olkaaaaaaa 30.06.08, 14:23 Wielokrotnie zostałam ostrzezona przed wyjazdem do miasta umarlych ,ktore znajduje sie kolo Kairu , wrec zastalo mi to zabronione . Czy ktos wie co to za miasto i czemu jest takie niebezpieczne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 Re: Miasto umarłych ?????????? 30.06.08, 17:19 Nie koło Kairu, ale w Kairze - Miasto Umarłych to są ogromne połacie cmentarzy, pólnocnego i południowego, które są wykorzystywane do celów mieszkalnych - ludzie po prostu wykorzystuja grobowce na domy. Kto ci zabronił? wyborcza.pl/1,76842,5315058,Miasto_umarlych_w_Kairze_tetni_zyciem.html Odpowiedz Link Zgłoś
agn_74 Re: Miasto umarłych ?????????? 01.07.08, 10:23 Jest dokładnie tak jak mówi miriam.....też nie rozumiem tych ostrzeżeń. Poza tym na spacer po tym mieście i tak nie pójdziesz, co najwyżej przyjrzysz mu się z pewnej odległości. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: Miasto umarłych ?????????? 01.07.08, 11:02 A dlaczego to niby nie pójdzie na spacerek po tym mieście?? Możesz to wyjaśnić?? No bo ja chodziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Re: Miasto umarłych ?????????? 01.07.08, 11:44 wyborcza.pl/1,76842,5315058,Miasto_umarlych_w_Kairze_tetni_zyciem.html Mozna isc. To kawaleczek za Cytadela. Trzeba uwazac-nie jest to miejsce typowe dla tyrysty. Wnioskuje, ze to Twoj pierwszy wyjazd do egiptowa. Wiec lepiej sobie odpusc. Iwi Odpowiedz Link Zgłoś