Dodaj do ulubionych

Biuro podróży African Travel w Hurghadzie

12.09.03, 17:14
Czy zna ktoś może egipskie biuro podróży ARFICAN TRAVEL w Hurghadzie. Mieści
się ono przy sklepie wolnocłowym. Poszukuję nr telefonu lun adres e-mail tego
biura.
Jeżeli ktoś zna adres i telefon innego biura w Hurghadzie (ale koniecznie
miejscowego), to również proszę o podanie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • iloj Re: Biuro podróży African Travel w Hurghadzie 12.09.03, 17:16
      Oczywiscie w treści jest błąd - AFRICAN TRAVEL.
      • Gość: camel Re: Biuro podróży African Travel w Hurghadzie IP: 213.17.168.* 12.09.03, 17:59
        chyba african tours...........
        • Gość: Iwona Re: Biuro podróży African Travel w Hurghadzie IP: 89.0.1.* 15.09.03, 08:46
          Gość portalu: camel napisał(a):

> chyba african tours...........
          Jeśli chodzi o African Tours to kontakt do przedstawiciela tego biura jest
          0020127957544- Ashraf. Byłam z nimi na kilku wycieczkach (klimatyzowanym
          autobusem) i polecam.
          • iloj Re: Biuro podróży African Travel w Hurghadzie 15.09.03, 10:47
            Dziękuję bardzo za informacje. Oczywiście, że biuro nazywa sie African Tours.
            Zapomniałam, gdyż korzystałam z ich usług rok temu i koncówka nazwy wyleciała
            mi z głowy. A tak przy okazji, to z mężem w zasadzie byliśmy zadowoleni z ich
            usług. A drobne wpadki każdemu się zdarzają, chociaż uważam, że i tak byli
            bardziej uczciwi i zorganizowani od polskich rezydentów.
            Pozdrawiam wszystkich...
          • Gość: ddd Re: Biuro podróży African Travel w Hurghadzie IP: *.pagi.pl 06.10.03, 09:15
            czesc Iwona,
            mam pytanie - czy masz jakis kontakt mailowy (lub adres na strony internetowe)
            do African Travel??

dziekuje z gory i pozdrawiam,
            D.
            • Gość: Iwona Re: Biuro podróży African Travel w Hurghadzie IP: 89.0.1.* 06.10.03, 10:00
              Przykro mi, ale nic takiego nie mam, byłam tam ostatnio 3 m-ce temu, może ktoś
              z tych ktorzy byli ostatnio w Hurgadzie. Jeżeli Ci to jakoś ułatwi to mam
              telefon do Ashrafa, który pracuje w tym biurze- napisz do niego sms-a 0020 127
              957 544. Pozdrawiam
              • Gość: Leszek Do Iwony! IP: 157.25.43.* 06.10.03, 14:56
                Czy to Ty jestes ta Polka, ktora zadala sie z tym mlodym czarnuchem z African
                Tour, ktory ledwo duka po polsku i zyje mrzonkami ze do Ciebie przyjedzie?
                • Gość: Iwona Re: Do Iwony! IP: 89.0.1.* 06.10.03, 15:02
                  Jestem Polką, ale chyba mnie z kimś mylisz- jestem mężatką.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Leszek Re: Do Iwony! IP: 157.25.43.* 06.10.03, 15:07
                    To ciekawe dlaczego zawsze z uporem maniak reklamujesz to pozal sie boze biuro
                    na tym forum? Naprawde nie masz z nimi zadnych konszachtow? Ja bylem z African
                    Tour na wycieczce na rafach i ten mlody czarnuch wspominal cos o Polce ktora
                    jest "jego kobieta" i ktora umiescila informacje o African Tour na listach
                    dyskusyjnych.
                    No ale teraz sie nigdy do tego nie przyznasz...
                    • Gość: Iwona Re: Do Iwony! IP: 89.0.1.* 06.10.03, 15:13
                      Twoja sprawa czy mi wierzysz czy nie, nie mam wpływu na to co kto o mnie myśli
                      lub mówi. Już kiedyś ktoś usiłował przekonać wszystkich na forum, że mam
                      udziały w tym biurze teraz Ty sugerujesz coś innego. Biuro reklamuje ponieważ
                      moim zdaniem jest O.K., nie tylko ja z nimi jezdziłam na wycieczki, również moi
                      znajomi z pracy i nie tylko, nie znam innego biura w Hurgadzie. Nie znam też
                      namiarów na innych pracowników tego biura- to by było na tyle. pzdr
                      • Gość: Leszek Re: Do Iwony! IP: 157.25.43.* 06.10.03, 15:39
                        Nie wierze Ci. Jestem pewien, ze masz z nimi jakies blizsze kontakty. To
                        uporczywe podawanie przez Ciebie numerow telefonow do Ashrafa, to wychwalanie
                        tego biura pod niebiosa. No i to co powiedzial mi czarnuch. Ze Polka do ktorej
                        sie wybiara w odwiedziny umiescila dane biura na necie na listach dyskusyjnych.
                        A pierwszym pytaniem czarnucha jak przyslismy bylo "Wiecie o nas z internetu?"
                        Wiec nie wciskaj mi tu ciemnoty. Chcesz sie zadawac z czarnuchami to sie
                        zadawaj - Twoj problem i ewentualnie Twoich rodzicow. Ale nie klam, ze nie masz
                        z nimi nic wspolnego!
                        • Gość: Iwona Re: Do Iwony! IP: 89.0.1.* 06.10.03, 15:56
                          Nie musisz mi wierzyć, myśl co chcesz.
    • Gość: mag Re: Biuro podróży African Travel w Hurghadzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 19:24
      Jeśli chodzi o African Tours to nie polecam. Pięć godzin jazdy bez klimatyzacji
      z Luxoru. Po prostu mordęga. A przedstawiciel tej firmy, zrelaksowany Mohamed
      tylko rozłożył uroczo ręce i stwiedził, że nic nie może zrobić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka