kal8422 31.05.09, 11:16 jak nauczyc labka jeść spokojnie bo mój je za każdym razem jakby tydzień nie jadł Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laggio Re: jedzenie 31.05.09, 13:35 Podobno nalezy w takich sytuacjach podawac jedzenie z reki. Jezeli labek zacznie sie "rzucac" zamkac dlon, podawac jak sie uspokoi. Mysle, ze to baaardzo czasochonne zajecie Odpowiedz Link
tequ-illa Re: jedzenie 31.05.09, 13:39 Dobre pytanie Ja jak patrzę jak moja pochłania z prędkocią światła to mam nerwice. Już nawet raz tak miałam, że zjadła część, za sekundę zwróciła całe granulki, zjadła to co zwróciła i dokończyła to co zostało w misce I choć możemy już przejść na karmienie dwa razy dziennie - to raczej się na to nie zdecyduje. Karmię 3 razy dziennie mniejszymi porcjami. Często robię tak, że część jednej porcji pakuję w konga i jak się z nim uprora to resztę ładuję w michę. Nie wiem czy to dobry pomysł ale wtedy jej posiłek trwa do 15 minut Odpowiedz Link
kal8422 Re: jedzenie 31.05.09, 16:00 a ja już myślałem że to tylko mój taki "głodomor " Odpowiedz Link