Gość: mona IP: *.menanet.net 04.09.03, 23:44 wszystko o hurghadzie, ceny, apteczka, dyskoteki, bary, praktyczne informacje, zdjecia, zwroty i cyfry arabskie - strone zalozyla agnieszka, ktora tam mieszka:-) piszcie, co myslicie o tej stronie. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robi102 Re: www.hurghada.republika.pl 06.09.03, 16:28 Super!!!! Super stronka!!! Mialem setki pytan, ktorymi chcialem zasypac to forum, ale juz nie musze. Agnieszka odpowiedziala na wszystkie moje pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
noor Re: www.hurghada.republika.pl 06.09.03, 18:23 super stronka,też polecam,wszystko co powinno się wiedzieć o Hurghadzie,prosto,przystępnie napisane,brawo Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem w hurgadzie Re: www.hurghada.republika.pl IP: 62.114.154.* 30.09.03, 14:39 dobrze jest sobie wydrukowac mape, przydaje sie na miejscu. bylismy w el gounie z mapami z tej strony, bardzo ulatwilo sprawe. hotel waves jest OK! wycieczki z ali baba, polecam wszystkie oprocz kairu - beznadziejny przewodnik mohamed. luksor z hanym super, najlepsza wycieczka!!!! dla dzieci najlepszy giftun i jeep safari. zabierzcie cos do narzucenia, w nocy jest troche zimno, w kairze zawsze jest chlodniej. pozdrawiam jeszcze z hurgady Odpowiedz Link Zgłoś
malakaro Re: www.hurghada.republika.pl 17.10.03, 14:34 podbijam watek bo uwarzam ze warto przeczytac co tam jest na tej stronie zanim sie wyjedzie do hurgady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnienienia Re: www.hurghada.republika.pl IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 17.10.03, 16:38 Duzo sie z niej dowiedziałam, przed moim wyjazdem do Hurghady, a co najwazniejsze, nawiazałam kontakt z Alibaba i pojechałam z nim na trzy rewelacyjne wycieczki- SUUPEERR!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: www.hurghada.republika.pl IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.10.03, 17:11 stronka rewelacja jetem w Egiopcie od 20.10 juz nie moge sie doczekac...... mam kontakt do Ali Baby wiec opwiem jak bylo na miejscu .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: do gory! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.03, 17:46 no to hop!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś