egiptomaniak 21.04.08, 19:40 Witam Prosze o informacje jak tanio dzwonic do Polski na komorki ? Jakas karta moze pre paidowa egipska czy inna mozliwosc ?? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz.amir Re: tanie telefony z Egiptu 21.04.08, 19:43 Kupisz sobie zestaw startowy Vodafone i dzwonisz,dzwonisz,dzwonisz. Odpowiedz Link Zgłoś
egiptomaniak Re: tanie telefony z Egiptu 21.04.08, 19:56 a ile kosztuje taki zestaw i cena minuty do polski na komorke ? Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: tanie telefony z Egiptu 21.04.08, 20:08 Nie pamiętam ceny zestawu bo kupowałem dość dawno, a rozmowy są dużo tańsze niż u naszych operatorów. Poszukaj na forum bo już o cenach rozmów pisali. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
richeza Re: tanie telefony z Egiptu 15.09.14, 18:21 Podbijam temat. Jak wyglada sprawa taniego dzwonienia z Egiptu na komorki do Polski w 2014 r.? Poprzedni watek byl z roku 2008. Ceny sie pewnie zmienily. A karta sim do internetu ile kosztuje? Czy kupie karty bez problemu w Marsa ? Odpowiedz Link Zgłoś
majkelllll Re: tanie telefony z Egiptu 15.09.14, 20:03 Skoro nie znalazłeś nic sam na ten temat to na pewno nie kupisz bez problemu kart w Marsa :P Odpowiedz Link Zgłoś
222kasia Re: tanie telefony z Egiptu 15.09.14, 21:37 Karta internet Vodafone kosztuje na lotnisku w Marsa Alam 1 GB 24 $ ,pozniej bez problemu mozna doladowac zdrapka nastepne 1 GB za 5$ (kupilismy w sklepie w Marsa Alam. Wrocilam kilka dni temu. Odpowiedz Link Zgłoś
coca.kola Re: tanie telefony z Egiptu 16.09.14, 03:10 w vodafon można ustawić jakąś specjalną europejską taryfe, płacisz wtedy 3le za pierwszą minutę i 2 za kolejne Odpowiedz Link Zgłoś
mniodek29 Re: tanie telefony z Egiptu 05.11.14, 15:24 Hej, wybieram sie do Marsa Alam i potrzebuje pilnych informacji , czy mogłybyśmy jakoś pogadac ? Odpowiedz Link Zgłoś
anjolka77 Re: tanie telefony z Egiptu 24.09.14, 19:18 Ja tak robiłam, że na miejscu kupowałam sobie kartę. Ostatnio na wakacjach chyba właśnie vodafone.... ale ręki sobie uciąć nie dam. W każdym bądź razie, drogo nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: tanie telefony z Egiptu 05.11.14, 19:29 Jeśli ktoś nie czuje się na siłach samodzielnie kupić karty lub doładowania to bardzo pomocni są rezydenci, wystarczy pogadać i poprosić :) Nie wydaje mi się aby odmówili Odpowiedz Link Zgłoś