nh-to-ja 08.07.08, 18:43 Czy ktoś był na rejsie z tego biura? Jak nazywał się statek i jak wyglądał? Ogólnie jakie wrażenia i czy wszystko było dobrze zorganizowane? Wylatujemy 11.09.2008 r. z Katowic, ktoś jeszcze leci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ostrodzianka Re: Rejs po Nilu z Sun&Fun 16.07.08, 11:43 Ja na tą wycieczkę ale 8 dni 5 września:) Odpowiedz Link Zgłoś
nh-to-ja Re: Rejs po Nilu z Sun&Fun 16.07.08, 15:41 Nikt nie był na takiej wycieczce ani nikt się nie wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
ostrodzianka Re: Rejs po Nilu z Sun&Fun 18.07.08, 11:29 Ostatnią opinię jaką usłyszałam to to że we wrześniu za gorąco na rejs.Ale tak sobie myślę jak wytrzymali ludzie, którzy byli na rejsach w lipcu i sierpniu?I jak czytam opinie to są zadowoleni wię myślę,że i ja dam radę:)I jeszcze jedno pytanie odnośnie ubrania "Jeśli jednak chcecie okazać choć trochę szacunku dla wrażliwości mieszkańców kraju faraonów, pamiętajcie przynajmniej o tym, że nagie ramiona i nogi są uznawane za niestosowne zarówno w przypadku kobiet, jak i mężczyzn! Bluzek na ramiączkach, szortów i bardzo obcisłych spodni należy raczej unikać - i to nie tylko w meczetach i kościołach" Jak do tego się odnieść? Odpowiedz Link Zgłoś
agachmiel1977 Re: Rejs po Nilu z Sun&Fun 18.07.08, 12:18 Witam, Ja z mężem wybieram się 11.09 na rejs z sun&fun, mamy wylot z Warszawy:) Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
nh-to-ja Re: Rejs po Nilu z Sun&Fun 18.07.08, 16:28 Może się spotkamy, my też 11.09 ale z Katowic :) Odpowiedz Link Zgłoś
justyn4d Re: Rejs po Nilu z Sun&Fun 19.07.08, 17:24 a ja wybieram sie 25 wrzesnia z Sun & Fun. zastanawiam sie wlasnie nad ostateczna decyzja - czy pozostac czy opcji TRAF z hotelem (mysle o 5 gwiazdkowym) czy moze doplacic 300-500 zl za osobe do wybranego z katalogu hotelu 4 gwiazdkowego Odpowiedz Link Zgłoś
nh-to-ja Re: Rejs po Nilu z Sun&Fun 19.07.08, 21:43 My wybieramy się do hotelu TRAF 5*, uważamy że nie warto dopłacać do wybranego bo hotel pięciogwiazdkowy - obojętnie który - powinien być na poziomie, a poza tym wszystkie hotele 5* z oferty Sun&Fun wyglądają fajnie więc będzie ok, nie jesteśmy wybredni. Jak wrócisz napisz jak było. Udanej podróży :) Odpowiedz Link Zgłoś
justyn4d Re: Rejs po Nilu z Sun&Fun 19.07.08, 23:18 ty rowniez napisz;) no wlasnie ja sie zastanawiam - bo 1. nie znajac hotelu nie wiesz czy nie jest oddalony od Hurghady (o ile nie chcialabym hotelu w Centrum o tyle chcialabym aby do miasta bylo w miare blisko - niektore hotele sa oddalone ponad 30 km) 2. biuro nie gwarantuje ci, ze bedzie to na pewno hotel z katalogu - moze byc spoza. wiec - ja chyba sobie wybiore jednak 4 gwiazdkowy, doplace ale bede miala spokojna glowe, ze to hotel, ktory "znam". ale - poki co szukam opinii od osob, ktore byly Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz1978.pl Re: Rejs po Nilu z Sun&Fun 31.07.08, 21:07 Witam Ja też z żoną wylatuje 11.09 z Warszawy Do zobaczenia na lotnisku Pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
asiawe22 Re: Rejs po Nilu z Sun&Fun 30.09.08, 09:12 hej Jeśłi jesteś juz po wycieczce napisz jak było :) Ja wybieram się 16.10 Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz1978.pl Re: Rejs po Nilu z Sun&Fun 25.09.08, 21:07 Wróciłem dzisiaj miałem hotele TRAF 5 pierwsze dwie noce był Hilton Plaza OK,ostatnie dni w Makadi hotel Saraya też ok,ale statek tragedia M/S Marwa lub M/S Nile Smart takie dwie nazwy były na burcie. Wyprzedzały nas wszystkie statki na Nilu nigdy nie dopłyneliśmy o czasie,strasznie brudno obsługa nie miła,basen wielkości większej wanny pełno usterek w porównaniu do innych statków 5* tragedia oraz przedstawiciel SUN&FUN niejaki ASCHER chyba? gdyż nie chciał się przedstawić chamski,bezczelny,ignorant gdy się do niego zwróciło o pomoc to nie rozumiał po polsku zakładał nogi na stół i odwracał się w drugą stronę i tylko mówił że to nasz problem, a w pociągu do Kairu zbierał od każdego na napiwki dla obsługi pociągu ale obsługa nie dostała tych pieniędzy. To na razie tyle OSTRZEGAM!!! Później postaram się umieścić zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś