kuching 19.02.08, 22:38 jakie sie mozna dostac sie z kairu do sohag? Slyszalem, ze kursuje jakis pociag. Jesli tak, to czy jest bezpieczny dla cudzoziemcow? Ile trwa taka podroz? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cameltravel Re: z kairu do sohag 20.02.08, 10:21 Szczerze o pociągu nie słyszałam - ale może ten co jedzie z północy na południe po drodze .... wiem, ze są wyciecki tam organizowane jeepami. Można tez busika wynająć. Czerwony czy biały Cie interesuje ? Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: z kairu do sohag 20.02.08, 10:23 jak chcesz mogę zapytac o to znajomego kopta - wszak kto jak kto ... ale kopt powinien wiedziec :D Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
kuching Re: z kairu do sohag 20.02.08, 22:03 moja zona jedzie na 10 dni do egiptu z pracy. pierwsza polowe pobytu ma spedzic w kairze, a nastepnie musi przemiescic sie do Soha. W kairze juz byla, wiec z tym nie ma problemu. Nie wiemy natomiast jak dostac sie do sohang. Jej poprzednicy, ktorzy juz tam byli, wspominali cos o tym pociagu... Odpowiedz Link Zgłoś
asia19l Re: z kairu do sohag 20.02.08, 10:42 Pociągi nie jezdza ale autobusy kursują dosyć często, no i statkiem można dopłynąć...mój chłopak pochodzi z Sohag stąd wiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś