siwekagnieszka 22.03.08, 16:24 bardzo prosze o informacje na temat tego hotelu. Interesuje mnie zwłaszcza zakwaterowanie. Jakie pokoje są najlepsze i czy trzeba wkładac dolarki do paszporu żeby dostac super pokój? pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doriska1973 Re: arabella hurgada 22.03.08, 18:43 Hejka ....bede tam w kwietniu jak wróce to Ci napisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
matzk Re: arabella hurgada 24.03.08, 10:00 Witam! Byłem w tym hotelu jakies 2,5 rou temu. Jesli jedziesz z TUI to się nie martw , mnie bez zadnej dopłaty ulokowali tak ,ze z jednej strony wychodzilem na duzy basen , a z drugiej na plaze ;] rafa przy hotelu faktycznie ładna , ale mała. Przy fafach SSH to mało ;] do hotelu zastrzezen nie mam zadnych, miło , przyjemnie, komfortowo. Dobre jedzenie. Tylko "plaza" troche mała. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jacekimadzia Re: arabella hurgada 24.03.08, 08:59 Witam serdecznie byliśmy w tym hotelu w zeszłym roku. Przy meldowaniu w recepcji zapytałem czy pokoj jest z widokiem na morze, nie był dolarki natychmiast załatwiły sprawę. Pokoj nad samym morzem i zejście schodkami od razu na plażę, (osobne wyjście z pokoju - super . Nigdy nie bierzcie pokoju przy basenie niewiarygodny upał nawet jak sie przechodziło - a od morza niesamowicie przyjemna bryza. Ale bedziecie mieli super rafe !!!!!!! lepsza niż Giftun - rafa tam gdzie pływają białe boje - taka mala podpowiedź. W razie pytań służę pomocą Odpowiedz Link Zgłoś
siwekagnieszka Re: arabella hurgada 24.03.08, 16:26 witam dzieki za odpowiedż proszę powiedz czy pokoje z widokiem na morze mają okreslone numery ( jaki wy mieliście?) czy lepsze pokoje sa na pietrach ? Jakie wycieczki warto pojechać i z jakiego biura (planujemy luxor tylko nie wiemy czy 1 czy 2 dniowy).Kochani czy w pokojach jest sejf, suszarka i czy barek w pokoju jest platny( mamy all ) i wogóle co mosimy wiedzieć o tym hotelu/ Pozdrawiam serdecznie i czeam na info bo wyjazd już , juz tzn. w czwartek Aga Odpowiedz Link Zgłoś