sunny31 04.07.08, 00:05 hejka, Czy ktoś wie czy gdzies w Tabie mozna wykupic wycieczki do Petry i Wadi Rum? Ile kosztuje wycieczka do Petry? a ile do Wadi Rum? Czy w Tabie są jakieś lokalne biura podóży poza tymi w hotelach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amat1 Re: Petra i Wadi Rum z Taby 04.07.08, 09:13 sunny31 napisał: > hejka, > > Czy ktoś wie czy gdzies w Tabie mozna wykupic wycieczki do Petry i > Wadi Rum? Tylko w hotelach > > Ile kosztuje wycieczka do Petry? a ile do Wadi Rum? > Czy w Tabie są jakieś lokalne biura podóży poza tymi w hotelach? Taba to nie miasto a region, innymi słowy kawał pustyni pokrytej górami,i co pare kilometrów hotel. Jedynymi sprzedawcami są Beduini na wielbłądach, obawiam się że wycieczek raczej nie oferują O fakultetach na Wadi Rum nic nie słyszałem. zwiedzałem ją w drodze do Petry (safari) Odpowiedz Link Zgłoś
sunny31 nurkowanie w Tabie 04.07.08, 23:39 Dzięki za info. Czy może wiesz czy w Tabie jest jakiś port? Słyszałem że coś tam jest. Czy z Taby wypływają statki do Aqaby w Jordani? Czy wiesz coś na temat centrów norkowych w Tabie? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: nurkowanie w Tabie 05.07.08, 08:18 zerknij tu: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=taba+prom&A_szukaj=tresc&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=622&poz=0&zywe=2&x=11&y=3 Odpowiedz Link Zgłoś