Dodaj do ulubionych

Wróciłam z Sharmu - rewelacja

IP: *.puls.pl 20.08.03, 14:07
Wróciłam z Eximem z Sharm El Sheikh w niedzielę poźno wieczorem
Rewelacja to mało powiedziane a organizacja wyjazdu i pobytu na najwyzszym
poziomie
Obserwuj wątek
    • Gość: KRABE Re: Wróciłam z Sharmu - rewelacja IP: 217.30.159.* 20.08.03, 14:19
      SYLWIA, MIŁO SŁYSZEĆ, ŻE JESTEŚ ZADOWOLONA Z EXIMU. JADĘ DO ROJAL ROJANY, CZY
      MOŻE SŁYSZAŁAŚ JAKIEŚ OPINIE O TYM HOTELU WŚRÓD LUDZI, CZY LECIAŁAŚ MOŻE Z
      WROCŁAWIA? JAKIMI LINIAMI LOTNICZYMI LECIAŁAŚ? I CZY INNI LUDZIE DOSTALI TEN
      HOTEL ZA KTÓRY ZAPŁACILI CZY TEŻ EXIM ZMIENIAŁ HOTELE , JEŚLI TAK TO KTÓRE I NA
      JAKIE? POZDRAWIAM
      • Gość: Sylwia Re: Wróciłam z Sharmu - rewelacja IP: *.puls.pl 20.08.03, 14:37
        Po kolei
        Widziałm Royal Rojanę tylko z zewnątrz ale wszystko wydaje sie OK, rozmawiałam
        z ludzmi którzy tam mieszkali na wyciecze Safarii.
        Leciałam z Krakowa Air Polonia wszystko Ok (troche mało miejsca na nogi ale 3
        godziny mozna przezyc)
        Nam akurat nie zmieniali hoteli ale słyszałm ze to sie zdarza , nasi rezydenci
        robili wszystko zeby to były zmiany na lepsze.
        W sharmie jest gorąco i parno oraz masę Włochow poza tym rewelacja
        Polecam wykup wycieczek z Eximu, wszystko perfekcyjnie zorgaznizowane do tego
        zawsze posiłki w fajnych i ciekawych miejscach , polscy przewodnicy super
        autokary Naprawde warto
        • Gość: KRABE Re: Wróciłam z Sharmu - rewelacja IP: 217.30.159.* 20.08.03, 14:44
          DZIĘKI, A NIE WIESZ CO ZNAJOMI MÓWILI O ROJANIE? A W JAKIM HOTELU TY BYLAŚ? I
          JESZCZE RAZ DZIĘKI, USPOKOIŁAŚ MNIE CO DO EXIMU....
        • miriam_73 Re: Wróciłam z Sharmu - rewelacja 20.08.03, 15:52
          Sylwia, a byłaś na wycieczce na Górę Mojżesza? Ile to kosztuje i który wariant
          wybrałaś? czy warto (jesli wiesz) zdecydować się na tę nocną wspinaczkę i czy
          jest to bradzo męczące?
          • Gość: Sylwia Re: Wróciłam z Sharmu - rewelacja IP: *.puls.pl 21.08.03, 08:55
            Tak byłam na górze Mojzesza i powiem tyle. Ciezko. Jesli nastawias sie na
            rekraacyjne wycieczki to nie polecam ale jesli nie przeraza Cie trochę wysiłku
            a chcesz miec widoki które urzekaja to polecam. kupiłam wycieczke u rezydenta
            za chyba 38 $ z klasztorem św. katarzyny. Drogę pokonałam na własnych nogaCH
            (CZESC MOZNA PRZEBYC CAMELEM). polecam ale warto wziasc pożadne buty (chocby
            adidasy albo trackigi) bo w sandałkach czy w klapkach to ryzyko zwłaszcza ze
            idziesz w nocy i niewiele widac
    • tosz Re: Wróciłam z Sharmu - rewelacja 21.08.03, 09:54
      Gość portalu: Sylwia napisał(a):

> Wróciłam z Eximem z Sharm El Sheikh w niedzielę poźno wieczorem
      > Rewelacja to mało powiedziane a organizacja wyjazdu i pobytu na najwyzszym
      > poziomie

Moja droga Sylwio,
      smiem watpic, abys byla rzeczywiscie zadowolona. My siedzimy w Sharm i jestesmy
      lekko wk...ni na rezydentow, a szcegolnie tego Abdoula, ktory wciaz kombinuje,
      jak sie nas pozbyc...
      Dwa razy zmieniano nam hotel, bo Exim nie dopilnowal rezerwacji.
      teraz wiemy jedno - nie ma szans na to, aby Polacy mieli pobyt w Tropicana
      Grand Oasis. Ten hotel jest ponoc bardzo OK. ale tak jak fatamorgana - dla
      Polakow wyjezdzajacych z Eximu - niedostepny...
      • Gość: krabe Re: Wróciłam z Sharmu - rewelacja IP: 217.30.159.* 21.08.03, 10:01
        a nie wiesz jak jest z innymi hotelami eximu w sharmie np royal rojana,
        wylatuję w niedzielę i spodziewam się już najgorszego;-( jakie hotele zmieniaja
        najczęściej i co przeważnie dają w zamian, jezuuuu takich nerwów nie miałam
        nigdy przed wakacjami, w zeszłym roku byłam w hurghadzie i było spox
        • Gość: Sylwia Re: Wróciłam z Sharmu - rewelacja IP: *.puls.pl 21.08.03, 11:56
          Jak juz sie zdazy zamiana to zazwyczaj na lepszy standard ale (wiem ze grupa
          która przyleciała ok. 15 była zamiast w Mexicanie w centrum Nama Bay czyli
          bardzo dobrze trafili. Ja bym sie az tak bardzo nie przejmowała generalnie nie
          proponuja 3 gwiazdek zamiast 5 i to najwazniejsze
      • Gość: Sylwia do Tosz IP: *.puls.pl 21.08.03, 11:54
        Moze i trudno w to uwierzyc ale ja naprawde jestem bardzo bardzo zadowolna
        Nie wiem komu i czemu winny jest Abdul bo to bardzo fajny gosc i mocno
        kompetenntny a spraw hoteli i zamiany no cóz nie che bronic rezydentów ale to
        wina biur podrózy i nie tylko polskich chodzi o tzw. overbookingi.
        Hotelu nie da sie rozciagnac jak wszystki miejsca sa pozamawiane. Dziwne ze
        nikt nie ma prentesji do biur które sprzedaja ile sie da powyzej normy a potem
        zostawiaja rezydentów z wsciekłymi turystami którzy naprawde robia wszystko co
        moga
        Ja byłam w tej sytuacji ze wszystko przebiegło zgodnie z procedurą i dostałam
        ten hotel który miałam choc byla to oferta last minute.
        Przykro mi
        Dla mnie to były najlepsze wakacje od dawien dawna
    • Gość: Zuza Re: Wróciłam z Sharmu - rewelacja IP: *.puls.pl 21.08.03, 14:42
      Ja tez i dokładnie czuje to samo co Sylwia.
      • Gość: Seba Re: Wróciłam z Sharmu - rewelacja IP: 80.48.246.* 21.08.03, 21:16
        No wiem.... bo chyba byłyście razem, Zuza...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka