Dodaj do ulubionych

Ruletka z Selectours 4*

09.05.08, 12:30
Hurgada i Sharm - na jakie hotele mozna trafić z Selectoursa ruletka 4*
Obserwuj wątek
    • michciuu Re: Ruletka z Selectours 4* 09.05.08, 13:34
      nie rozumiem kto się na to decyduje...
      • annabeata22 Re: Ruletka z Selectours 4* 09.05.08, 15:17
        ????????? czy moze ktoś był ?
        • elizakuna Re: Ruletka z Selectours 4* 05.07.08, 18:25
          Podbijam pytanie!!
          • agatka_gd Re: Ruletka z Selectours 4* 05.07.08, 19:09
            Pytalam sporo czasu temu niestety odpowiedzi brak do tej pory
            zdecydowalam sie na Sharm ruletka4*z all selectours lece 22 z wawki
            to sie przekonam i dam znac a Wy kiedy lecicie?Jedyne co wyczytalam
            to ze są dobre hotele wiec jesli rowniez zdecydowalyscie sie na ta
            oferte zycze sobie i Wam udanego urlopu i pieknego kota w worku;)
            pozdrawiam forumowiczow-A.
            • pary29 Re: Ruletka z Selectours 4* 11.07.08, 16:19
              ja lece 15 lipca tez na ruletka4* jestem ciekaw sam.ktos wie
              byl???????
              • agatka_gd Re: Ruletka z Selectours 4* 11.07.08, 18:15
                Pary 29 z tego wniosek bedziesz pierwszy,dokad lecisz Sharm czy
                Hurghada, all czy Hb?jesli bedziesz mial dostep do kompa daj znac
                jak wrazenia odnosnie hotelu.Lecimy tydzien pozniej wiec chetnie
                zasiegniemy jezyka;)udanego urlopu
                • pary29 Re: Ruletka z Selectours 4* 12.07.08, 20:01
                  siemka agato.sharm.all.dzieki mam nadzieje ze ogarną jakis normalny
                  hotel.jedni muwia ze daja dobry hotel nawet staraja sie dac lepszy
                  niz ten 4*.a drudzy ze co bedzie wolne najgorsze.ale ja jestem
                  dobrej mysli.napewno sie bede dobrze bawil.chcialbym ze bysmy
                  utrzymywali kontakt i pogadali jak bylo.jak bede mial dostep do
                  kompa dam znaka.muj gg 11660204
                  • agatka_gd Re: Ruletka z Selectours 4* 13.07.08, 13:29
                    hej Pary29,a wybieracie sie na tydzień czy dwa,bo moze dalo by rade
                    spotkac sie na miejscu,jesli Wy na dluzej niz na tydzien,my bedziemy
                    od22do6 sierpnia,moze jakis fakultecik z lokalnego biura razem jakas
                    wieksza ekipa jeszcze z biedronka 137,albo jakas imprezka na
                    miescie,czy aquaparki sa dwa mozna by sie taksi zabrac...Jak tam sie
                    na to zaopatrujecie...pozdrawiam moje gg jak cos 5071181
                • pary29 Re: Ruletka z Selectours 4* 12.07.08, 20:03
                  dzieki tez zycze wszystkiego naj
                  • biedronka137 Re: Ruletka z Selectours 4* 12.07.08, 20:36
                    hejka i ja sie dołączam do Ciebie i Twoich wrazen, napisz koniecznie co i jak. My lecimy do Sharm all. z Katowic 22 lipca:) Moze spotkamy sie z Agatka?Pozdrawiam Was
                    • agatka_gd Re: Ruletka z Selectours 4* 13.07.08, 13:21
                      Hej biedronka,calkiem mozliwe,lecisz na tydzien czy dwa,sama czy z
                      rodzinka,jaka srednia wieku moze dacie sie gdzies wyciagnac na jakas
                      imprezke,do knajpki na piwko i szisze czy nocny maraton po Nama
                      • cameltravel Re: Ruletka z Selectours 4* 13.07.08, 14:46
                        ostatnio wrócili moi klienci z takich ruletek byli w hotelach:
                        el palacio
                        palma de mirertte
                        sindbad aqua park
                        shams safaga
                        to ruletka Hurghada
                        a
                        w sharm
                        czekam na info :D

:D
                        Ewa
                        • biedronka137 Re: Ruletka z Selectours 4* 13.07.08, 19:42
                          agatko:) my na 2 tyg. z moim menem, jestesmy w okolicach 30 roku zycia mniej wiecej i lubimy sie bawic. Jedynie sisza odpada ale to z innych wzgledow. Ciekawe czy sie spotkamy Pozdrawiam Anka
                          • agatka_gd Re: Ruletka z Selectours 4* 13.07.08, 22:41
                            Witam Aniu:)U nas srednia wieku powiedzmy 23 w Sharm bedziemy pod nr
                            kom 502991984 lub 503674023,jesli mielibyscie ochote na towarzystwo
                            odezwijcie sie wykombinujemy cos wspolnie na miejscu,nawet fakultety
                            wieksza ekipa korzystniej wykupic,jesli korzystalibyscie z lokalnych
                            BP,jak my.Pozdrawiam-A.
                        • jeef26 Re: Ruletka z Selectours 4* 14.07.08, 19:47
                          dzięki cameltravel z info(kilka tygodni temu równiez o to pytałem i zero odzewu) nas interesuje sharm 4*hb ruletka-jak będziesz wiedziała gdzie kwateruja z takiej opcji proszę o info, pozdrawiam.
                          • juwental Re: Ruletka z Selectours 4* 15.07.08, 10:05
                            Witam

Byłem z żoną i 5 letnią córką w maju na ruletce 4* sharm el sheikh z Gdańska.
                            Trafiliśmy do hotelu Royal Moderna miał 5 *, przy plaży

Zdecydowanie polecam.
                            Super jedzenie baseny, może trochę rafa przy hotelu słaba ale wystrczyło przejśc ok 15 min w lewą stronę od hotelowego pomostu i była tam super rafa na tzw dzikiej plaży.
                            All inclusive też super można było chyba do 4.00 w nocy spożywać i jeść do syta :)
                            na basenie brodziki dla dzieci.

w sumie nie skorzystaliśy z pełnego all bo nie było nas ciagle w hotelu :) ...jeździliśmy na wycieczki: do jerozolimy i na nurkowania blue hole ( dahab) i ras mohamed i do delfinarium - wszystkie wycieczki z biura aba sharm w nama bay- zdecydowanie tańsze niż w biurze podróży.

Wycieczka kosztowała 1020 zł + 15 $ wiza ( za osobę dorosłą)
                            / dziecko 1500 zł

pierwszy raz zaryzykowałem ruletkę ale naprawde było warto - zdecydowanie taniej i trafił sie dobry hotel
                            Pozdrawiam
                            • dryff Re: Ruletka z Selectours 4* 21.07.08, 09:02
                              cześć, interesuje mnie ten hotel, mógłbyś mi udzielić informacji ile
                              płaciliście, czy hotel jest czysty i czy nie widzieliście tam robali i z jakiego
                              biura jechaliście?pozdrawiam Aneta. dryff2@poczta.onet.pl
                            • dryff pytanie do juwental 21.07.08, 09:03
                              zapomniałam dopisać do poprzedniego wątku, że pytałam Ciebie o hotel royal moderna
                          • cameltravel Re: Ruletka z Selectours 4* 23.08.08, 20:21
                            Ty sorki ale nie zawsze jestem na forum ...
                            rozwalialm kolanko w Turcji i mam troche biegania po lekarzach a i dzieci i mąz
                            i praca .. zreszta nei użalam sie
                            w Sharm
                            trafiali do Tropican i do innych wypasionych
                            zapytam jutro magdy naszej ona bedzie
                            wiedziec gdzie jej klienci byli

Ewa
                        • monjan pytanie 15.07.08, 12:20
                          na jakiej zasadzie rodzielane są hotele do ruletki?robi to rezydent??
                          na lotnisku??
                          czy można na miejscu mieć jakiś wpływ na to, gdzie się trafi?
                          • juwental Re: pytanie 15.07.08, 19:49
                            Jaki hotel się dostaje dowiadujesz się na lotnisku na
                            miejscu czyli w sharm.. od rezydenta lub osoby ktora
                            Cie "wita" ;) na lotnisku.
                            Na wybór hotelu nie ma się żadnego wpływu przydzielają i już -
                            "ruletka" tam gdzie są wolne miejsca.

Można próbować zmienić pokój w samym hotelu jeśli są jakieś
                            niedogodności...
                        • marialech1 Re: Ruletka z Selectours 4* 20.07.08, 22:06
                          W kwietniu byliśmy z mężem w hotelu Shams Safaga.Wróciliśmy
                          zadowoleni,pod warunkiem,że zakwaterują w nowej części hotelu.Stara
                          brudna i wręcz śmierdząca.Upychają w niej Polaków.Po zamianie było
                          ok.Pokoje codziennie sprzątane,czysto.Obsługa miła i
                          nienachalna.Plaża piękna,piaszczysta.Z rafą gorzej.Masa
                          zieleni.Pięknej i bogatej.Super domki,najfajniejsze te z wyjściem na
                          plażę.Stołówka piękna,naprawdę.Przypomina ogród botaniczny.Jedzenie-
                          jak w Egipcie,ale nikt nie narzekał.Masa jarzyn,super
                          omlety,jajecznica,różne zapiekanki.Jedyny minus,to jak na taki duży
                          obiekt,tylko jeden basen,ale bardzo fajnie zagospodarowny.Dyskoteka
                          jest,ale nie korzystalismy z jej uroków.Hotel połozony w starej
                          wiosce rybackiej,pare sklepików dobrze zaopatrzonych.Ogólnie ,hotel
                          dla pragnących spokoju i odpoczynku.Acha,z dojazdem do Hurghady nie
                          ma problemu,a i do Luksoru blisko.Polecam,ale unikać jak ognia
                          starej części hotelowej.
                          • agatka_gd Re: Ruletka z Selectours 4* 06.08.08, 20:20
                            Wlasnie wrocilam dostalismy wspanialego kotka w worku, w Sharm
                            wiekszosc trafia do tropicana azure club-nowy bardzo przyjemny
                            hotelik,na przeciwko tropicana grand azure,dzielnica Garana,NabaQ,z
                            tego co informowala obsluga hotel otwarty od trzech tyg,polecam
                            goraco,aha 4 osoby trafily do radison sas-szczesciarze wyhaczyli 5*
                            przez przypadek
      • maziamaj Re: Ruletka z Selectours 4* 06.08.08, 22:58
        Czy ktoś jedzie w terminie 19.08-03.09.2008 z Warszawy do Sharm ?
        • wagnerkk Re: Ruletka z Selectours 4* 08.08.08, 14:32
          Jedziemy od 26.08 do 03.08 .Jeżeli chcecie się skontaktować to mój
          numer to 608 407 322 a w egipcie 501 707 105.Razem taniej i
          raźniej.Pozdrawiam
          • jeef26 Re: Ruletka z Selectours 4* 08.08.08, 18:18
            My również 26.08 ruletka4hb z wawy ,dwie pary średnia 30latek,,wagnerkk wy równiez ruletka????
            • polishbumsblog Re: Ruletka z Selectours 4* 10.08.08, 20:24
              w Hurgadzie:

Palma de Mirette
              Hilton Long Beach
              Sea Gull
              Sindbad Aqua Park

Ja trafilem Palme i jestem zadowolony stosunkiem ceny do jakosci (1800 za 2 tyg)
              • tanahoe Re: Ruletka z Selectours 4* 11.08.08, 11:12
                Z nami w autobusie jechały osoby przydzielone do Tropicana Azur i Amall el Zaman
                /nie wiem jak to się pisze ale zainteresowanie będą wiedzieli o co chodzi :)/
                Nie wiem na ile gwiazdek ruletkę wykupywały. Wylot 16 lipca z Wrocławia.
            • wagnerkk Re: Ruletka z Selectours 4* 19.08.08, 09:28
              My jedziemy 26.08 z wawy na ruletkę 4* all do sharm. tel.608407322
        • broszford Re: Ruletka z Selectours 4* 17.08.08, 00:28
          czesc
          my lecimy z gdanska 19.08 na 2 tygodnie, para 23 latka
          • promyczek_80 Re: Ruletka z Selectours 4* 23.08.08, 13:44
            Właśnie wróciłam z ruletki 4* sharm z select. 7 dni. Super hotelik,
            nowiutki - Tropicana Sea Beach w dzielnicy Nabq Bay. Wszyscy z
            naszego samolotu tam trafili. Pokoiki pierwsza klasa, jedzonko i
            obsługa też na porządne 4*. Polecam!
            • maziamaj Re: Ruletka z Selectours 4* 03.09.08, 22:10
              Witajcie!Właśnie wróciliśmy z Sharmy.Trafiliśmy na hotel jeszcze 4*
              ale po tygodniu już 5*-Tropicana See Beach.W ciągu tygodnia został
              oddany 2 basen i zjeżdżalnie.Hotel nowy oddany 2 miesiące
              wcześniej.Wszystko super,godne polecenia.
              • marcysia_a Re: Ruletka z Selectours 4* 02.10.08, 13:03
                Cześć maziamaj :) cieszę się z tej ruletki bo mogłam poznać tak
                fajnych ludzi jak WY. Dzięki za super wakacje kochana :*:* hotelik
                super, na zjeżdżalnię się załapaliśmy i troszkę poszaleliśmy prawda??
                A no i trzeba polecić shisę i Romana hehehe
                Poznań pozdrawia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka