15tolka15 04.02.08, 11:30 Jedzie z nami zapalonu wedkarz juz za pare dni do Hurghady.Mnie ten temat nigdy nie interesowal ale on wierci mi dziure w brzuchu...mozna wypozyczyc sprzet, łodke i goscia ktory poplynie z nim w morze na ryby????Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pc_maniac Re: Wedkowanie-Hurghada 04.02.08, 12:24 Ryby są, różne, różniaste, aż się chce je wędkować. Nie widzę przeciwskazań do uprawiania tego sportu. A co do wynajęcia łódki lub wypłynięcia jachtem, to wszystko w Egipcie kwestia pieniedzy (i ostrego targowania się :o). Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2008 Hurghada - wędkowanie, ryby 04.02.08, 13:06 Tak na szybko - przykładowa oferta: www.hurghada-only.com/snorkeling/snorkeling.html Spora część strony dotyczy właśnie wędkowania. W tym przypadku oferta odnosi się do wynajmu całej łodzi. Myślę jednak, że można znaleźć również oferty "pojedyncze". Nie trzeba chyba przypominać, że wpisanie w Google "Hurghada fishing" może dużo pomóc! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: Hurghada - wędkowanie, ryby 04.02.08, 15:39 Owszem można ale podczas wyjazdów zorganizowanych. Z tego co się dowiadywałem to raczej średnie efekty W wielu miejscach spotkałem na plażach tablice informujące o zakazie łowienia i karmienia ryb. Zdarzało mi się połapać na wędki miejscowych( z pomostów) ale mimo wszystko wolę popływać z rybkami niż je łapać . Zresztą, zobacz sam, że łapać to nie zawsze największa przyjemność. Czasami wystarczy popatrzeć img340.imageshack.us/my.php?image=ziemiaw300vb2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś