to idź do jakiejś ulicznej mordowni a tam jak
        dostaniesz po... to cię śmieciu nauczą szacunku!!! Najlepiej to wymiataj stąd
        nędzna kupo g... bo nikt Cię tu lubi. Chętnie bym Ci wybił te niekulturalne
        zachowanie z tej twojej grzechotki pajacu bo ty głowy nie masz!!! WYMIATAJ
        STĄD!!!
        • Gość: Iza Re: nigdy wiecej!!! IP: *.gorzow.mm.pl 16.08.03, 12:25
          Brzwo Przemo!
          Miejcie tu trochę kultury.
    • Gość: stary Re: nigdy wiecej!!! IP: 62.139.254.* 01.09.03, 00:33
      racja lepsze wczasy w polsce gdzie nie mozesz zposcic z oka glupiego telefonu
      bo odrazu go chwyta 10 rak zlodzei. polska na kazdym kroku mozna dostac w
      morde, wyzwiska, chamstwo.polecam wczasy w jastrzebiej z calo warszawko 30%
      zlodzieje(sorry warszawa ale wiem jak jest sam jezdzilem nad polskie
      morze).poska kraj pijakow i cpunow(szczegolnie mlodziez
      • Gość: Aga Do Pani Ali rezydentki vel Stary IP: 62.135.62.* 01.09.03, 00:53
        To nieladnie podszywac sie pod kogos innego... ("to samo kategorie" "z calo
        warszawko" - pomijajac inne...). Pozdrawiam

• Re: Koniec ze zmianami hoteli! adres: 62.139.254.*
        Gość: ala-rezydentka 01-09-2003 00:25 odpowiedz na list odpowiedz
        cytując

zmiany hoteli nadal sie zdarzaja -powod -koncowka sezonu(brak miejsc).
        prosba
        zapoznac sie z umowa tam jest napisane ze zmiana hotelu jest mozliwa ale
        zawsze na to samo kategorie lub gwiazdke wyzej.pozdrawiam
        • Gość: MIREK Re: NASTĘPNY CZUB DO POJECHANIA????? IP: *.dami.pl / 172.18.250.* 01.09.03, 21:39
          CO TO DRUGI DŻASTY SIĘ ZNALAZŁ????? LUDZIE DAWAJCIE!!!!
      • Gość: Ewa Re: nigdy wiecej!!! IP: *.dami.pl / 172.18.250.* 01.09.03, 23:54
        Wiecie co, a ja myślę, że po prostu on nie poznał żadnej laski w Hurghadzie,
        nikt go nie lubiał i w ogóle wszyscy go olali i mieli go dość i dlatego jest
        taki zły na swoje wczasy w Egipcie!
    • Gość: Ana Re: nigdy wiecej!!! IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 01.09.03, 23:01
      Glupek jestes i tyle. Lizczy sie ten specyficzny klimat i koloryt tej
      miejscowosci. Poza tym gdzie sa piekniejsze rafy. Jestes jakis pokrecony, i
      poco tam pojechales.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka