Gość: Megi IP: *.gorzow.mm.pl 25.08.03, 23:50 Jestem ciekawa, czy przed podróżą do Egiptu wymagane sa szczepienia? Nie słyszałam o zadnych panujacych tam chorobach, wiec myśle ze nie. Ale proszę o Wasze zdanie (informacje) na ten temat. Dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Re: Szczepienia??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.08.03, 00:35 Gość portalu: Megi napisał(a): > Jestem ciekawa, czy przed podróżą do Egiptu wymagane sa szczepienia? > Nie słyszałam o zadnych panujacych tam chorobach, wiec myśle ze nie. > Ale proszę o Wasze zdanie (informacje) na ten temat. > Dzięki!!! Może do Kenii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: Szczepienia??? IP: *.gorzow.mm.pl 26.08.03, 19:57 Dziękuję za wyczerpujacą i na pewno nieoceniona pomoc Kamilku. A tak poza tym to dobrze się czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mexx Re: Szczepienia??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.03, 20:15 Wybieram się na objazdówkę (pływanie po Nilu) po Egipcie, mimo że nie są wymagane szczepienia przed wyjazdem, to lekarz z poradni chorób tropikalnych zalecił nam branie leku przeciwko malarii. ja tam wolę "dmuchać" na zimne... inne szczepienia kazał sobie odpuścic. Gdyby nie to pływanie po Nilu to lekarz zalecałby odpuscic sobie te leki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: Szczepienia??? IP: *.gorzow.mm.pl 26.08.03, 21:31 Gość portalu: Mexx napisał(a): > Wybieram się na objazdówkę (pływanie po Nilu) po Egipcie, mimo że nie są > wymagane szczepienia przed wyjazdem, to lekarz z poradni chorób tropikalnych > zalecił nam branie leku przeciwko malarii. ja tam wolę "dmuchać" na zimne... > inne szczepienia kazał sobie odpuścic. > Gdyby nie to pływanie po Nilu to lekarz zalecałby odpuscic sobie te leki. > Pozdrawiam Bardzo dziekuje, z tego wynika ze nie muszę sie szczepić. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś