sysim 03.02.08, 00:06 no właśnie do jakiego? Ciekawe który będzie przodował :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniektomzik Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 03.02.08, 09:36 Dreams Vacation Resort w Sharm el Sheikh Odpowiedz Link Zgłoś
karuzela100 Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 03.02.08, 10:30 dreams vacation powrót we wrześniu a te dni tak wolno mijają :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 03.02.08, 10:39 Sonesta beach-SSH. Tropitel-Dahab. Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 03.02.08, 10:51 A ja mogę do bele jakiego, chyba ważniejszy od hetelu jest klimacik egipski, morze i sama możliwość pobytu tam. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 03.02.08, 13:00 No jakoś tak wyjdzie,że każda sroczka....ale będąc w wielu..do wielu bym wracał.To kwestia celu pobytu,współtowarzyszy itd.Nie da się stworzyć cudownej listy...:)...oby nam się dało wracać gdzie chcemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 03.02.08, 13:31 amen :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 03.02.08, 13:33 Ja bym powtórzył Palm Bech w HRG Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 03.02.08, 14:47 Jest tyle pięknych hoteli że wg mnie szkoda wracać do tego samego ,każdy ma coś w sobie i każdy jest inny więc po co wracać w to samo miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
impag Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 03.02.08, 16:28 no właśnie.. ja nigdy nie wracam do tego samego hotelu, bo jest ich tyle, że szkoda jeździć w to samo miejsce. ale jeśli miałabym wrócić w to samo miejsce to będzie to .. oczywiście że Dreams Vacation. zaś na pewno nie Coral Beach Tiran, z którego w ubiegłym tygodniu wróciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 03.02.08, 16:33 Coral Beach Rotana Resort HRG jedyny minus-brak podgrzewanego basenu Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do colin 03.02.08, 17:36 PO POSCIE COLINA POWINNO PAŚĆ sakramentalne AMEN. Nigdy , przenigdy dwa razy w to samo miejsce.Tak uwazam. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
elunia002 Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 13.02.08, 10:04 tylko do Desert Rose w Hurgardzie Odpowiedz Link Zgłoś
15tolka15 Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 03.02.08, 20:55 Jeszcze pare dni i bedziemy ponownie w AliBabie.Ten cudny ogrod.....Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
sysim Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 12.02.08, 19:17 więcej już żaden hotel nie jest wart polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
obadziarka Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 12.02.08, 19:23 sa dwa hotele w ssh pozycja 1 z najlepszym jedzeniem dreams vacation resort pozycja 2 crowne plaza podobnie, dla nurkujacych, transfer super autami Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 12.02.08, 20:06 No to suuuper jak już przy wyborze hotelu patrzymy na transfer z lotniska no i jedzenie robi się najważniejsze . Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 12.02.08, 23:58 jedzenie ma znaczenie przy 14 dniach można albo schudnąc albo utyć.. jadąc z dziecmi ... co do transferu. Ja na okęcie mam ok 4 godz jazdy samochodem+ 2 godz do odlotu+ 4 lotu + minimum 1 godzina do przyjazdu do hotelu + 3 dzieci .... wyobraź sobie te jęki dzieci jesli lecimy Centralem i skończyły sie kanapki za 7zł sztuka + soczki za 5zł sztuka nie oceniajmy siebie - dzielmy sie opiniami :) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 13.02.08, 08:10 Tak od dłuższego czasu przyglądam się na kategoryczne stwierdzenia nowego "Experta" od Egiptu a szczególnie SSH. Obadziarka nie kompromituj się! Skąd wytrzasnełaś te dwa hotele jako wzór? Czytam od pewnego czasu co wypisujesz ale w końcu ile można? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 13.02.08, 08:12 Co do hoteli to Dana Beach w HRG Savoy w SSH Odpowiedz Link Zgłoś
maatkare Oczywiście Menaville w Safadze... 13.02.08, 08:00 Pozdrawiam Egiptomaniaków... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.kaminska Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 15.03.08, 19:48 Empire - Hurghada Odpowiedz Link Zgłoś
rks1926 Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 16.03.08, 16:58 King Tut - Hurghada...w kwietniu lecę tam 3 raz w ciągu ostatnich 6 miesięcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 16.03.08, 21:20 Sea Gull - HRG Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 16.03.08, 21:44 do któregokolwiek i to nawet jutro :))))) a tak na poważnie to do tej pory Aladdin ze względu na super animacje i duuuużo przestrzeni ale moje doświadczenie jest mizerniutkie w porównaniu do stałych bywalców DV jest OK ale dzięki rafom które są cuuuudowne istotne też jest nie tylko gdzie się jest ale i z kim Odpowiedz Link Zgłoś
cleopathre Re: do jakiego hotelu pojechalibyście jeszcze raz 17.03.08, 11:23 iberotel club fanara w sharm Cleo Odpowiedz Link Zgłoś
missundaztood Sonesta Beach Resort Taba 17.03.08, 15:20 Pojechałabym tam z przyjemnością jeszcze raz, byle nie w okresie wakacji Izraelczyków... Odpowiedz Link Zgłoś
szaga33 wróciłabym natychmiast?? 17.03.08, 22:00 najlepiej wogóle nie mieszkać w hotelu, tylko w wynajętym mieszkanku, najlepiej na Hadabie na ul. Morskiej (tłum), najlepiej widzieć morze z okna co rano, a wieczorem zachody słońca, najlepiej jeść na śniadanie falafel i popijać kawą z mlekiem...... tak, tam chciałabym wrocić Odpowiedz Link Zgłoś
szaga33 Re: wróciłabym natychmiast?? 17.03.08, 22:03 oczywiście falafel jada sie paluszkami i chlebkiem arabskim.... najlepiej potem złapać samochód jadący do travko i najlepiej nie stać w kolejce na łódź.... najlepiej wrócić tam jak najszebciej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aziza_kama Siva Grand Beach w Hurghadzie 17.03.08, 22:00 W Sivie byłam 2 razy, nie jest to jakiś super hiper full wypas, ale ogólnie ok, chętnie wybrałabym się tam raz jeszcze, niestety, na maj żadne polskie biuro nie ma go w swojej ofercie, a mieszkam zbyt daleko od niemieckich lotnisk, żeby polecieć z jakimś niemieckim biurem... szkoda...:( Odpowiedz Link Zgłoś